כפתור "בלוג אקראי"

Downloaded

New member
כפתור "בלוג אקראי"

שלום לכלום! אני מאוד נהנה לקרוא את הבלוגים של תפוז (לי אישית אין בלוג). הבנתי גם שככל שיותר אנשים נכנסים לבלוג מסויים, בעל הבלוג מקבל על זה כסף. בכל אופן, אני משתמש הרבה בכפתור "בלוג אקראי", אבל לרוב אני מקבל בלוגים שיש בהם בממוצע 3 רשומות ועודכנו בפעם האחרונה לפני שנה וחצי. כלומר אני מבין שרוב הבלוגים כאן הם "מתים", או סתם היו נסיון של מישהו. לא נראה לכם שיהיה יותר הגיוני שהכפתור הזה יתן בלוגים שעודכנו ב-14 הימים האחרונים? לא נראה יותר הגיוני שבכל קטגוריה יהיה כפתור כזה? (לדוגמה - כלכלה, תיכוניסטים...) בסופו של דבר זה יגרום ליותר אנשים להגיע לבלוגים שמתעדכנים יותר, אתם לא חושבים ככה?

מצטרף לדעתך

הנושא הועלה לא אחת בעבר לאורי צציק אבל יש סדרי עדיפויות בכל מקרה באמת אין טעם לנווט לבלוגים שסגורים ולא עדכנו מעל 3 חודשים

אם אתה רוצה להציע את זה להנהלה

זה המקום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=807
לדעתי אתה צודק.

Tali1912

New member
בלוגים "מתים" ../images/Emo129.gif?

חחחחחח..... ת'אמת? לי הכפתור הזה לא נחוץ אני לא משתמשת בו בכלל. בלוג אקראי ... יוצא שהם "חדשים" בשבילי אני מגלה דרך המומלצים או בשער הראשי. כך שהכפתור סתם מיותר. אשכרה "כפתור מת" .

TheWhiteTigris

New member
תחשוב על זה כך.

באחת ההודעות בדף זה מופיעה הודעה של העכבר הכחול, ורשום שם - 0.008 שקלים לכל צפייה. באמת שלא נראה לי שתפוז יטרחו לפרוט את האגורה כדי לשלם זאת...

למעלה