לא, לא במקרה, אבל זה בדיוק בנקודות שדברים כאלו אמורים לקרות בסדרות, רק שתדעו. היא גרה אצל מישהי שבכלל מהעונות האחרות של השיר שלנו.
כמה ימים זה כמה ימים? הלבוש של ג'יין ממש מצחיק, כזה מיושן. אבל כמה ימים זה כמה ימים?! שאלה חשובה. הנה ג'יין מתחילה לדבר. איזה אוליבר? את לא מדברת על... ההוא שמבקש עוד תוספת מהאוכל? מה באמת ההבדל בין קרפדים וצפרדעים? ג'יין מצחיקה.
די אתם והאובססיית שערות שלכם. לכראמל אין כוחות היפנוזה... צ'אנג פעם ניסה להפנט. לא הלך טוב. אוח נתקע כמורה לימונה.
זה חבל שהם ויתרו על העלילה המקורית של ברברה, זה דווקא היה מצחיק. גול כמו עודד. יודע לסרוג. אבל לא מותאם לבני אדם. פעם ראשונה שהוא ממש טוב במשהו. אביגיל זגורי לא אוהבת אותו.
זה מזכיר לי את הפרק בעונה 5 של הפיג'מות שמעריץ כתב. מה עוד היום?
יום יבוא ונגלה שהזבוב הזה חשוב לעלילה. הנה, הלנה מקבלת קצת ממה שהיא חושבת שהיא רוצה. אני מאוד רוצה להיות זבוב על הקיר בפגישות האלה. או אולי לא זבוב.
די עם הנמנומים. וואו, זה כוח שלא היה. וזה ממש ממש לא בסדר! אני רוצה גם כוח כזה לקבל שערה של שירה. רובי, בחייאת, אל תהיה דוחה. היא אוספת כדורי אבק וזה מה שמטריד אותה? אבל אני אשמח לאוסף שערות. של שירה. צמר? אני יודע למי יש צמר...
בעדינות, ספ. בעדינות. פליטת פה פרוידיאנית. גם נורא יפה לה השיער. גם לספ יש אוסף שערות, ידעתם? הוא ספר חובב.
עוד ילדה רוצה רק טבעת על האצבע. חברה פטריארכלית כזאת. הלנה צריכה טבעת מאל-אל. זה ברור. תגידו, זאת לא מוזיקת הרקע משקשוקה? כן, ג'יין. זאת לא חוכמה.
גול, אם אתה מדבר איתו, אתה לא יכול להגיד שאתה לא מדבר איתו... לא ידעתי שאפשר להשתלט על המוח לבן אדם שאין לו מוח.
אונייה תהיה. הכסף מהשוד של יעקובסון! אז היא כן הייתה מעורבת בזה!
עוד היום, הלנה. עוד היום. אה, זאת הסצנה ההיא.
מבוקשת, מבוקשת. קלרה ספירי הרמנס!
עולה השאלה אם להלנה יש נשירה... רק שזאת לא תהיה שערת חתול, דברים משתבשים במקרים כאלו.
אוי ואבוי. ג'יין! בחייאת! ניחשתי את זה לפני שהיא הגיעה עם אוסף השערות. וכן, ג'יין לא מתרגשת מהחתול המדבר.
את גול תמיד יהיה קל לתמרן. כן, הלנה ראשית כזאת. גם במציאות. מה הבעיה? תפני לשיר זוארץ. לתת אותה ולא לענוד זה יפה. מה זה, התייחסות לנחש בגן עדן? זה ממש הנחש מגן עדן. מעכשיו, הלנה, את כ... לא, את לא.
מסכנה גברת בלום.
אה, אז מעכשיו, הלנה, את כדברא. אם אני לא טועה גם בספר היא לפחות הצליחה עם הטבעת של גול.