זאת כדי לסכסך בין האחים. היי, אולי ה-ט' בטבעות ישלים לגואטמלה במבצע של הפקקים! לא, זה לא ממש עובד. עכשיו התכנית הרגילה.
הנה, גם בריטים יש בעולם הזה מסתבר. פטרוליוס זה שם מוזר. בסדר, אני מערער על מה שכראמל אמר. פטרוליוס בטח רק שמר על רחוב קינג ג'ורג'. כראמל סינג'ר אותו. מלכודות עכברים? מה זה השטויות האלה?
צ'אנג נשמע כמו בן דוד של ספ, שכל פעם רוצה לפרק הכול ולחזור לנתניה. אפרופו היום יש לו יום הולדת ושוב כולנו שכחנו. אל-אל להיות מאוהב בנסיכה יפה. הבדיחות שלי לא עובדות, חשבתי שיהיו לי יותר בדיחות על אודי.
גול, אתה רק צריך להסתכל על אל-אל ולשרוק. גול לא הכי מוכשר. הקטע עם היד של גול היה קיים גם בספר. הוא לעשות צ'אנג צ'י.
ספ סובל יותר מדי בסדרה הזאת.
ברברה. הנה ברברה. אוי, מעניין. ציפיתי לזה.
ספ, זאת בכלל בדיחה משמש ואתה מהפיג'מות... לא צריך משטרה. איפה מרסל כשצריך אותו? ונורא יפה לה השיער, ספ.
עירבו כאן עלילה מספר 2. אגב, בספר ברברה מוצגת כממש ענקית לעומת גול. מה שיוצר עניין קומי.
לא, אל-אל. עדיין לא. ותיזהר במה שאתה אומר, יצא להם תינוק מאוד בכיין. והנה האחים משלימים. בינתיים. אין פה מלכודות! ספ מצא את כולן.
בכלל לא. בכלל לא. לא חושב עליה בשום צורה. אני מבין שאל-אל גילה שהלנה לא עורגת אליו כמו שהוא עורג אליה, והוא בעגמומיישן מוחלט. עכשיו הוא ילך לנמנם לו לאיזו שנה שנתיים. חייב להיות מלק כלוב?
לך תדע, כראמל. הם מסתירים שהם מאוהבים. לא?
אני קצת פחות סומך על גברת בלום.
ספ, אתה נשבע לומר את כל האמת? הנה יוצא לו הנתן. אל תבכה לי עכשיו, נתמן.
חכם, צ'אנג. שמעת, אל-אל? היא עורגת אליך מינימום כמו שאתה עורג אליה. אם לא יותר.
כן, מי יספר להם בכלל... אוף, כולם מתעללים בספ. לא בוכה! לא בוכה!
אפילו לגברת בלום יש מצב רוח נפלא... כוס מיץ? כן, כמו בספר. בדיוק.