כפר מנחם- מי שחזרה

balush93

New member
כפר מנחם- מי שחזרה

מצטערת על הריבוי שירשורים אלב זה ממש חשוב ואין לנו מושג מה לעשות. 1. צריך לבוא לבושים ישר בבגד גוף, גרביונים וגולגול שמגיעים לשם? 2. הדנס סניקרס- להיפהופ או לג'אז? זה כל כך משנה אם אין לי דנס סניקרס? 3. מה הסדר יום? 4. כמה קר? 5. איך היה? :)

Galaxy Girl

New member
היי :]

חזרתי עכשיו, היה מדהים. עדיף שתבואי בבגד גוף וגרביונים ומעל מכנס נוח. אל תביאי דאנס סניקרס, גיתיית אמרה לכל מי שיש עדיף שיורידו, בשאר השיעורים היינו עם גרביים, אבל מה שנוח לך. הסדר יום נקבע לפי הקבוצות, אני לא יודעת איפה את. קריר... קחי מעיל וסווטשרט או שניים. היה מושלםם!!!!!!! איוון המורה הדרום האפריקאי פשוט מהמם! תהני מהשיעור שלו ותנצלי אותו!! אני אפילו וויתרתי על עוד קלאסי בשבילו. תהני

balush93

New member
היי :)

שמחה שנהנית D: על איזה קלאסי ויתרת? יש בכלל אפשרות כזאת לוותר? צריך להביא פוינט? איך ננסי? גיתית? אוון מלמד סגנון דרום אפריקאי? לא הייתם עם נעלי בלט? הופעתן עם ריקוד שהכנתן בחוג? איזה סרט ראיתן? אני רוצה לדעת הכל.. חחחח

Galaxy Girl

New member
היי :]

קלאסי עם ננסי, המנהלת שלנו הרשתה לנו ללכת לאיוון במקום לננסי. אל תביאי פוניט. ננסי חמודה מממששש גיתית מדהימה!!
איוון מלמד מה שנקרא "אפקירן פיוז'ן" של שילוב של סיגנונות. רק בבלט היינו עם בלט, בשאר עם גרביים. כן כל סטודיו מופיע עם ריקוד או כמה שמוכנים מראש, לא שהכנו באותו יום. הסטודיו שלנו וויתר על הסרט. מ-ד-ה-י-ם!

moruush

New member
זה לא "אפרו פויוז'ן"? ../images/Emo9.gif

(מה שאיוון לימד.)

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifבאיזו קבוצה היית?

אני הייתי בקבוצה האדומה.. באיזה סטודיו את? איפה ישנתן? ננסי הייתה פשוט מדהימה! וגם השיעור עם נימרוד, האימפרוביזציה על הבוקר.. זה היה פשוט וואו! אין, פשוט היה מדהים! כל רגע!

moruush

New member
../images/Emo90.gifמצטרפת לכל מילה../images/Emo13.gif

היה מדהים!

Galaxy Girl

New member
ירוקה

אבל הלכנו פעם אחת לשיעור של הכחולה עם איוון. אני מצעדים כפ"ס. נימרוד היה מממש מדהיםם!! ממש נהנתי אצלו!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאיזה ריקוד רקדתן בסוף?

את הקוף אחרי בנאדם? :O

את מכפ"ס?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

גם אני! חברה שלי גם הלכה לזה.. אבל היא ב ז'.. אבל אני זוכרת שהיא אמרה לי על 3 ימים והולכים לישון שם.. היא גם מצעדים. דרך אגב ,אני עינב

balush93

New member
חוויות D:

קודם כל- היה פשוט מדהים! אני לא יכולה לתאר כמה כיף היה.. הייתי בקבוצה האדומה אז לא היה לנו היפהופ אבל פעמיים קלאסי. יום ראשון- קלאסי עם ננסי, מודרני כזה עם נעמי, ריקוד למופע בערב- אלדד (החמוד במיוחד שבא במיוחד בשבילנו :] ) ההופעה בערב היתה מגניבה לאללה למרות שממש נלחצנו ממנה כי עשינו ריקוד שהמצאנו באיזה עשר דקות והרוב פשוט אילתרו. ויתרנו על סרט, אחרי חיפושים מצאנו טלפון של פיצה, הזמנו פיצה שהגיעה אחרי שעה, התחלנו לרקוד כמו מפגרות בחדר, המצאנו ריקוד היפהופ שולט לגבות, ערימות ילדים, צחוקים עד הלילה פשוט היינו כולנו שפוכות מצחוקים. יום שני- אפרו פיוז'ן עם איוון, קלאסי עם ננסי, ג'אז- ברודווי עם מטאה (חתייייייייייייייייייייייייייייייייייך. אוקיי, להירגע) עם איוון היה פשוט שולט שאי אפשר לתאר. הבנאדם הכי חמוד בעולם! בקלאסי היה כמו קלאסי.. חחחח אבל ננסי ממש חמודה :) לימדנו אותה לספור בעברית! מטאה פשוט חתיך כזה. כולנו בקבוצה התלחששנו על רמת החתיכיות שלו D: האוטובוס איחר באיזה שעה אז דיברנו עם מורן וגילינו פרטים עסיסיים על מטאה :) התחברנו עם ילדות אחרות (טוב נו לא) ופשוט היה כיף P: אז.. את מי אני רואה שנה הבאה?

moruush

New member
../images/Emo90.gifחח שמחה שנהנת

גם אני הייתי בקבוצה האדומה אבל לנו היה היפהופ וקלאסי [אבל פעם אחת]. לדעתי ההיפהופ בכנס היה מיותר , התנאים לא היו תנאים לערוך שיעור היפהופ וגם לא ממש נהנתי אבל זה רק לטעמי. דווקא השיעור של ננסי היה הכי כייף לדעתי, היא מורה מדהימה והיא ממש חמודה חחחח והיא סיפרה לכן על הטחינה? הווו, מאטה, איזה חתיך. אכלנו צהריים ביום השני ואמרו לנו שזה המורה לג'אז מודרני [שאחרי האוכל יש לנו שיעור איתו] אז הלכנו אני ועוד 2 בנות לתפוס מקום טוב חחחחח לנו ולסטודיו שלנו שלשם שינוי ניהיה מקדימה , והיינו מולו והוא כזה חתיך אבל משהו בדיבור שלו קצת עיצבן אותי, אבל הוא חאתיך!!!!!!!!!!
וגיליתי שיש לו טבעת נישואין על היד חחח אז אמרתי לחברות שלי בפנטומימה כזה והתבאסנו חחח
אבל שיעור נחמד סה"כ וכייף. לא היה לכן שיעור עם נמרוד פריד? [אימפרויזציה]? ואצל איוון היה סבבה לגמרי, לא ממש יכולתי לעשות מלא כי יש לי בעיות צוואר והתעוררתי בבוקר עם צוואר תפוס ודלקת גרון [נרדמתי עם שיער רטוב
] וזכרו - פרקי תקע.

balush93

New member
שמחה שגם את נהנית :)

ההיפהופ היה מיותר? ספרי מה היה! דווקא ממש התחשק לי לעשות שיעור היפהופ אחד ויחיד בכל החיים בערך.. ננסי לא סיפרה לנו על הטחינה אבל היא באמת חמודה. כל מה שהיא אמרה- המורה שלנו בסטודיו (RAD) אמרה אחרת. מאטה באמת חתיך, כן יש לו טבעת נישואים כי הוא מחותן (חה חה מחותן) ללאה משהו שהיתה סולנית בבלט הישראלי. המבטא שלו מוזר כי הוא הונגרי למרות שהייתי בטוחה שהוא צרפתי בגלל כל ה"רלווה" שלו. לא היה לנו עם נמרוד.. וחבל :| מה היה איתו?

n o o o a m

New member
|פיל../images/Emo194.gifתאטרון מחול ואיפרוביציה [:

*נכנסת לשיחה כאילו הייתי פה תמיד*
כ"כ נהנתי!
הוא שילב בהתחלה חימום ומעט איפרוביציה ואח"כ [חצי שני של השעור] היה הכל איפזוביציה ומעברים בהנחיותיו... אני לא תמיד נהנת בקומפוזיציה ואימפרוביציה... אבל הפעם באמת שהיה כיף למרות שהיו תנאים קצת קשים >< [אולם ספורט, אקוסטיקה גרועה ><]

Galaxy Girl

New member
מפתאוםםם מיותרר

היה אחד השיעורים המגניביםם!! יווו בכנס שלנו היו כמה ילדות "קלאסיות" מממש חוצפניות, שהחליטו באמצע השיעור שזה לא נאה להן, אז הן ישבו והסתדרו לשיעור קלאסי שהיה אחרי זה... זה פשוט הרתיח אותיייי... מי הן חושבות שהן?!

balush93

New member
אני לא מאמינה!

אני שונאת את זה! אצלנו היו כאלה שלא התחשק להן בסוף השיעור אז הן ישבו בצד בקלאסי! יאללה גם כן.. היית במחזור הראשון או השני?

למעלה