כראמל 5- פרק 87- האחד

YossihNew

Well-known member
|בנים| 🐈

אז איך יהיה לגול בעולם ההפוך?

מה הלחש שמשמיד את הספרים?

האם כראמל ישרוד?

ואיזה דבר דולי מגלה?

YossihNew

Well-known member
איך אני תמיד אומר? איך אתן אחיות אם אין לכן אותו מבטא בכלל. חבל שעמית לא יכולה לתקוע "בלום!" עליהן. אה, הנה. סיסיליה. שבועה של שודד ים לא עובדת. ואני לא אוהב את ה... זה. אני אוהב את האחיות האלה.

גול החדש גם מצחיק. לא, אתה לא תגיד את זה, גול החדש. בחייך. אתה חכם מדי. השעון הזה ישאר שם בטח.

אני ממש נגעל מההלנה הזאת. לא מלכותית כמו הלנה שלנו. בכלל. די להיות כדברא, ג'יין.

גברת כלום זה יפה. כמעט כמו "פרופסור דה-ביל". היא מפונקת, רגילה להילטונים.

מה עוזרת העלילה של הפולנית?! ומה העניין עם השמלה של הלנה?! אז אין לה, נו, אז מה. אלא אם כן... אלא אם כן היא תתחתן! ולא עם חתן אשכנזי שלא ידע איך להגיד מטבוחה! כן, אני נשבע שזה מה שקרה. במקום ההצגה עם כרמל. הוא פה?!

הוא הסתפר. סתם בצחוק, אין לו משקפיים. איפה נשיג סרפדים? גול, אתה עושה אסוציאציות. אבל ג'יין, יותר בדיסקרטיות. אה, ברור. תתרגמו ללטינית.

היא סתם רוצה חום ואהבה. פרק לקט מאוד מהיר.

הקשקושים בפולנית יכול להיות מימ נחמד. מאי נהנית העונה. מי זה נורמן בעצם?

אמלי מצטרפת לנבחרת מאוד גדולה של צרפתים שהשתלטו על הסדרות. ואני חשבתי שגם בזגורי השתלטו, ועוד המשפחה מבעלת החלומות. אגתה, מה?

מה זה? אולי זה המקביל שלו מהיקום המקביל? מוכר לי הבחור. אני אברר תכף. נהפוך הוא, פורים לנו, שכח את הכל. זה רחוק מהמודעות אבל, נכון?

אתם יודעים שלא אומרים דוח. אומרים דו"ח.

אוי שיט. אה... זה כמו בעונה עם פרופסור דה ויל. לא?

הפרקים העונה עם פחות כראמל. רגע. אבל... הרקולס... מחקו לך את הזיכרון או משהו? היית בנס ציונה במקרה?

זה גול החדש, זה כמו ויש החדש. או רוני החדש. הישן. עולם הפוך, הפוך עולם.

לא הבנתי, כראמל הגיע עם הוראות. לא יכולתם לרשום הכל בבת אחת?!

ומהכתוביות: זה יהלי שגב. היה בילדי בית העץ או משהו?​

למעלה