כרובי

כרובי

עידכנתי פרטים ושככתי סיסמה אז מהיום אני אבוללה 2001 אז אתה יכול למחות אותי ברשימה למטה ולהוסיף את האותי המשופר

כRובי

New member
בוקר טוב.. ../images/Emo20.gif

למה 2001 ? השנה עוד מעט נגמרת
אין לי שליטה על שמות או מיקום חברי הפורום ברשימה למטה - רק אתה קובע אם תיכנס לרשימה או תצא ממנה (ע"פ כמות ההודעות שלך בשם החדש בפורום). יום טוב ! כRובי

קפוסטה (כרוב) יקר דוברה אותרה...

ברוך בואך בצל קורתנו... 1) MexMex אכן ביקש ממני לבדוק איתך מדוע הוא אינו בדירוג ?? והרי הוא פעיל יומי כאן באיזור, האם חרגולים שנותרים נאמנים לפורום זה גם בעת שהותם בניכר הרחוק (מכסיקו במקרה שלו) מנודים ?? ביז´ו חושב של MexMex מגיע סאחה גדול על הנאמנות לפורום (ועוד בעברית) מארץ הטקילה והסומבררו. ותגיד - איך כולם נדבקו בעיוולת הזו ממני ?? משהו האאא ?? 2) ביז´ו פונה אליך אישית בהמלצת חבר אחר כאן בפורום, ומבקש אם תוכל לייצר\לאתר אייקון של סמיילי מרובע עבור ביז´ו. העם הגרוזיני יוקיר את זכרך לדורות על המחווה... חן חן com.ביז´ו

כRובי

New member
בוקר טוב ביז´ו ../images/Emo70.gif

אין באפשרותי להכניס או להוציא חברי פורום מהרשימה למטה...גם עם MEXMEX כותב פה הרבה , יש כאלו שכותבים פה יותר.. זוכר שגם אתה רצית להכנס לרשימה ? אז נכנסת בזכות כמות ההודעות שלך ובלי קשר אלי (שכידוע לא מבצע אפליות בין דת,גזע,מין או מספר פינות בראש..
) יום טוב לכולם ! (ולגבי הסמיילי - רעיון טוב...אבדוק !)

SCOOTERMAN

New member
שילמד מביזו

מי שרוצה להכנס לרשימה שילמד מביזו את השיטה, לכתוב כל מילה בהודעה נפרדת. כך ביזו מראה לכולם בפורום את האגזוז מה שאני מאחל לו גם בגלבוע.

ס-קוטר אחי

תגיד, זה היה בעידן שלך, צמד העבריינים המיתולוגי על הווספה משיעורי אנגלית ??? ואחי, ביז´ו מגיב חפשי למה שזז מולו. זה לא מתוכנן כך, לצד העובדה שזה לא מזיק. אצלנו הגרוזינים המילים גדלות מעצמן, ביז´ו למשל, גדל כחלק מצמד תאומים, ואתה יודע איך מאכילים תאומים אצלנו? "אווירוווווון". אני לא מכין חיבורים בבית ושופך כאן. וכן שוקראן על האיחולים לגילבוע. com.ביז´ו

ofnik

New member
סקוטרמן וקיקסטנד ןד"ר הלפבייקד

עם הGPS על האופניים היו בתקופה שלי והנה לינק מגניב תורידו את השירים שווה כל מגהבייט

ofnik

New member
סקוטרמן וקיקסטנד ןד"ר הלפבייקד

עם הGPS על האופניים היו בתקופה שלי והנה לינק מגניב תורידו את השירים שווה כל מגהבייט http://www.televizia.net/israeli.htm

למעלה