כרטיסים לגמר אולי עוד מוקדם לדבר על זה, אבל מישהו יודע איפה ניתן להשיג?
א אור המוקשים New member 11/8/10 #1 כרטיסים לגמר אולי עוד מוקדם לדבר על זה, אבל מישהו יודע איפה ניתן להשיג?
I idanoosh17 New member 11/8/10 #2 נראלי מוקדם אבל אם את מוצאת תגידי לי למרות ששמעתי משהו הזוי שזה בכרמיאל (או משהו כזה) מי ייסע עד לשם?
נראלי מוקדם אבל אם את מוצאת תגידי לי למרות ששמעתי משהו הזוי שזה בכרמיאל (או משהו כזה) מי ייסע עד לשם?
I IkMfNiY New member 11/8/10 #3 זה לא כזה רחוק ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif
א אור המוקשים New member 11/8/10 #5 מה כרמיאל!חח למרות שהשבת האמת הייתי בכרמיאל בכל מקרה הייתי בגמר שנה שעברה והיה ממש כיף אז ממש בא לי! אז נראה אם יהיה אפשר להשיג איכשהו...
מה כרמיאל!חח למרות שהשבת האמת הייתי בכרמיאל בכל מקרה הייתי בגמר שנה שעברה והיה ממש כיף אז ממש בא לי! אז נראה אם יהיה אפשר להשיג איכשהו...
I idanoosh17 New member 11/8/10 #6 מישהו בעבודה אמר לי שהיה כתוב בעיתון שזה בכרמיאל. אגז, אני הייתי בגמר הראשון והיה סאונד זוועה ולא שמענו כלום
מישהו בעבודה אמר לי שהיה כתוב בעיתון שזה בכרמיאל. אגז, אני הייתי בגמר הראשון והיה סאונד זוועה ולא שמענו כלום