כפתורי תיק תק

isa bella

New member
כפתורי תיק תק

שלום, איזה אופציות לכפתורי תיק תק לתפירה ביתית חובבת אתן מכירות? קניתי משהו קטן מפלסטיק שתופרים אותו לבד (קצת כמו כפתור רגיל - או לפחות ככה אני תפרתי), אבל זה ממש מתפרק כשפותחים-סוגרים כמה פעמים. יש פתרון אחר? תודה רבה, ויישר כח על הפורום! מאוד מלמד...

hilla ab

New member
נתקלתי בחניות סידקית בחבילה

שמכילה כמה תיקתקים , שאינך זקוקה למכשיר עבור קיבועם לבד. תשאלי בחנויות סידקית באיזורך.

ayala26

New member
כי המכשיר נמצא בתוך החבילה

זה מין פלסטיק שמתקפל ששמים בכל צד שלו חלק של התיקתק, סוגרים על הבד ודופקים עם פטיש. זה מצויין, חזק ונראה לדעתי טוב יותר מתיקתקים שתופרים.

יש לי אותו והוא נוראי

התיקתקים יוצאים החוצה מהבד ולא משנה כמה חזק דפקתי עם הפטיש זה עדין לא מחזיק מעמד טוב אני בעיקר משתמשת בתיקתקים לתיקים אולי למישהי באמת יש עוד רעיונות?

ayala26

New member
לחזק את הבד עם פליזלין..

תיתקים בתיקים? לא עדיף סוגרים מגנטיים לתיקים? נראה יותר טוב לדעתי.

אלו לא בדיוק תיקים רגילים

אלו תיקים שתפרתי לכלבים מאחורה יש שתי ידיות שהן מתלבשות על הרצועה של הכלב ושם יש את התיקתיקים קצת קשה גם לחזקה בפליזלין כי אני עשיתי את זה עם עור סקאי רציתי לצרף תמונה אבל יש לי רק גדולות והפוטושופ שבק חיים משום מה

ayala26

New member
הבנתי

אם הבעיה היא במכשיר עצמו שמגיע עם סט התיקתקים אז יש גם מכשירים מקצועיים יותר חפשי למשל באיביי עם מילות החיפוש eyelet tool או eyelet plier ותמצאי המון אפשרויות. מכשירים כאלו אפשר לקנות לדעתי גם בחנות סידקית אבל אני לא גרה בישראל ולכן לא בטוחה 100% באיזו.

למעלה