כרטיסים לגמר

my love4

New member
כרטיסים לגמר

שלום לכולם, מישהו יודע איך אפשר להשיג/לקנות כרטיסים לגמר?

Volldemort

New member
לא, עדיין לא ידוע.

ואני נועץ את ההודעה כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה המון בימים האחרונים...

hadari55

New member
יכול להיות שהגמר

לא ישודר בכלל מול קהל? אלא רק מול המשפחות של המתמודדים?

Word Up

New member
יש 8000.

ולא,לא נראה לי שזה הגיוני,הם לא ירוויחו מזה כסף בכלל.

נראה ככה

קצת מוזר שיומיים וחצי (אם לא סופרים שישי שבת) לפני הגמר ועדיין אין כרטיסים ואיך הכוונה איך ניתן לרכוש אותם.

l סיו l

New member
מצטרפת לשאלה../images/Emo2.gif,מתי ימכרו כרטיסים כבר?

לא משנה באיזה מחיר,רק שימכרו כבר!

Word Up

New member
נו,זה בדיוק מה שהם רוצים לעשות.

לשחרר ביום שלא משנה לאף אחד כבר המחיר והם יקנו את הכרטיס לא משנה מה. [גם אני אקנה בכל מחיר,אבל זה עדיין מעצבן]

בכל מחיר?

לכל אחד יש גבול מסויים, אני בספק אם היתה מוכן לקנות כרטיס במחיר של אלפי שקלים. טוב, אז אולי זה לא יהיה אלפי שקלים, אבל 20-60 שקל זה גם לא יהיה.

l סיו l

New member
תשמע,

אין דבר יותר מבאס מלא להגיע לגמר בשידור חיי של תוכנית שהשקעת הרבה תשומת לב אלייה בתקופה ארוכה מאוד. אני מהמכורים הכבדים אפשר להגיד,אני מוכנה להשקיע סכום כספי שאולי עובר את ה-200 בשביל להגיע לאירוע הזה שחיכיתי לו הרבה הרבה זמן,ולא רק אני.

Word Up

New member
ברור שהמחיר לא יהיה אלפי שקלים.

מחיר הכי גבוה שיכול להיות לדעתי זה 200 שקל וגם אם יעבור אותו ב50+- אני אקנה כרטיס.

deathly hallows

New member
אני חושבת שהגיע הזמן

להפנים שיבלתי אפשרי להגיע לגמר הזה לצערי. לא הגיוני מה שקורה- הם לא יתחילו למכור ביום חמישי. וזה מבאס ברמות על! כל כך רציתי להיות שם.

לא יודע מה איתכם, אני לא אקנה כרטיסים../images/Emo22.gif

ולא בגלל שאני אומר "מושחטים נמאסתם" אלא בגלל שאני אומר "מורחים-חופרים-כאלה שמשהו שאפשר לעשות בדקה וחצי עושים ב52 יום נמאסתם". אני כבר אומר לכם מה יהיה בגמר: לקט קטעים נבחרים של כל משתתף, החל ממאיה ועד לנעם ודן. שיחה ריגשית של כל 4 מתמודדי הגמר(מן מצת בחירות) שאלות המושבעים וזוארץ כלפי דן, דן, דן, דן, נעם, מרינה ונעמה. "אוקיי מושבעים.. שמעתם את קולות הימאים.. כעת זה הזמן להצביע" כל אחד מהמושבעים, מלווה ובמלמה עם אפקט סלומשין(האט ב100%) הולך לאיבר התיבה המוזרה הזו, וכותב איזשהו שם. טקס פתיחת התיבה הראשונה- מרינה עפה טקס סגירת התיבה הראשונה- יקח חצי שעה\שעה. טקס פתיחת התיבה השניה- זיקוקים ושות'.. עשו טובה, זה יהיה משעמם טיכו, אל תשלמו. *ושוב, אני לא מאלה ששונאים את הסדרה ואומרים את "דן תמכנו" "תפסיקו להרוס את התוכנית!" וכד'..*

deathly hallows

New member
זה כן יהיה מעניין

והרבה יותר מרגש מאשר לראות את זה בבית, מסכימה איתך שזה חוצפה מה שקורה עם הכרטיסים אבל אני מוכנה לסלוח על הכל ואם המכירה תיפתח במקרה ביום חמישי - אני אקנה בכל זאת- למרות שזו התעללות.

למעלה