כרגיל - אני והבדיקות שלי
.....

meme1975

New member
כרגיל - אני והבדיקות שלי ../images/Emo13.gif .....

היי כולן, מקווה שאתן בסדר, אשמח לשמוע מה אומרות תוצאות בדיקות הדם שעשיתי עד שאצליח לקבוע תור לרופא שלי: cmv IgG - negative cmv IgM - negative toxoplasmosis IgG - negative toxoplasmosis IgM - negative rubella - גדול מ - 100 iu/ml glucose= 107 אם התוצאות תקינות?!?!?!?! האם אני מחוסנת כראוי?????? ממתינה לתשובתכן המקצועית כמו תמיד בהקדם האפשרי, כי כמו תמיד אני בלחץ!!! תודההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

lulyK

New member
ממה שאני יודעת

(קפצתי לבקר אתכן, ולא מתאפקת ועונה): את לא חולה ולא מחוסנת לטוקוס' ו-cmv (בדיוק היה על זה סקר בפורום הריון ולידה, ובאמת הרבה לא מחוסנות). אם יש לך חתול, עדיף שבן זוגך יתחיל לטפל לו בחול (לפחות מאחרי הביוץ....
). ואגב, לא כל חתולי הבית נושאים את הנגיף הזה, ואפשר לבדוק אותם בבדיקת דם פשוטה. את מחוסנת לאדמת (מעל 36 אם אני זוכרת נכון). לגבי הסוכר - אין לי מושג. התוצאה היא בתוך טווח הנורמה שהם נתנו?

מעיןבר

New member
הי מימי...

טוב - את לא מחוסנת ל- CMV ולטוקסופלסמוזיס. המשמעות היא שצריך להיזהר במגע עם ילדים חולים בזמן ההריון (כי CMV שזה כמו שפעת) אבל לא להיות בהיסטריה וגם לא להיות במגע עם צואת חתולים או בשר נא כדי להמנע מטוקסו. את מחוסנת לאדמת (כייל נוגדנים מצויין). לעניין הסוכר - כבר ענינו...

למעלה