כרגיל שכר..

• פותח הנושא bb
  • פורסם בתאריך

JohnDoe5

New member
אין תגובה ../images/Emo4.gif

טוב, לפחות למי שנשאר בארץ יהיה פחות מתמודד אחד על המשרה.

JohnDoe5

New member
אני יודע, אבל לא נעים לרדת עליו

חבל, תן לו כמה חודשים, הוא כבר יתאפס על עצמו

מה עם התוכנה שלך?

EMAL2SMS? אמרת לי שחברות הסלולאר פנו אליך כדי שלא תשווק אותה אני טועה? חרא של תוכנה גם ב 15K לא הייתי קונה אותה!!!

email2sms

New member
תוכנת Email2Sms

1. אם היה לך קצת שכל - הייתי מסוגל לכתוב משהו דומה. 2. למעשה מכרתי את התוכנה לאורנג' ואני היום מליונר. 3. אני נכנס לכאן רק כדי לדעת מה הלכי הרוח בשוק. 4. מי שנשאר מובטל הייטק היום (עם כל הגאות המחודשת) הוא פשוט מה שנקראה בשפת העם "בררה" - ז"א חרא של תוכניתן.

JohnDoe5

New member
אוי נו, אולי תתבגר קצת ?!

אם אין לך אפשרות להגיב כמו אדם בוגר, תשמור את ההערות שלך לעצמך. אנחנו כאן כדי לשאול ולענות לאנשים שבאמת רוצים לדעת ולא בשביל להתבדח על חשבון אחרים. אם אתה רוצה לפרוק לחץ, לך לפורום עשרים פלוס, שם אפשר לכתוב שטויות.

TheReverend

New member
אולי תפסיק להגיב?

אני כבר הגעתי למסקנה שהוא טרול, הסיבה היחידה שהשרשור הזה לא נמחק הא שיש בו שאלות ותשובות של אנשים אחרים(וחוץ מזה שקצת צחוק לא מזיק בפורום
). ילד שעוד לא סיים לימודים ורוצה 15K + רכב + לחזור הבייתה ב16:00 כל יום?! או שהוא חיי בסרט(באמת התקשרו מבלוק באסטר מחפשים אותו) או שהוא סתם טרול. אישית נראה לי יותר האפשרות השנייה. ולבחור המקורי, אם תמצא עבודה כמו שאתה רוצה, שיהיה לך לבריאות. וד"א, לא כולם פה מובטלים. יש פה כמה חבר'ה שכבר מצאו עבודה ונשארים בפורום כדי לעזור לאלו שעוד לא מצאו. ככה זה, אנשים נחמדים יש בפורום הזה

למעלה