חוויות D:
קודם כל- היה פשוט מדהים! אני לא יכולה לתאר כמה כיף היה.. הייתי בקבוצה האדומה אז לא היה לנו היפהופ אבל פעמיים קלאסי. יום ראשון- קלאסי עם ננסי, מודרני כזה עם נעמי, ריקוד למופע בערב- אלדד (החמוד במיוחד שבא במיוחד בשבילנו :] ) ההופעה בערב היתה מגניבה לאללה למרות שממש נלחצנו ממנה כי עשינו ריקוד שהמצאנו באיזה עשר דקות והרוב פשוט אילתרו. ויתרנו על סרט, אחרי חיפושים מצאנו טלפון של פיצה, הזמנו פיצה שהגיעה אחרי שעה, התחלנו לרקוד כמו מפגרות בחדר, המצאנו ריקוד היפהופ שולט לגבות, ערימות ילדים, צחוקים עד הלילה פשוט היינו כולנו שפוכות מצחוקים. יום שני- אפרו פיוז'ן עם איוון, קלאסי עם ננסי, ג'אז- ברודווי עם מטאה (חתייייייייייייייייייייייייייייייייייך. אוקיי, להירגע) עם איוון היה פשוט שולט שאי אפשר לתאר. הבנאדם הכי חמוד בעולם! בקלאסי היה כמו קלאסי.. חחחח אבל ננסי ממש חמודה

לימדנו אותה לספור בעברית! מטאה פשוט חתיך כזה. כולנו בקבוצה התלחששנו על רמת החתיכיות שלו D: האוטובוס איחר באיזה שעה אז דיברנו עם מורן וגילינו פרטים עסיסיים על מטאה

התחברנו עם ילדות אחרות (טוב נו לא) ופשוט היה כיף P: אז.. את מי אני רואה שנה הבאה?