כרטיסים להופעה של TYP ב
|תפוז|

כרטיסים להופעה של TYP ב
|תפוז|

|*|
כשהיינו ילדים היינו עוצמים את העיניים וממציאים לעצמינו כוחות על! עכשיו אומנם אנחנו יודעים שסופר-גיבורים כבר לא נהיה, אבל לפחות אפשר להמשיך ליהנות מסרטים על גיבורי על שהם לא פחות מיצירות מופת! ספרו לנו בפורום סרטי DVD ובלו ריי איזה גיבור על הייתם רוצים להיות, ואולי תזכו במארז של "עלייתו של האביר האפל"
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=497&messageid=166262306
|תו|
ההרכב המצליח של עברי לידר וג'וני גולדשטיין,TYP, עומדים להופיע לראשונה בישראל ולכם יש הזדמנות מעולה להיות בהופעה הזאת! ספרו לנו בפורום עברי לידר ו TYP על הדרכים שלכם לשבור את השגרה היומיומית ואולי תזכו בזוג כרטיסים להופעה
|!|
!http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=268&messageid=166314946
|קדימה|
רוית רדיאןהיא מאמנת מכירות ומלווה נשים בעלות עסק עצמאי אשר נמצאות בשלבי הקמת עסק ומעבר משכירה לעצמאית. רוית תתארח במהלך השבוע הקרוב בפורום תאומים ושלישיות. אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות בכל נושא הקשור לפתיחת עסק עצמאי - התלבטויות, מסרים שיווקיים, טיפים בפתיחת העסק ועוד... http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=331&messageid=166311686
|שף|
כולנו יודעים שלתזונה יש קשר למצבנו הגופני; תזונה נכונה ומאוזנת יכולה למנוע מחלות, להקל על מחלות קיימות ובאופן כללי - לשפר את בריאותנו. כשזה מגיע לסוכרת - הקשר הזה הדוק אפילו עוד יותר. חולי סוכרת יכולים להנות מאוכל מגוון וטעים לא פחות מאנשים בריאים, אבל לשם כך אנחנו זקוקים לקצת הכוונה מקצועית
;-)
התזונאית, לימור בן חיים,המתמחה בעבודה עם חולי סוכרת, תגיע לפורום סוכרת מחר (יום שני 17.12) החל משעה 15:00 ותשמח לענות על שאלותיכם. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=408&messageid=166267860

נצל"ש: אז איזה שירים יש לכם מגלי?

מלבד האפשרות (שקשה לי להאמין שהיא אפשרית) שאתם מורידים את הכל השירים, כמה שירים הורדתם במהלך השנים מגלי? ואילו שירים?

RenanaD

New member
הכל

ועד לא מזמן גם אשכרה העברתי את כולם לפלאפון, עד שכבר הייתי כ"כ מתבאסת על כל הגרועים שם שהתחלתי למחוק ולסנן. לא יודעת כמה יש לי עכשיו, אבדוק בהזדמנות

אה הה! (אין לי מושג איך רושמים את זה)

אתם לא מסננים! מה החוכמה?
ברור שאני בודק מה נשמע לי טוב ולא מוריד הכל ללא הבחנה. יש לי רק בסביבות 200 שירים בפלייליסט, אם היו לי שם שירים שאני כבר לא מתלהב מהם אז היה לי יותר מאלף...

RenanaD

New member
נו מה

אני מורידה את כל השירים מהפרק יחד! ואת אלה מתוכם שאני אוהבת אני מעבירה לפלאפון.
טוב, בדקתי: יש לי בערך 400 שירים במחשב, אבל רק 152 בפלאפון
(רק עד פרק 402, שכחתי להוריד את כל השירים שהיו מאז ועד היום
).

limors2

Well-known member
מהעונה הראשונה הכל,

מהשניה הכל מלבד כמה בודדים, כנ"ל מהשלישית ומהנוכחית בערך חצי. אבל לא כל מה שהורדתי עבר לאייפוד. גם לא בעונות הראשונות.

השגתי אוטומטית הכל, והכל גם עבר אוטומטית לאייפון. למה לא? יש מספיק מקום, לא יזיק

זה נכון עד לעונה הנוכחית, שסופית אני כבר לא עוקב ולא אכפת לי ממש.

למה לא?

כי השירים שלי בפאלפון (אין אייפון, לא צריך את זה) נהדרים וגורמים לי לחשוב הרבה. מה הטעם לשים את כל הזבל שיש בגלי ללא הבחנה? יש לנבור ולמצוא את הפנינים.
אז כולם פה מורידים ללא הבחנה (כולל ה- 13 צופים שלא הגיבו)?

כי בהתחלה זה לא היה זבל בעונות הראשונות נהנתי מרוב השירים, אז כבר זרקתי הכל לאייפון גם למקרה שיבוא לי לשמוע.
כמו שאני שם הרבה פעמים אלבומים שלמים של אמנים כשלמעשה אני שומע שירים בודדים משם, סתם למקרה שיבוא לי לנסות. יש לי מקום אז לא אכפת לי.
חוץ מזה שאני יכול ליצור playlist-ים ספציפית עם השירים שאני רוצה לשמוע, אז לא צריך לנבור.

LemonLimeLilach

New member
אני הורדתי הכל עד שהפסקתי לצפות

איכשהו באייפון זה גם הסתדר לי לפי הסדר של מה שמעתי הכי הרבה (הלוואי שהייתי יודעת איך) ואז היה לי פלייליסט לפי סדר עדיפויות שלי. זה היה מעולה. אחרי שפרמטתי את המחשב והפסקתי לראות לא טרחתי לעשות שוב את הפלייליסט של גלי ויאללה ביי.

יש באייטונס ספירה של כמה פעמים שמעת את השיר. אני לא יודע כמה זה אמין (זה מראה לי כמה דברים מוזרים..)
אבל אמורה להיות אפשרות לסדר לפי זה. יש בעיקרון עמודת Plays ואם מסדרים את הפלייליסט לפי זה ומסנכרנים, זה אמור להסתנכרן ככה.

LemonLimeLilach

New member
אז זהו שאני תמיד מסדרת ככה

וזה סינכרן לי ככה לאייפון, אבל באיזשהו שלב הפסיק לסנכרן ככה. אפילו שהאייטיונז שלי תמיד מסודר לפי השמעות. גם הייתה תקופה שאת ההשמעות באייפון הוא הוסיף להשמעות באייטיונז, ואז גם זה הפסיק

את מסנכרנת ב-Manually (ישר לאייפון) או מהמחשב עצמו?
בטח ב-Manually זה עושה בעיות..

LemonLimeLilach

New member
לא הבנתי את ההבדל...

אני מחברת את האייפון למחשב ונכנסת לאייטיונז מהמחשב ועושה סנכרון

אהה אז את מסנכרנת רגיל? אז זה מוזר.
ב-Manually התכוונתי ל-V שמסומן באפשרויות (תמונה)
זה נותן להעביר את השירים ישר לאייפון במקום להעביר לספריה של האייטונס ולסנכרן אותה עם האייפון.
ואת מסדרת פלייליסט מסוים (לא את הספריית מוזיקה הראשית), נכון?

זה אמור לעבוד

למעלה