כרגיל לא קשור..

subotaj

New member
כרגיל לא קשור..

לפני שבועיים עשיתי סדר במחשב, וממש במכרה נתקלתי בדיסק הכפול של סמאשינג פאמפקינס בשם Mellon Collie and the Infinite Sadness אך כמה זכרונות הוא הזכיר לי מתקופת ההתבגרות של שנות ה-90 העליזות.. הדיסק הזה מעביר לך בו זמנית רגשות של שמחה, בכי אושר, עצב.. פשוט פצצת רגשות. מאז שמצאתי אותו אני לא מפסיק לחרוש על הדלעות.. ממליץ לכם מאוד לשים יד על אחת ההופעות שלהם בדיוידי. הנאה מובטחת. לי אין שום ספק שהפאמפקינס שמים בכיס הקטן שלהם את רב המפלצות של שנות ה-90.. ואת הכתיבה הגאונית של בילי קורגן אי אפשר להשוות פשוט לאף אחד אחר.. ולחברי הפורום שרק שמעו את השם של להקה אך נרתעו ממנו הכנתי כמה טעימות מהגאונות שלהם: בילי קורגן מנגן על פסנתרו הישן בביתו את אחת המנגינות המתוקות מהאלבום. Tonight, Tonight Disarm תהנו!

psychodoodle

New member
באמת לא קשור...

מה להרכב הרוק האלטרנטיבי הנ"ל משנות התשעים ולפורום הזה ? לא ברור לי. אני בהחלט האזנתי להם בשנות התשעים ביחד עם עוד להקות אלטרנטיביות אחרות שפעלו באותה תקופה .האלבום הראשון שלהם GISH הוא הכי מומלץ מטעמי . יש פורום רוק כללי בתפוז שמהווה פלטפורמה מתאימה יותר לתחום המוזיקלי הזה
פעם הבאה תתלה שלט
בבקשה !

happytrails

New member
../images/Emo32.gifלדעתי Pieces iscariot... הכי ט

האמת כל האלבומים של הסמאשינג מעולים אדור גם מצויין גיש הוא רוק מזוקק ורמת רוק משובח ביותר להקה מצויינת .

subotaj

New member
../images/Emo32.gif אפרופו היום יום הולדת 40

לבילי קורגן! קבלו פינוק על חשבון הבית, מתוך ההופעה בפריס.

../images/Emo41.gif סרט והרצאה בת.ל.מ. ת"א ../images/Emo41.gif

פסיכולוגיה בראי הקולנוע- על סרטו של וודי אלן "אשה אחרת" ביום ג´, 20/3/07 בשעה 19:30 יוקרן בת.ל.מ. ת"א סרטו המופלא של וודי אלן, "אשה אחרת". ציפי רוזנברג, פסיכולוגית קלינית בכירה תנחה ותלווה את הסרט. באמצעות הסרט נתבונן ונחשוב על התהליך של מודעות והכרה עצמית, מהי חשיבותו של האחר בתהליך זה. ציפי תנחה את הצפייה בסרט ולאחר מכן ייערך דיון בהשתתפות הקהל. מחיר: 40 ש"ח. לכניסה חינם לגולשי תפוז בלבד, יש למלא, להדפיס ולהביא את הקופון בקישור הבא: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html * הרשמה מוקדמת חובה: באמצעות טל´ 03-6990511 או במייל [email protected] ת.ל.מ. רשת ארצית לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון www.telem.org.il

Shlosi

New member
יש את המפיק הזה

שאחראי על רוב האמנים מחו"ל שבאים להופיע בארץ. מישהו פה יודע במיקרה איך קוראים לו או איך משיגים אותו?

tigerleopard333

New member
זמרת יקרה

שלום לכולם אנחנו להקה שמנגנת כבר הרבה זמן ועכשיו אנחנו גם מתכננים להשתתף בתחרות הלהקות הצעירות שמוטו מיוזיק(http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=389508&sid=128 והזמרת שלנו לא תוכל להשתתף איתנו בתחרות הזאת (מסיבות אישיות) עכשיו אנחנו מחפשים זמרת טובה אז אם את שרה טוב ובא לך להשתתף איתנו בתחרות (באמת תחרות גדולה שכדאי להשתתף בא) אז תצרי קשר: באימייל:eek:[email protected] כל השאלות מתי,איפה,למה וכמה וכל פרט אחר שתרצי לדעת באימייל בבקשה ועוד בקשה אחרונה אם את מעוניין בבקשה צרי קשר כמה שיותר מהר כי לא נשאר עוד הרבה זמן הלהקה(השם יבוא בעתיד הקרוב)

ninja100

New member
מחפש בסיסט לקוורים למיידן ומטליקה

היי אנחנו בני 35 ומעלה ונהנים מאוד ממוזיקה מחפשים בסיסט להשלמת התמונה. אם אתה בגיל ובא לך לנגן (אגב הניסיון לא חשוב), אתה מוזמן להתקשר, יש לנו כוונות טובות להופיע. ראובן 052-3704319

למעלה