כצפוי וכרגיל...

pain is MY love

New member
כצפוי וכרגיל...

הקשר שלי עם ה"נוכחי" נגמר היום סופית בצורה די מגעילה... אמרתי לידיד שלי שמשהו בי ממש לא בסדר. אני לא כועסת על הבחור שהרס את הקשר אני כועסת על החיים שתמיד גורמים לכל הקשרים שלי להידפק... וידיד שלי אמר לי שאני מרגישה כמו 99 אחוז מכלל האוכלוסיה הממורמרת בעולם... אז השאלה שלי היא: האם גם אתם מרגישים ככה בסוף של קשר? כי אני מרגישה שאף אחד בעולם לא דופק כל כך הרבה קשרים כמוני! האם גם אתם אומרים את זה לעצמכם ברגעים קשים...?

dod_basim

New member
ברגעים קשים?

אני חייב על הדעה של "אף אחד לא דופק כל כך הרבה קשרים כמוני"

הממ

אני חושב שאת סתם מחמירה עם עצמך או שאולי את פשוט יוצאת עם כאלה שהם לא הכי רציניים ואז מה שקורה זה שאת מפתחת ציפיות לא מבוססות ונפגעת.. יש גפ אפשרות שתשבי עם עצמך ותראי מה לא היה בסדר בקשר הזה או בקשר הקודם.. אל תפילי על עצמך את האשמה .. אלא אם את באמת אשמה ..

כמעט25

New member
הייתי מרגישה ככה פעם..

ואז..התחלתי לשים לב לפרטים, להשתדל..וכשלא הולך אז אני יודעת שמשהו בקשר היה דפוק ובטח שלא בי. תאמיני לי שהבנים האלה שאת פוגשת ויוצאת איתם עכשיו הם "הלקחים" שלך לעתיד, כל אחד מהם נותן לך משהו לחיים ול"אחד" שיהייה איתך. אבל תהיי בטוחה שאת לא לבד..אני מכירה הרבה אנשים שהיו במצב הזה, זה משתנה, משתפר.. בהצלחה בובה נתי.

dod_basim

New member
איזה כיף זה

לקבל דעה של סבתא... כאילו לשחק עם מכונת זמן, לדעת מה נחשוב עוד כמה שנים, מדהים!

כמעט25

New member
מה אתה אומר?!?!!?

אחחחחח
בחיי יש לך מזל שאני ממש אוהבת אותך...

dod_basim

New member
ככה זה כשחולים בנפש...

באסים מסמן V עם עוד יום של נצחון על הנגע.

כמעט25

New member
../images/Emo95.gifבייבי באסים

אסור לדבר לא יפה לגדולים ממך (נו נו נו) הגננת נתי.

dod_basim

New member
לא זוכר מתי

לא זוכר איפה באסים "שלא יעיזו להפריע את שלוותו"

Piren

New member
הממממ

אני לא פה בדעה עם כל המגנים עלייך, כאילו את לא אשמה או שאלו הבנים שאשמים... זה לא מתוך לתקוף אותך, פשוט שתשימי דברים בפרספקטיבה - דברים לא קורים סתם. אם קשר אחרי קשר שלך נהרס לגמרי, ואת גם אומרת פה שזה אשמתך - אז בבירור זו אשמתך... גם אם הבחור זה הבן אדם הכי דפוק בעולם - זו אשמתך. למה? כי את בחרת אותו לקשר. זה כמו לשפוך עך עצמך חומצה ולהאשים את החומצה כשהיא אוכלת אותך. תמשיכי להיכנס לקשר עם אנשים, שאת רואה שלא יהיה מזה משהו טוב ("כצפוי"), אין לך זכות להתלונן על זה אחרי זה. אז לפני שאת מנסה להבין מה את עושה לא טוב בקשר עצמו, אולי כדאי שלפחות תבררי עם עצמך לגבי הטעם שלך בבחורים, ואיך לשפר אותו, או לפחות לשנות את הסטנדרטים (לאו דווקא למעלה או למטה, לפעמים גם הצידה זה פתרון טוב
) ככה שהטיפוס הבא שאת תהיי איתו, לא יהיה כמו הקודמים. ואם גם עם בחור טוב את לא מצליחה להחזיק קשר, אז אפשר להתחיל לברר מה את עושה לא בסדר

זכוכיות

New member
רגע,זה לא לגיטימי שקשרים יגמרו?

היא צעירה, היא עדין בודקת אפשרויות, לא כל אחד שהיא תצא איתו יהיה זה שיזדקן איתה, קצת פרופורציות, רובנו עברנו\ נעבור סדרה של מערכות יחסים עד שנמצא את זו שתעבוד.

Piren

New member
מה זה קשור?

זה שנגמר הקשר זה בסדר לחלוטין.. מה שאנחנו מדברים עליו זה למה כל הקשרים שלה נגמרים רע, ואם זה אשמתה או לא.

Zoharrr

New member
מותק תשמעי,

אני בידיוק ככה... כל הקשרים שלי נדפקים,אפילו אם זה הקשר הכי לא רציני או הכי רציני הוא ידפק בסוף.... וגמני לא הבנתי למה... עד שישבתי וחשבתי עם עצמי והבנתי שזה אשמתי,שיש לי סטדנרטים גרועים ושאני פשוט בוחרת באנשים הלא נכונים... מכניסה ראש בריא למיטה חולה..... תשבי תחשבי עם עצמך,אולי זאת הבעיה... בהצלחה

אוקיי תקשיבי

אני אגיד לך משהו בתור הנזרקת הרשמית של פורום 339 אל תכעסי על עצמך, אף אחד לא שווה שתחשבי ככה. הדברים האלה פשוט קורים, ותאמיני לי, אני נזרקת כל הזמן... וגם לי היתה תקופה שחשבתי שמשהו בי לא בסדר, ואז הבנתי שאני פשוט עושה בחירות גרועות של גברים, או נדלקת על מישהו ולא טורחת לעצור שניה ולחשוב אם הוא בכלל משדר שהוא רוצה קשר וכו' וכו' בקיצור אני וחברתי השווה אפונה מלנכולית פיתחנו תיאוריה, שהגברים אשמים בכל תחלואי העולם, הם תמיד אלה שלא בסדר, אנחנו לעומת זאת מושלמות וראויות להערצה ולרחוב על שמינו. בשדרת הירקות.

למעלה