כרטיסים אישיים

כרטיסים אישיים

היי יש לי בעיה...אני לא מצליח לראות כרטיסים אישיים בעבר הצלחתי לראות אבל מאז שהתקנתי מערכת הפעלה חדשה XPאני לא מצליח לראות תודה מראש

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

האם נפתח לך חלון כשאתה לוחץ על שם משתמש בשביל לראות את כרטיסו האישי? האם מופיעה הודעת שגיאה? האם דבר כזה קורה גם בצ´אט? האם אתה נכנס לפורומים דרך תפוז או דרך MSN? מה קורה כשאתה לוחץ פה? וכאן?

אז ככה

נפתח לי חלון וכתוב משתמש לא קיים במערכת למרות שהוא קיים ברגע שלחצתי בקישור שהשארת לי נפתח הכרטי שלי

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

אם הבנתי נכון, אתה מדבר על הצ´אט הרגיל. בצ´אט הרגיל יש שני סוגים של גולשים: גולשים שנכנסים עם שם משתמש קבוע וגולשים שנכנסים כאורחים. גולשים הנכנסים כאורחים, יש להם רווח אחרי השם שבחרו ובנוסף * החלון שנפתח וכתוב בו-המשתמש אינו קיים במערכת... זה מאחר והגולש בחר להכנס כאורח, הוא לא נרשם בתפוז עם הכינוי שנכנס ולכן איו לו כרטיס אישי. אם תנסה ללחוץ על שם משתמש שהוא ללא כוכבית, יפתח לך הכרטיס האישי. לעוד הבהרות בנושא, אתה מוזמן לפנות לפורום הצ´אט. נ.ב. הכינוי שלי הוא יוצא דופן. הכוכבית היא חלק משם המשתמש הקבוע והיא אף צמודה לשם (ללא רווח). זה כך עוד מלפני ששינו את השיטה בצ´אט של תפוז. (לפני כשנה +)

אני לא מפגר

כולם אומרים לי את אותו הטיעון....אני לא מפגר גלשתי בצאט בעבר...גם לאנשים שיש להם כרטיס אני לא מצליח לראות את הפרטים שלהם סורי על השגעת

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

אני נכנסתי לצ´אט ובדקתי, ואני מצליחה לראות כרטיסים אישיים. האם הדבר קורה אצלך רק בצ´אט ? או גם בפורומים? אם הדבר קורה רק בצ´אט - אתה מוזמן להפנות את שאלתך לפורום הצ´אט. תציין שמדובר בצ´אט הרגיל ושאתה מודע לשוני בין גולשים בעלי שם משתמש קבוע לגולשים שנכנסים כאורחים. (אני לא הבנתי שאתה מודע ולכן ראיתי צורך לפרט).

למעלה