כפר חדש :D

Raja rasta

New member
כפר חדש :D

למי שקרא כאן בפורום .... , אז בסוף הלכתי על הקרופר הרחוק ולקחתי סיכון חחח .... עכשיו שאלה : בכפר חדש צריך לפתח את כל היחידות באקדמיה מחדש או שזה נשמר ??? ואם תגברתי את הכפר מהכפר השני שלי אני יכול להשתמש בכוחות נכון ??

תומר88

New member
תשובות

צריך לפתח הכל מחדש. יחידות ששלחת לתגבר כפר שני לא יכולות לצאת לתקיפות מהכפר השני אלא רק להשאר בכפר ולהגן עליו. תתחדש על הקרופר. גם לי יש קרופר רחוק. בסימן- "תנו לגדול בשקט"

Raja rasta

New member
אז מה הקטע של כפר חדש ?!?

זה לא כל כך עוזר ~!! הרי פיתחתי כבר את כל היחידות למה אני צריך לעשות את זה מחדש ?? זה רק מעיק על הכפר הראשי שכל הזמן אני צריך לשלוח לכפר החדש משאבים =ז אוף אני מרגיש שעשיתי טעות והיתי צריך לעשות כפר קרוב =S

יובל200

New member
בקרופר אתה יכול לתמוך ביותר חיילים

מעבר לזאת, אתה לא חייב שבכל כפר יהיו לך כל היחידות אצל שחקנים עם הרבה כפרים יש חלוקה ברורה - כפר אחד לגששים, כפר אחד לבליסטראות או הרבה כפרים שמזינים כפר אחד גדול שמכיל המון חיילים ברגע שיהיו לך 4-5 כפרים כבר תראה שזו לא בעייה לתחזק כפרים חדשים ושהכל יזרום יותר בקלות

Raja rasta

New member
מה העינין אבל

שהרי הכוחות בכפר הראשון שלך הם שלך שילמת עליהם למה אתה לא יכול להעביר אותם לכפר השני שהוא גם שלך ועלה לך הרבה זמן ומשאבים ולהשתמש בחיילים שלך שם ..... הרי הכפר השני הוא חלק מ"האימפריה" שלך ...... ומה הקטע שצריך לפתח מחדש את כל היחידות באקדמיה ?!!?!?!?!?!?

יובל200

New member
תחשוב ש

מישהו היה פותח לידך כפר, ופתאום מעביר אליו את כל הכוחות שלו והורס אותך. אני לא מדבר על תגבורות נייחות, אני מדבר על כוחות התקפיים ניידים. הוא היה משתמש בבנייה מהירה כדי להגיע למחסנים ברמה 20, שולח כמויות מטורפות של ייבול, נכנס למינוס אבל תוך כמה שעות כל הצבא שלו צמוד אליך והורס לך הכל, ואז מעביר סנטורים לכפר הזה ותופס לך משהו בעמדה אסטרטגית זה פשוט לא הולך ככה

למעלה