חניתה דרלינג
New member
כפתורים
אנחנו צריכים ללכת, מתארגנים בזריזות.
אני נעמדת מולו, אומרת: "רק תדע, שאלה רעבים אליך..." ומרימה רק לרגע את החולצה והחזייה, מחייכת אליו בהתגרות.
אני כל כך רוצה את הידיים שלו עליי, את הפה שלו... רק קצת לפני שהולכים.
"מי?" הוא שואל בחיוך ממזרי.
"אלה" אני אומרת, מצביעה על אזור החזה שלי מעל החולצה.
"תרימי." הוא מורה לי.
אני מרימה את החולצה והחזייה שוב, מחייכת אליו, בעוד הוא מתקרב אליי בצעדים איטיים, מחייך כמו נמר שמצא טרף קטן לנשנש...
"אז הם רעבים אליי?" הוא שואל.
"ממממ", אני מאשרת.
הוא שולח את ידיו וצובט את שתי הפטמות שלי בחוזקה, מסובב אותן.
אני פולטת צעקה ומתפתלת תחת ידיו, כשכאב מענג וחד שולח זרמים לוהטים לכל גופי. הוא לא משחרר אותי ונותן לי להתפתל במשך מספר שניות.
לבסוף הוא מרפה ולוקח פטמה אחת לפיו, מכרסם ויונק את המקום הרגיש גם כך, ושולח בי זרמים נוספים ומסנוורים. אני גונחת בקול, כמעט צועקת, אוחזת בעורפו ונושקת לראשו, מודה לו. כל כך מודה לו.
אילו רק היה ממשיך יכולתי...
אבל אין זמן.
"קדימה, תתלבשי." הוא מורה לי לאחר שהוא מרפה ולוקח צעד אחד אחורה. "חייבים לזוז."
אני מסתדרת בזריזות, ולפני שהולכים אני מחבקת אותו ומעניקה לו נשיקה חפוזה אך עמוקה.
אני זזה וחשה היטב את בגדיי מתחככים בפטמות הרגישות שלי...
והרעב שלי.. ממש לא נרגע.
אנחנו צריכים ללכת, מתארגנים בזריזות.
אני נעמדת מולו, אומרת: "רק תדע, שאלה רעבים אליך..." ומרימה רק לרגע את החולצה והחזייה, מחייכת אליו בהתגרות.
אני כל כך רוצה את הידיים שלו עליי, את הפה שלו... רק קצת לפני שהולכים.
"מי?" הוא שואל בחיוך ממזרי.
"אלה" אני אומרת, מצביעה על אזור החזה שלי מעל החולצה.
"תרימי." הוא מורה לי.
אני מרימה את החולצה והחזייה שוב, מחייכת אליו, בעוד הוא מתקרב אליי בצעדים איטיים, מחייך כמו נמר שמצא טרף קטן לנשנש...
"אז הם רעבים אליי?" הוא שואל.
"ממממ", אני מאשרת.
הוא שולח את ידיו וצובט את שתי הפטמות שלי בחוזקה, מסובב אותן.
אני פולטת צעקה ומתפתלת תחת ידיו, כשכאב מענג וחד שולח זרמים לוהטים לכל גופי. הוא לא משחרר אותי ונותן לי להתפתל במשך מספר שניות.
לבסוף הוא מרפה ולוקח פטמה אחת לפיו, מכרסם ויונק את המקום הרגיש גם כך, ושולח בי זרמים נוספים ומסנוורים. אני גונחת בקול, כמעט צועקת, אוחזת בעורפו ונושקת לראשו, מודה לו. כל כך מודה לו.
אילו רק היה ממשיך יכולתי...
אבל אין זמן.
"קדימה, תתלבשי." הוא מורה לי לאחר שהוא מרפה ולוקח צעד אחד אחורה. "חייבים לזוז."
אני מסתדרת בזריזות, ולפני שהולכים אני מחבקת אותו ומעניקה לו נשיקה חפוזה אך עמוקה.
אני זזה וחשה היטב את בגדיי מתחככים בפטמות הרגישות שלי...
והרעב שלי.. ממש לא נרגע.