כרובית עברתי לידה, ולא קניתי!!!! רק שתדעו
R Rinattt New member 5/1/06 #2 רק שתדעי, שבוע שעבר הכנתי כרובית וחצילים היום הכנתי סלט מיונז, כרוב וגזר, סלט חסה, עוף עם אפונה, פירה, אורז, טחינה מטובלת, ושניצלים < כי מחר אני עובדת עד 16:00 > רק שתדעי...
רק שתדעי, שבוע שעבר הכנתי כרובית וחצילים היום הכנתי סלט מיונז, כרוב וגזר, סלט חסה, עוף עם אפונה, פירה, אורז, טחינה מטובלת, ושניצלים < כי מחר אני עובדת עד 16:00 > רק שתדעי...
A a n a t i 3 3 New member 5/1/06 #4 עברת לידה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מזל טוב אחותי בן או בת
ר רות 2 New member 5/1/06 #5 גבר..... עברתיליד כמה.. שהםי אמיימימימימממ... ולא עשיתי להם עיניים ות'אפקתי ...!רק שתדעו
ס סוף עונה New member 5/1/06 #9 נראה אותך גבר עוברת ליד הגברים של בית שמש!!!!!!!!! העינים שלך יעצמו מעצמם! רק שתדעי
ס סוף עונה New member 5/1/06 #15 והפתעת הערב!!!!!../images/Emo46.gif המפתחות של הבית נמצאו!!!! הבת שלי שמה אותם במקום שלא היתה צריכה לשים, ורק היום מצאה אותם במקרה על פארש הלכו להם 320 ש"ח!!!!!! כפרת עוונות גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
והפתעת הערב!!!!!../images/Emo46.gif המפתחות של הבית נמצאו!!!! הבת שלי שמה אותם במקום שלא היתה צריכה לשים, ורק היום מצאה אותם במקרה על פארש הלכו להם 320 ש"ח!!!!!! כפרת עוונות גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
M maof New member 6/1/06 #16 אוקי אז מה המסקנה../images/Emo35.gif שקודם צריך להוציא 320 ש"ח על פארשבכדי לומר כפרה מעוף