כפרעליי.

The Damned

New member
אין לי כוח לעשות כביסה

שאלות כלליות: שם: ג'סיקה גיל: 16 וחצי כיתה: י"א מזל: בתולה מין: נקבה מיקום: מיטה, חדר, בית, קדימה, ישראל, כדוה"א, שביל החלב המילה הראשונה שעולה לך בראש: מה מה עשית היום? ניצחתי מלא אנשים ממה"ת בטאקי אונליין והתחלתי לסרוג לשמול צעיף מה עשית אתמול? אכלתי. הרבה. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אבא שלי נראה לי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אבא שלי נראה לי מתי התעוררת היום: סביבות עשר? הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: איתמרי
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: זאת לא אותה שאלה? איך היחיסים עם ההורים? בסדר נראהלי אחים: בדרך למוות איך החדר שלך נראה? כמו סדר היום הטיפוסי של רע - דחוס לאללה חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מה את רוצה מחיי, הילה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? משתנה מאדם לאדם אבל בעיקר פריקית ;[ יש לך אוייבים? "יש אנשים שאני מתעבת ורוצה לזרוק עליהם כיסא אבל לא הייתי קוראת לזה אויבים." [הילה] מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כל המצבים שבהם אני שותקת, בערך? כמה חברים טובים יש לך? שלושה-ארבעה בערך, מתחלפים יש חבר/ה? כן כמה היו? 2 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? 1.1.2004 מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה?/ מתי אני צריכה להיות בבי"ס היום? ולפני שאתה הולך לישון: תלוי מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? מתי זה נגמר יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? לא משהו ספציפי ממש כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? מהזהלא
צבעים: מה דעתך על ורוד? פקאצתי, נויה מה הצבע האהוב עלייך? כחול~שחור~סגול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול מארין/ סגול ויולט אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? תכלת. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, מכתה ב' בערך אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? השניצל של אמא? אתה אוכל ארוחת בוקר? בטאח מה הדבר שבחיים לא תאכל? פטריות, תמרים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? שומן של בקר
האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן
צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אובססיבית וקטנונית להחריד בכל הנוגע לאוכל. אוכלת ירקות טריים, טוסטים, דגנים, פחמימות, שוקולדים למיניהם, חזה עוף, מוצרי חלב - וזהו בערך. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא:$ למה?? כי זה של כלבים איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? מלא פעמים פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? הרבה אתה מבצע אותם טוב? אמ נראה לי איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הבעה בע"פ? אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? לא:$ מוסיקה אהובה: יש מלא ;[ מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית של איתמר מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה ריקוד עושה לכם את זה? מהזה לא מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? איתמר? החבר הכי מנותק מהמציאות? אני? ;[ החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין כזה נראהלי הכי חסר אחריות? ליאור הכי נודניק? ריילי :) הכי תינוקי? לא יודעת :| הכי יפה/חתיך? איתמר
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? איתמר? משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לא ממש למי יותר, אמא או אבא? לפעמים אמא ולפעמים אבא יש לך אחים או אחיות? אח ואחות מה אתה אומר על אימוץ? כלב לכל ילד מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי? יש לך משפחה בחו"ל? אולי סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "...שום שיר לא מתנן לי בראש" [רונה קינן/ "עשר שניות"] שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: קולין בושם אהוב: ביונד פרדייז
תכשיט אהוב: מה [השרשרת שלי של האמטיסט/ תליון דרקון] התמכרות כלשהיא: שוקולד? :< יש חבר/ה? כן, בפעם ה456456 דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): המ המ מטאליסט 2005? חלום שחלמת והתגשם: מההה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: דילגו עליי איזה שלוש פעמים ברציפות בטאקי הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: ניצחתי איזה שש פעמים ברצף בטאקי בן אדם אחרון שראית: אמא שלי? שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי#@$ ובטלפון/פלאפון: איתמר, כרגע ניתקתי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? טליה
ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? ספרות, הסטוריה על איזה מקצוע הייתם מוותרים? תנ"ך, מתמטיקה איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? ספרות? לשון? האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כל הזמן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר?80~90~100
כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? מבחן רגיל - 20 דקות
בגרות - שבוע, שבוע וחצי האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? תמיד יישאר נושא לדעתי, אבל רק כשיש מקום להימורים מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? הסטוריה ב' - הסיוט עוד לפניי
מה הציון הכי נמוך שלכם? אי פעם? בטח 4 או משהו במתמטיקה מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 100, אבל אני בי"א יא נעל כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד? חמישה ימים זה אחלה מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? להיות עם טליה או שאיתמר נותן צומי :> מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את המורים המדהימים שלי ואת טלי לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? מה זה לא
מסיבת סיום- בעד או נגד? כל אחד מה בא לו האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? יש לי עוד שנה וחצי לחשוב :S מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 6 וחצי
לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: שתמיד היה שם

למעלה