כפר המוזיקה 2006

כפר המוזיקה 2006

http://www.avivarchive.co.il/nitzanimback.html אנשים, בבקשה - אפילו שהכנסייה לא מופיעים שם (רעיון מטופש לדעתי), תמלאו את העצומה להחזרת כפר המוזיקה.. חייבים בתקופה כזו קצת לצאת מהבית, מהשגרה, מהחדשות ולהנות קצת.. זו יוזמה של האתר הרשמי של אביב גפן, שהבטיח שיעשה הכל כדי שהכפר יתקיים בכל זאת.. ואף אמר שיש לדרוש כניסה חינם לתושבי הצפון ועוטף עזה.. אז.. תחתמו? בבקשה, בשבילי.. תודה!!

../images/Emo110.gifשמעי..

אני לא חושבת שעצומה תעזור פה, גם הם מאוד רוצים ואני בטוחה בזה מאוד אבל מה לעשות, מלחמה זו מלחמה והכפר מתבטל ונקווה שהוא יהיה בשנה הבאה, או אולי יפתיעו אותנו באמצע השנה עם משהו מגניב.. אני בטוחה שגם המארגנים של הכפר רוצים שיצא הכפר הזה, וזה לא משיקולים כלכליים שהם ביטלו אלא ביטחוניים ככה שהעצומה פה לא ממש עוזרת, אולי תשלחי עצומה לנסראללה שיפסיק עם המלחמה ואז יוכלו להחזיר את הכפר..

../images/Emo110.gifגם אני

(זאת רונית, גולשת מהמחשב של חברה שלה..) גם אני אהיה בצבא, אבל אולי בכל זאת נמצא זמן גם עם הצבא ליום אחד שם. ומה הם לא יספיקו לארגן הכל בכמה ימים (זה להשיג אומנים ולארגן הסעות ודוכני אוכל ופרסום וכו'..) ועוד להגיד לקהל מהר מהר היי יש כפר המוזיקה הוא לא בוטל תתחילו לאסוף פקקים..

Sideitself

New member
למי בכלל נשאר כסף בשביל להגיע לכפר

ובאמת להנות בכפר? אחרי המלחמה הזאת, הרבה כסף הלך לכל הצפון. (ולצערי אני ביניהם) אני חושבת שעדיף לחכות שנה או אפילו עד סוכות שהכל יהיה רגוע יותר וכולם יצאו מההלם של המלחמה הזו

למעלה