כפר המוזיקה של קוקה קולה

כפר המוזיקה של קוקה קולה

בשבועיים האחרונים עברי עושה את דרכו לגני חוגה פעמיים בשבוע שם מתקיים מחנה קיץ של קוקה קולה.

במסגרת המחנה זוכים בני הנוער לראות הופעה של עברי וולפגוש אותו בסדנת אומן, שם הם יכולים לשאול אותו שאלות ולהשמיע לו שירים. עברי מצידו, חווה את דעתו על הביצועים שלהם ונותן עצות להמשך.

הנה טעימה קטנה ממה שהולך שם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256291,00.html

dror2009

New member
בהמשך לזה...

הינה עוד קצת... (השיר זכיתי לאהוב)

ראיון שנופר מראיינת את עברי (קצת הזוי שהיא הייתה מעריצה שלו. היא נראת יותר של אייל גולן
)
ועוד משהו קטן.

תהנו...

סתיוה17

New member
חוויה מהסדנה

היי, קוראים לי סתיו, אני עוקבת אחרי הפורום אבל אני כמעט ולא כותבת... אבל אחרי חוויה כמו שהייתה לי בקוקה קולה עם עברי, אני מרגישה צורך לשתף אתכם.

אני מאוד אוהבת לשיר, אבל יש לי פחד במה מטורף ומשתק. אפילו מול ההורים שלי אני לא שרה. כששמעתי על סדנת האמן עם עברי, החלטתי שלא משנה מה, פחד במה או לא פחד במה, אני שולחת סרטון שלי שרה ומנסה להתקבל, כי מבחינתי זה פשוט חלום.

התקבלתי לסדנה (חלקית בזכות גלעד אדמוני המקסים), ואני ועוד כ15 אנשים הלכנו לבקתה מחוץ למתחם הפעילות בשביל לפגוש את עברי. עברי היה מתוק כהרגלו, סיפר על עצמו והתמקד בדברים שקרו לו כשהוא היה בגילנו (16-17). אחר כך הוא ענה לשאלות שלנו, ולמרות הדחיקות של העיתונאים והאחראים למהר הוא התעקש לתת לכולנו הזדמנות לשאול אותו שאלות.

בסוף הגיע החלק המרכזי, ומי שרצה יכל לעלות לשיר, לנגן, להשמיע חומרים וכו. אני, כאמור, סובלת מפחד במה רציני, אבל שוב, החלטתי שההזדמנות הזאת חשובה מידיי בשביל לבזבז אותה, אז הבהרתי לעברי שאני מפחדת, ועליתי לשיר. אני לא יודעת כמה הוא אהב את איך שאני שרה ("היה בסדר גמור" לדבריו), אבל הוא בעיקר החמיא לי על זה שאזרתי אומץ ועליתי לשיר.

החוויה הזאת, חוץ מזה שהיא הייתה נפלאה, גם גרמה לי להיות יותר בטוחה בעצמי, ועוררה מחדש את הרצון שלי לשיר. אז אולי היא לא שינתה את החיים שלי, עוד לא התגברתי על פחד הבמה ואני לא אהיה זמרת, אבל היא בהחלט עשתה בי שינוי לטובה.

כל הכבוד על האומץ!

אם יש לך פחד להופיע מול אנשים זה בטח לא היה פשוט, במיוחד כשאמן שאת אוהבת מקשיב לך.
אני שמחה שנהנית מהחוויה המיוחדת ובטוחה שתפיקי ממנה את הנקודות החשובות להתפתחות שלך ולבטחון שלך על הבמה.

בהצלחה!

למעלה