כצאן לטבח...

כצאן לטבח...../images/Emo101.gif

הפוליטיקאים אומרים לי,"המצב קשה" "אנחנו במערכה קשה וגורלית" ועוד מטיפים לי.."שלם יותר מיסים" "איך נממן גיוס מילואים" ואני,מביט על החדשות ורואה .E.R - בשידור חי ואמר לעצמי,בדיוק כמו לפני המלחמה הנוראה ההיא.. "אנחנו כצאן לטבח." מסתגלים לטרור הרוג-שניים,"ממש לא נורא" חמישה ?..המממ.."מצריך איזו תגובה" ככה התחילה בדיוק השואה התרגלו אז,לרציחות קטנות ואז-הם הנחיתו-את "המכה".. (סילחו לי,אבל אני במצב רוח רע) (לא מתרגל עוד לשואה הקרובה) (לא בשביל זה-הקמנו מדינה) (לא כדי שקלינטון לנו ישבע..שיקח רובה.. -וילחם עד טיפת דמו האחרונה)

zviki8

New member
כצאן לטבח, לא עוד

אכן לא לשם כך הקמנו מדינה, ולא לשם כך בחרנו בזו הממשלה, אותנו לייצג ובשמנו לפעול, למגר חבלה, להבריא כלכלה ולדון בכל שאלה קשה. אך מה לעשות והמדינאים אותנו הכזיבו, את מילתם שניתנה בבחירות סילפו והעיבו, אותנו להתבוסס בדמנו כאן הותירו, הפנו את גבם, סירסו, מעלו והעליבו. צריכים כל התושבים לקום, כאיש אחד ולשנות את הממשל חסר עמוד השידרה ללמד את חברי הכנסת להצביע בעד גירוש, הריסה, הגלייה, עוצר, כגמול לחדירה. אותנו לא לראות כצאן מובל לטבח, לתת את הכלים להתגונן בפני הזבח. לא עוד שואה מספר שתיים לעודד אלא למגר את הרוצח ולהרוס את השודד!

למעלה