כרום בדיאטה

הילית111

New member
כרום בדיאטה

כרום בדיאטה ערב טוב לכולם אני בת 33 שוקלת 65 1.63 רוצה להרזות חמש עד שבע קילו ממשקלי אני שנתיים אחרי לידה ואלו קילוגרמים שנוספו לי אחרי הלידה ולא ירדו.... על כל פנים אני לא עושה ספורט במובן המקובל של המילה אבל אני הולכת די הרבה ברגל עם בני בעגלה כי אני לא ניידת. מעבר לתזונה נכונה בלי שטויות, הקפדה על ארוחות מסודרות ולדלל פחמימות - הדברים שאני אנסה ליישם מעכשו . בחנות טבע המליצו לי על כרום : http://www.telepharma.co.il/142-he-p1855-v1908/Telepharma.aspx אמרה לי להתחיל לקחת כל יום אחרי הארוחה העיקרית ובהדרגה לעבור לפעמים שלוש ביום. עוד לא התחלתי ואשמח לדעת אם זה עוזר בדיאטה ואיך בדיוק ? האם יש תופעות לואי למוצר כזה ? האם לעשות בדיקות דם לפני או אחרי ? מה בדיוק אני אמורה להרגיש עם נטילת המוצר ? אני בחורה בריאה ולא לוקחת שום תרופות או ויטמנים כרום בדיאטה ערב טוב לכולם אני בת 33 שוקלת 65 1.63 רוצה להרזות חמש עד שבע קילו ממשקלי אני שנתיים אחרי לידה ואלו קילוגרמים שנוספו לי אחרי הלידה ולא ירדו.... על כל פנים אני לא עושה ספורט במובן המקובל של המילה אבל אני הולכת די הרבה ברגל עם בני בעגלה כי אני לא ניידת. מעבר לתזונה נכונה בלי שטויות, הקפדה על ארוחות מסודרות ולדלל פחמימות - הדברים שאני אנסה ליישם מעכשו . בחנות טבע המליצו לי על כרום : http://www.telepharma.co.il/142-he-p1855-v1908/Telepharma.aspx אמרה לי להתחיל לקחת כל יום אחרי הארוחה העיקרית ובהדרגה לעבור לפעמים שלוש ביום. עוד לא התחלתי ואשמח לדעת אם זה עוזר בדיאטה ואיך בדיוק ? האם יש תופעות לואי למוצר כזה ? האם לעשות בדיקות דם לפני או אחרי ? מה בדיוק אני אמורה להרגיש עם נטילת המוצר ? אני בחורה בריאה ולא לוקחת שום תרופות או ויטמנים אשמח לעצות

יעל י

New member
לא מכירה ולא שמעתי על זה...

לא שאלת אותה את כל השאלות האלה? באופן אישי לא הייתי לוקחת לפני התייעצות עם רופא או דיאטיקאית בצורה מסודרת. אם החלטת שכן אז בהצלחה ונשמח לשמוע מה ואיך עובר עלייך...

לילית462

New member
כרום פיקולינט ידוע כעוזר בחילוף החומרים

ולכן מומלץ בדיאטה אולם עלייך להתייעץ לפחות עם רופא המשפחה שלך לפני שאת מתחילה לקחת תוסף שכזה. או עם דיאטנית. למיטב ידיעתי הלא מבוססת זה לא יכול להזיק. אבל שוב, תתיעצי עם הרופא שלך. אגב, כרום פיקולינט הוא תוסף מזון לא זול בכלללללללל

למעלה