כראמל- פרק 10- הצמיד

YossihNew

Well-known member
|טבעת|

אז מה גברת בלום תעשה עם המידע על ג'יין?

מה רובי יעשה למען ג'יין?

ומה ג'יין שכחה בבית היתומים ע"ש קלרה הרמנס?

YossihNew

Well-known member
אוסף השערות הזה ממש מוזר. מילא אם זה היה שערות של שירה... סיסיליה טולין. אישה מררררררררשעת. היא אוהבת כסף ושונאת ילדים... מזכירה מישהי. מעניין מה יקרה כשישתפו פעולה. אני מבין שזה קטע של פליטות אורי גרוס, כמו גאלה קוגן וענת מגן שבו, לעשות מבטא ארגנטינאי. היא לא אמרה שאת שקרנית. היא אמרה שאת שקרררררררררררנית. רגע. האות החביבה על סיסיליה זאת האות ר'? אבל חשבתי שהאות החביבה עליה זה האות ח'! גם אני חושב! אבל מאיפה נביא בקבוק גומי וברווז?

ברברה אולי?

מאירה ברנע גולדברג! לא? היא מתארחת בכל החנויות. אין לה חיים לזאת. יחד, יחד. נקודת מחצית והלנה בצומת הדרכים. אני מת עליהם.

עכשיו אל-אל והלנה משנים את הסצנה ביחד. למה החיוך של גברת בלום פתאום נורמלי? סיסיליה לא תתן פרסים במזומן. אה, כמו רשימת הדרישות של החרדים בכניסה לממשלה. אפרת אמרה משפט שנשמע מאוד מתאים למימ. מעניין מה גברת בלום עשתה באגם הסגול. בפרק האחרון נגלה.

הלנה לא תזרוק את זה, אני אומר לכם שיגלו את זה. מסכנה הלנה.

לפחות לא בטי. הנה בטי! אמרתי לכם שבטי תגיע! היא בעייתית! ספ בכלל, זאת הבעיה הכי גדולה. כן, את השמלה הזאת אני זוכר. כמה בכית אחר כך?

לשמור עליה. הנה זה בא. אם אתם מבינים למה הוא מתכוון. או או...

גול, מספיק עם זה. כן, הקרם ההוא... אני זוכר שהרסו לאל-אל אותו. בעצם הוא גמר אותו בשביל הדייט עם ברברה. כמובן שאל-אל נהרס מזה. אז שתדעו לכם... ש... תדעו לכם.

אל-אל יותר נחמד. לא, גול, לא הייתה רעידת אדמה.

את הסצנה הזאת אני זוכר מהאינסטגרם של מאי. היא הגדירה את עצמה כגוש כתום. כראמל לא נראה טוב בקלוזאפ. כראמל לא נראה טוב בקלוזאפ. הלנה מתחילה להשתנות יפה.

כן, גול, אתה סתום.

כולם מצלמים ביער הזה. נשבע לכם. אין עוד יערות בארץ?! כן, לכראמל יש יכולת כזאת. כן, היא לא בלתי נשמעת. זה כוח אחר לגמרי. יש את הרואה ואינו נראה, השומע ואינו נשמע, הממשש ואינו משיש, והכי נורא מכולם- המבין ואינו מובן. הוא מדבר בג'יבריש והיחיד שמבין את הנחיות הממשלה. יופי, עכשיו הלנה תוקעת לאל-אל אלומה.

פליקס הפך לעוזר של גברת בלום? היא לא באמת אוכלת. ברור, הם נעלמים. וחוזרים. אלא אם היא נעלמת לשנה לחדר סודי, זה לא עניין.

ולאדק? ברצינות? חכו חכו, זה יסתבך.

בדיוק כמו אלומה. בדיוק כמוה. גול, א... בוא'נה, הוא צודק. משום מה זה נשמע לי כמו משהו שנתן היה עושה... לגמרי, אל-אל.

שעת צרחות. אוקיי. לפחות היא עושה דמויות? אתם יודעים שבספר, ג'יין אומרת שסיסיליה לובשת חוטיני לפני שיעורי נהיגה והיא (ג'יין) לא מבינה למה? או או. כמו בספר. בדיוק כמו בספר...​

Roei152

Well-known member
מנהל
אין על כראמל שהוא בסלסלה , זה מצטלם נורא מצחיק ..
קתרינה והגנרל זה פרודיה על ,?

למעלה