כפרעליי.

כפרעליי. ../images/Emo192.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: כיתה: מזל: מין: מיקום: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ולפני שאתה הולך לישון: מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אתה אוכל ארוחת בוקר? מה הדבר שבחיים לא תאכל? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? טעמת פעם אוכל של כלבים? למה?? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? אתה מבצע אותם טוב? איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אתה עובד? מוסיקה אהובה: מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? ריקוד עושה לכם את זה? מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? החבר הכי מנותק מהמציאות? החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? הכי חסר אחריות? הכי נודניק? הכי תינוקי? הכי יפה/חתיך? החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: אתה קרוב להורים שלך? למי יותר, אמא או אבא? יש לך אחים או אחיות? ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בושם אהוב: תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: יש חבר/ה? דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? על איזה מקצוע הייתם מוותרים? איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? מה הציון הכי נמוך שלכם? מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? מסיבת סיום- בעד או נגד? האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר:

ל א ק י

New member
מהר לפני שמתחיל נמלטים:[

שאלות כלליות: שם: גיל: 16.5 כיתה: יב' מזל: אריה מין: נ' מיקום: מגדל העמק המילה הראשונה שעולה לך בראש: קיבינימט מה עשית היום? הלכתי לביצפר! [ל4 שעות, אבל גם משו], למדתי לפסיכומטרי, והכנתי סלט פירות שיצא מזה טעים! מה עשית אתמול? למדתי לפסיכומטרי בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אלעד מתי התעוררת היום: 7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: נתנאל בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: נתנאל איך היחיסים עם ההורים? אחלה בד"כ אחים: פסדר, אני מדברת איתו פעם בשבועיים ככה איך החדר שלך נראה? מסודר! היום סידרתי ואפילו ניקיתי אבק. אני חמודה חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? זוועתי כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא קיטלגו אותי לדעתי יש לך אוייבים? לא, אני סתם שונאת אנשים מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לאיודעת כמה חברים טובים יש לך? 5 יש חבר/ה? כן כמה היו? 2 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "יש לי מה לעשות בביצפר היום?" ולפני שאתה הולך לישון: "יש לי מה לעשות בביצפר מחר?" מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? כלום בד"כ יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? יש כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: מה דעתך על ורוד? פאקצי מה הצבע האהוב עלייך? תכלת איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?שחור זוהר עם נצנצים אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?תכלת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?בשר אתה אוכל ארוחת בוקר?לצערי מה הדבר שבחיים לא תאכל?לאיודעת האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא זוכרת האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לאיודעת צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל [כמעט הכל] טעמת פעם אוכל של כלבים?לא למה??כי זה לא נראה טעים במיוחד איזה סוג של אוכל אתה אוהב?של אמא קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?סנפלינג אתה מבצע אותם טוב?בטח איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה\כתיבה אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא אתה עובד?לא מוסיקה אהובה:כלמיני מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?באמצע כזה[?] ריקוד עושה לכם את זה?קצת מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?לאיודעת הרבה דברים מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה?נתנאל החבר הכי מנותק מהמציאות?אמ לאיודעת החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?נתנאל הכי חסר אחריות?לאיודעת :[ הכי נודניק?לאיודעת הכי תינוקי?לאיודעת הכי יפה/חתיך?נתנאל! החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?נתנאל משפחה: אתה קרוב להורים שלך?כה למי יותר, אמא או אבא?לאיודעת.. תלוי באיזה קטע יש לך אחים או אחיות?אח ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ?זה מגניב אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כמובן! מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אין יש לך משפחה בחו"ל?בערך סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:מוקי - מרכבות המוות שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:יובל בושם אהוב:הורוד :< תכשיט אהוב: הצמיד
התמכרות כלשהיא: תפוז יש חבר/ה? כן דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): מה חלום שחלמת והתגשם: לאיודעת הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: לאיודעת הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לאיודעת בן אדם אחרון שראית: אמא\אבא שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא\אבא ובטלפון/פלאפון:אלעד עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?נתנאל! ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד?מדמח על איזה מקצוע הייתם מוותרים?ספרות אזרחות תנך חיבור איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים?פיזיקה האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל?כן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר?תלוי באיזה כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד?0 ימים האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו?לאיודעת מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן?100 גרם מה הציון הכי נמוך שלכם?26 מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 100 כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 3 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? לשכב על נתנאל
מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? כלום לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? להשלים אולי לא, לשפר אולי כן מסיבת סיום- בעד או נגד? נגד האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום?לא מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 0 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: מבוזבז

little WhiSper

New member
לילה טוב פיפול. ../images/Emo29.gif

שאלות כלליות: שם: אדווה גיל: 17 כיתה: יא' מזל: גדלי מין: נקבה... מיקום: ברגע זה? ת"א המילה הראשונה שעולה לך בראש: היהודים מה עשית היום? כלום \: מה עשית אתמול? מה שעשיתי היום בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אלעד בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אמ.. נראה לי אבא מתי התעוררת היום: 12 !! [: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אמ.. לוידעת.. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אורי כפרעליו! איך היחיסים עם ההורים? בסדר אחים: מה איתם? איך החדר שלך נראה? לא טוב חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אני סבבה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אנחנו לא מקוטלגים יש לך אוייבים? לא שידוע לי מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? מז'תומרת? כמה חברים טובים יש לך? יש כמה... יש חבר/ה? לא כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איזה יום היום? ולפני שאתה הולך לישון: מה יש מחר? מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? כלמיני... יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש ממש לא צבעים: מה דעתך על ורוד? תלוי איזה גוון... מה הצבע האהוב עלייך? כחול, שחור איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לוידעת.. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל איזור בצבע מתאים האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? עכשיו כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אין הכי.. אתה אוכל ארוחת בוקר? בפנימיה כן, בבית זה ארוחת צהריים. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לוידעת.. טמא! האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? סחוג וחילבה האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לוידעת צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? לצערי אוכלת הכל טעמת פעם אוכל של כלבים? אה... לאא. למה?? למה נראה לכם קוראים לזה אוכל של כלבים!? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? לוידעת.. אכיל וטעים קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן [: פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? לא ממש... אתה מבצע אותם טוב? אני מקוה איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הכל יתקבל! אל לשיר\לרקוד\לנגן\לצייר , יהיה טוב. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: הכל חוץ ממזרחית, ובעיקר רוק. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לומשנה לי.. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? שתיהם.. ריקוד עושה לכם את זה? כה מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? כלמיני... מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? החבר הכי מנותק מהמציאות? החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? הכי חסר אחריות? הכי נודניק? הכי תינוקי? הכי יפה/חתיך? החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כה.. למי יותר, אמא או אבא? אמא יש לך אחים או אחיות? יותר מדי ואם אין לך, היית רוצה? ^^ מה אתה אומר על אימוץ? אחלה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אינלי מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? יש לך משפחה בחו"ל? מיאמי וניו יורק סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: לא קל שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: דור בושם אהוב: נראה לי הוגו.. תכשיט אהוב: עגילים.. התמכרות כלשהיא: לוידעת.. יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הא? חלום שחלמת והתגשם: לוזוכרת חלומות הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: בעלה של אמא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: סתם הצחיקו אותי באינטרנט בן אדם אחרון שראית: אמא [לידי] שדיברת איתו פנים מול פנים: ^^ ובטלפון/פלאפון: לוזכרת... עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לוידעת.. ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? לא אוהבת ללמוד על איזה מקצוע הייתם מוותרים? בהחלט הסטוריה איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? לוידעת.. האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? בטח בטח אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? בחלק טוב ובחלק לא כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? תלוי איזה מבחן.. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? אני אפעם לא מספיקה הכל מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? כל החומר? מה הציון הכי נמוך שלכם? לוזכרת.. מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? אבל אני ביא'.. כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 5 זה בסדר מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? לישון\לצחוק עם חברים.. מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את הכיתה לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? חחח בטח אני אצטרך.. מסיבת סיום- בעד או נגד? למה נגד?? בעד.. האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? בתור מה? מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 10 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: אה.. חשוב?
תכפ נגמר החופש... [שלי]

להלה

שאלות כלליות: שם: הילה גיל: 17 כיתה: י"א מזל: שור מין: נקבה? מיקום: טבריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: בוז מה עשית היום? ישנתי
מה עשית אתמול? ביתספר, ספיר, סשן, שוק, קומונה, ספיר, בית בן אדם אחרון שהתקשר אליך: המחנכת D: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: אין שיחות, בוהו מתי התעוררת היום: 8 וחצי ): הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לאיודעת בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: המון אנשים איך היחיסים עם ההורים? בסדר אחים: מה איתם איך החדר שלך נראה? לא משהו חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מה כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? כל בןאדם דפוק יותר מהשני בעניין הזה אז כל יום אני משהו אחר. כבר הייתי פקצה [כי.. כי לא יודעת, באמת] ופריקית [כי יש לי אולסטאר, זה כלכך פריקי, יו] אבל לרוב אני סתם מניאקית. יש לך אוייבים? יש אנשים שאני מתעבת ורוצה לזרוק עליהם כיסא אבל לא הייתי קוראת לזה אויבים. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אנאערף כמה חברים טובים יש לך? 4, אולי יש חבר/ה? כמובן, המון כמה היו? מה התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לפני שנים רבות מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה/מה לומדים היום ולפני שאתה הולך לישון: משתנה מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? "בא לי למות מרוב שעמום"? יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אולי כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? בדרך כלל כן :] צבעים: מה דעתך על ורוד? לא אוהבת כלכך מה הצבע האהוב עלייך? תכלת איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבן? אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לא יודעת. כל מיני האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוקיי אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שניצלתירס3> אתה אוכל ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכל? לאיודעת האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? יכול להיות האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? יכול להיות צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אני צמחונית רק כשאני עם ספיר [שזה רוב הזמן] טעמת פעם אוכל של כלבים? לא למה?? כי זה לא מפתה? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל טעים קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? בטח אתה מבצע אותם טוב? כמובן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה לדעת לצייר. וגם לשיר.. ולצלם ולכתוב וכל מיני. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא? אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: כלמיני מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה? ריקוד עושה לכם את זה? בטח!
? מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? דברים יפים מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? היה, לא? החבר הכי מנותק מהמציאות? אין לי מושג החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין כזה O: הכי חסר אחריות? ספיר. הכי נודניק? לא יודעת :[ אור קטן? הכי תינוקי? המ, אין לי מושג הכי יפה/חתיך? רעיה! החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? יש כמה משפחה: אתה קרוב להורים שלך? נגיד למי יותר, אמא או אבא? אמא יש לך אחים או אחיות? כן ואם אין לך, היית רוצה? לא מה אתה אומר על אימוץ? בעד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כמובן מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? החתול יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הולכת על המים - אביב גפן שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: דניאל בושם אהוב: פלאוור :[ תכשיט אהוב: הע התמכרות כלשהיא: מה יש חבר/ה? היה כבר דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): מה ס0 חלום שחלמת והתגשם: לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: המחנכת המעצבנת התקשרה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: המחנכת המעצבנת התקשרה, ניסתה לשכנע אותי לצאת לסופרלנג עם המשפט "כל החברות שלך יהיו! וספיר תהיה!" בן אדם אחרון שראית: אמא שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא? ובטלפון/פלאפון: היהה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? יש מספר אנשים ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? דברים מעשיים שקשורים למגמה על איזה מקצוע הייתם מוותרים? לשון, מתמטיקה, ספורט איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? אין כזה? האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? בערך אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? 79 כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? בדרך כלל יום האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? תמיד נשאר משהו שבקושי למדתי מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? היסטוריה א'? מה הציון הכי נמוך שלכם? מי זוכר מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? אבל אני לא בי"ב, מה עושים בנדון כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד? 1 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? בעקרון כלום מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? כנ"ל? לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? לא מסיבת סיום- בעד או נגד? בעד האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? בטח! [?] מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 10 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: עצוב

R e A

New member
פיצה זוגלובק אקסטרה צ'יז זה גדול!!!

שאלות כלליות: שם: רע גיל: 17 כיתה: י"א מזל: דגים מין: זכר מיקום: גן יבנה המילה הראשונה שעולה לך בראש: חלום מה עשית היום? רבצתי רוב היום עם חבר בבית ודי השתעממנו למען האמת... מה עשית אתמול? הסתובבתי באשדוד. קניתי אמפי, שצריך להחליף מחר. היה משעמם... בן אדם אחרון שהתקשר אליך: עופרי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: עופרי מתי התעוררת היום: 8 ורבע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אממ דודה שלי שבביה"ח שתהיה בריאה
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אממ..עופרי
איך היחיסים עם ההורים? בסדר גמור אחים: יש עוד 3
איך החדר שלך נראה? שטיח מגניב כזה, לונג גדול על הקיר, ספה נפתחת בצבע צהוב-כחול, רדיאטור, מנורה מגניבה בקצה החדר, פוף, ארונית עם טלוויזיה ועוד כל מיני שטויות... חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? לא עובר שינויים
אותם אנשים כמעט... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אשכנזי יש לך אוייבים? טחחח..לא. סתם שונאים מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? אני משער שללכת מכות עם החבר הכי טוב זה לא נעים כמה חברים טובים יש לך? מה זה פה, ראיון אישי בצו ראשון?!?! יש חבר/ה? לא כמה היו? היו כמה:X לא יותר מדי... התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן, אממ כיתה ז' נראה לי. זה היה ממש טפשי.. מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "ממ..בוא רק נעצום לשניה את העיניים ו..
ולפני שאתה הולך לישון: כוסעמק 8 שעות זה הרבה זמן בלי לעשות כלום מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? זה משתנה יודעים:X יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן:) כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: מה דעתך על ורוד? בסדר מה הצבע האהוב עלייך? כחול איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אממ אפור אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? מבחוץ או מבפנים?
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? מי היה מאמין
אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס אתה אוכל ארוחת בוקר? כמעט ולא מה הדבר שבחיים לא תאכל? סושי. איברים פנימיים למיניהם... האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא נראה לי:X האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? פטוט שוקולד בנאפיס
צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? "אוכל הכל" לצערי טעמת פעם אוכל של כלבים? לא למה?? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בעיקרון, גבינות, סלטים וכאלה. אבל בתכלס אני אוכל לרוב ג'אנק פוד. קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן נראה לי:X פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? חלקית איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ריקוד/ציור אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בדיוק עזבתי את המדצים... אתה עובד? אמן ואמן. לא... מוסיקה אהובה: שחורה מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? גם וגם ריקוד עושה לכם את זה? בעיקר ברייקדאנס מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סרטים, ביפ, יס סטאר [יש לי את שתי החברות
] מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? א החבר הכי מנותק מהמציאות? ז
החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? ט הכי חסר אחריות? א הכי נודניק? ד הכי תינוקי? ט הכי יפה/חתיך? ע
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? א משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לא פתוח איתם. אבל ביחסים טובים כן... למי יותר, אמא או אבא? אבא נראה לי יש לך אחים או אחיות? כן ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? שיהיה בכיף. לא אצלי... אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הכלבה
יש לך משפחה בחו"ל? אולי סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Lionel Richie - Hello שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: שגיא בושם אהוב: באזאר [למרות שהוגו בוס גם סבבה] תכשיט אהוב: אמממ אין ספציפי התמכרות כלשהיא: נקיון, סדר, כדורגל יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): מדצ"ים חלום שחלמת והתגשם: לא יודע:X הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: היה יום נחמד הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: סתם בדיחה פרטית.. בן אדם אחרון שראית: אחותי שדיברת איתו פנים מול פנים: אחותי ובטלפון/פלאפון: עופרי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? אממ ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? הסטוריה יחידה ב' [היה מעניין מה] על איזה מקצוע הייתם מוותרים? תעבורה:X או תנ"ך איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? מחשבת ישראל האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? אני זוכר שקיבלתי באחד כזה בהסטוריה 89 כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? יום במקרה הטוב האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? לא נוגע בהכל בד"כ מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? 2 מחברות, למתכונת בהסטוריה מה הציון הכי נמוך שלכם? השנה? 23 בתנ"ך
מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? מה י"ב מה. אממ 100בתקשורת
כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 6 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? סתם לצחוק עם חברים מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את התקופה המצחיקה והיפה של התיכון... לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? כן. מתמטיקה מסיבת סיום- בעד או נגד? בעדדדד האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? כן מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 1 לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: שנתן לי בסיס לחיים?
אחלה שאלון!!!

Mrs big

New member
לא, אל תבכה, לא עליי

שאלות כלליות: שם: ענבר. גיל: 15. כיתה: י'. מזל: דלי. מין: נקבה. מיקום: כאן. המילה הראשונה שעולה לך בראש: סגול. מה עשית היום? סידרתי הרבה אוכל. מה עשית אתמול? לא סידרתי הרבה אוכל. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: המורה הפרטי שלי למת'. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: נועה? מתי התעוררת היום: 6:30 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: מישהו. או אולי שניים. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: מישהו. או אולי שניים. איך היחיסים עם ההורים? צולעים משהו. אחים: בסדר. איך החדר שלך נראה? רע ומסריח. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? אני בודדה יותר מיום ליום. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? סנובית/אדישה. יש לך אוייבים? אני, בעיקר. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? שהשאירו אותי ללא מילים. כמה חברים טובים יש לך? 2? יש חבר/ה? כן. כמה היו? לא יודעת מי נחשב. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כן. כשהייתי בת 12 ומשהו. מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "אוף, ..." ולפני שאתה הולך לישון: "אוף, ..." מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? פחדים. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא. צבעים: מה דעתך על ורוד? תלוי באיזה תחום. מה הצבע האהוב עלייך? סגול. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? סגול בהיר. או שמיים. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. נראה לי. אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? דברים משמינים. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן. מה הדבר שבחיים לא תאכל? בשר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא אוכל, אבל תה. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. למה?? לא משך אותי. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? משמין. קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? לא. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? לא. אתה מבצע אותם טוב? לא. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן. אתה עובד? לא. מוסיקה אהובה: ישראלית. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא ולא. ריקוד עושה לכם את זה? תלוי איזה. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ערוץ 3. מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? נועה. החבר הכי מנותק מהמציאות? אין לי מושג. :< החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? יונתן. הכי חסר אחריות? גד. הכי נודניק? אמ, לא נעים. :< הכי תינוקי? ההוא מהסעיף הקודם. הכי יפה/חתיך? משה. P: החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? וואי, אין לי מושג. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? לא יודעת. למי יותר, אמא או אבא? אבא. יש לך אחים או אחיות? אח ואחות. ואם אין לך, היית רוצה? מה אתה אומר על אימוץ? אחלה. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אף אחד. יש לך משפחה בחו"ל? רחוקה נורא. סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ניר פרידמן - סוכרייה שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בן בושם אהוב: בי דלישס. תכשיט אהוב: טבעת. התמכרות כלשהיא: פינצטה. יש חבר/ה? כן, ונשאל. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): כלום[?]. חלום שחלמת והתגשם: לא נראה לי שקרה. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: לא יודעת. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כלום[?]. בן אדם אחרון שראית: סבא? שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא? ובטלפון/פלאפון: המורה למת'. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? איזה שניים... ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? כלום. על איזה מקצוע הייתם מוותרים? ספורט. איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? כלום. :( האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? לא נראה לי. אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? יום. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? בדרך כלל הכל. מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? לא יודעת. מה הציון הכי נמוך שלכם? 26. מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? גבוה. לא י"ב. ו100, אבל זה לא מבחן, זו הכתבה. כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 1? :( מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? לא יודעת. מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את היום הראשון. לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? אני מקווה שלא. מסיבת סיום- בעד או נגד? בעד. האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? כן. מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 10. לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: מעצבן.

Innocence Lost

New member
כיטכחל

שאלות כלליות: שם:ספיר גיל:עוד מעט 17 כיתה:יא מזל:שור מין:נ מיקום:טבריה המילה הראשונה שעולה לך בראש:קישוא מה עשית היום?אכלתי מה עשית אתמול? אכלתי ,הא וגם הייתי בסופרלנד בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמא בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:הילה? מתי התעוררת היום:בטח ב9, קצת לפני הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לא יודעת בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: לא יודעת איך היחיסים עם ההורים? בסדר אחים:בסדר איך החדר שלך נראה?מבולגן אבל לפחות יש לי מצעים ורודים חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?בסדר, לפעמים, כל מיני כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לפעמים פרקיתO_ס אבל זה רק הממש מטומטמים. החכמים מגדירים כרגילה[?] יש לך אוייבים?לא יודעת מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא יודעת כמה חברים טובים יש לך?לא יודעת יש חבר/ה?כן כמה היו?2 התנשקת?כן מתי בפעם הראשונה? בגיל 15 בערך, 15 וחצי מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:פאק ולפני שאתה הולך לישון: מה הפאק של מחר מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? כל מיני דברים יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כנראה כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: מה דעתך על ורוד?נחמד מה הצבע האהוב עלייך?כולם איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?סגול אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לא יודעת האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?טבעולים, וסיני אתה אוכל ארוחת בוקר?כן, בדר"כ מה הדבר שבחיים לא תאכל?יש המון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא נראה לי האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחוני טעמת פעם אוכל של כלבים?לא למה??למה כן איזה סוג של אוכל אתה אוהב?גבינות ושיט קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם?כן אתה מבצע אותם טוב?לפעמים איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה ריקוד ציור אני אסתפק בכל דבר אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא אתה עובד?לא מוסיקה אהובה: כל מיני מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי עם מי מה ומו מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?קלאסיקה ריקוד עושה לכם את זה? יאס מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אין משהו קבוע מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה?שמולעק החבר הכי מנותק מהמציאות?שני? החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?לא יודעת הכי חסר אחריות? לא יודעת, אני החסרת אחריות הכי נודניק?אני לא חברה של נודניקים הכי תינוקי?לא יודעת הכי יפה/חתיך?קטי
סתם לא יודעת מה החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?יהוה משפחה: אתה קרוב להורים שלך?כן למי יותר, אמא או אבא?אמא יש לך אחים או אחיות?כן ואם אין לך, היית רוצה?מה מה אתה אומר על אימוץ?מו אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? מה יש לך משפחה בחו"ל?לא סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:של השמינייה שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:עמית בושם אהוב: פראמס תכשיט אהוב:מה התמכרות כלשהיא:מו יש חבר/ה?כן דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):מה!!2 חלום שחלמת והתגשם:מ ה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:השאלון הזה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:לא מצחיק לי בינתיים בן אדם אחרון שראית:לולי שדיברת איתו פנים מול פנים:לולי ובטלפון/פלאפון:ניר עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?מה ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד?ציור ורישו ם על איזה מקצוע הייתם מוותרים?ספורט איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים?אין כזה האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל?כן אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר?51 כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד?יום האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? לא יודעת מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן?למבחן בהיסטוריה מה הציון הכי נמוך שלכם?13 מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? אני לא בי"ב כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ?2 מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר?לשבת מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים?כלום לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד?להשלים מסיבת סיום- בעד או נגד? אנאערף האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום?לא נראה לי מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים?מה לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר:בסדר

Like a soul without a mind

שאלות כלליות: שם: ליאור. גיל: 18. כיתה: י"ב. מזל: מאזניים. מין: נקבה. מיקום: כיסא שחור וחדש. המילה הראשונה שעולה לך בראש: אחי. מה עשית היום? הייתי בשיעור נהיגה, עבדתי בשתי עבודות עד ארבע, חזרתי הביתה, אכלתי, ישנתי, ישבתי בסלון עם אמאבא, התקלחתי, ישבתי בסלון עם כולם, אכלתי, ועכשיו אני כאן. מה עשית אתמול? למדתי עד 5 בערב, הייתי בבית קצת, נסעתי לאיבים, ישבתי במחשב, עשיתי שיעורי בית. בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אבא. בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: גם. מתי התעוררת היום: 6 וחצי. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אוהד/מריאן/לירון/מדלן. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: UP. איך היחסים עם ההורים? נהדרים. אחים: פחות, אבל גם לא רעים. איך החדר שלך נראה? עם טלוויזיה 29 אינץ', שתי ספריות, ספריית מחשב, מיטה וחצי, ארון 5 דלתות ושטיח חמודי. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? הוא בסדר. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? כחכמה, צינית ובלה. יש לך אוייבים? ככה ככה. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת. כמה חברים טובים יש לך? 4. יש חבר/ה? לא. כמה היו? 1. התנשקת? מתי בפעם הראשונה? כיתה ט'. מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "אוקיי, עוד 10 דקות לישון.." ולפני שאתה הולך לישון: "אוקיי, עוד חמש שעות לישון..": מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? כל החיים שלי, לערך.. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא. צבעים: מה דעתך על ורוד? לא משהו. מה הצבע האהוב עלייך? שחור או כחול. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? קרם כזה. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שוקולד? אתה אוכל ארוחת בוקר? כן, לחם קל עם קוטג'. מה הדבר שבחיים לא תאכל? דגים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? דגים, בשר. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. למה?? ככה? איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים. קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? יאס. אתה מבצע אותם טוב? אהא. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא בדיוק, אבל אני עובדת בשח"ף. אתה עובד? כן, 2 עבודות - הכנת הקטלוג של TNT ושח"ף. מוסיקה אהובה: רוק. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה. ריקוד עושה לכם את זה? לא. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? yes stars. מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? מדלן, לירון, אוהד, מריאן. החבר הכי מנותק מהמציאות? אוהד. P: החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? נועה. הכי חסר אחריות? נועה. הכי נודניק? אף אחד. הכי תינוקי? עידו? הכי יפה/חתיך? אני. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מדלן, לירון. משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כן. למי יותר, אמא או אבא? אמא. יש לך אחים או אחיות? כן. ואם אין לך, היית רוצה? לא. מה אתה אומר על אימוץ? אחלה. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי. יש לך משפחה בחו"ל? לא. סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: ערן. בושם אהוב: האלווין, על אחרים. תכשיט אהוב: אין. התמכרות כלשהיא: יש. יש חבר/ה? לא. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לעבודה? ;[ חלום שחלמת והתגשם: אין. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הגב התפוס. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: אברהם האתיופי מהקטלוג של TNT? ;[ בן אדם אחרון שראית: אמא. שדיברת איתו פנים מול פנים: גם. ובטלפון/פלאפון: אבא. עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לא יודעת. ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? ביולוגיה. על איזה מקצוע הייתם מוותרים? היסטוריה/מתמטיקה. איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? לשון. האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? כן. אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? 100? כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? לא לומדת, אם אני מואילה בטובי אז.. יום. האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? אין טעם לכסות הכל, חלק אני זוכרת מהשיעורים. מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? 70 פרקים בתנ"ך? מה הציון הכי נמוך שלכם? 0, איי גאס. מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? 100. כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? 6. מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? להתנחל על הדשא. מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? את חרדת הבחינות. לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? חחח חסרות לי 2, אז כן. מסיבת סיום- בעד או נגד? בעד. האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? נראה לי. מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? 10. לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר: טוב, כל עוד אני לא במבחנים. ;[

אגוזי20

New member
הא

שאלות כלליות: שם: אלכס גיל: 20
כיתה: מזל: דגים מין: לא;[ מיקום: ראשון המילה הראשונה שעולה לך בראש: צבא מה עשית היום? אכלתי מה עשית אתמול? הייתי אצל ידידה;[ בן אדם אחרון שהתקשר אליך: עדי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: עדי נראה לי מתי התעוררת היום: התעוררתי פעמיים;[ 6 וחצי נסעתי הביתה ו12 קמתי בבית;[ הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: לאדע בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: ;[ איך היחיסים עם ההורים? אחלה בחלה אחים: כנל איך החדר שלך נראה? מכוער חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? בסדר[?] כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אומו יש לך אוייבים? כולם מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כל מיני כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? לא כמה היו? מליונים התנשקת? מתי בפעם הראשונה? מזמן
מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה ולפני שאתה הולך לישון: מה הרבה דברים מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהו ואין מישהו שיעסיק אותך? אני מתסעק עם עצמי
יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? יאפ כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא, אנשים היו שונאים אותי
צבעים: מה דעתך על ורוד? זה אני מה הצבע האהוב עלייך? ורוד איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור זוהר אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? צהוב ענבים האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? בשר אתה אוכל ארוחת בוקר? בדרך כלל מה הדבר שבחיים לא תאכל? קוקוס:SSS האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אממ קוקוס האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? זיתים ישר מהעץ:D צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל טעמת פעם אוכל של כלבים? לא למה?? כי אני חתול איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשר קרה לך פעם שלא אכלת כל היום בלי קשר לצום כלשהוא? כן;[ פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? צבא:| אתה מבצע אותם טוב? מתחפשן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן על גיטרה/פסנתר אתה מתנדב בגוף כלשהוא? צבא זה להתנדב? אתה עובד? צבא מוסיקה אהובה: הכל בעיקר אלקטרונית לסוגיה מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי כמה ולמה מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? גם וגם ריקוד עושה לכם את זה? לאפ דאנסD: מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? תוכניות מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? שלומי מתן החבר הכי מנותק מהמציאות? אריאל שטח
אבל הוא לא חבר חח החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לא רב הכי חסר אחריות? שלומי הכי נודניק? שלומי הכי תינוקי? שלומי? הכי יפה/חתיך? מתן
החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? שלווומי/מתן משפחה: אתה קרוב להורים שלך? בערך למי יותר, אמא או אבא? שניהם[?] יש לך אחים או אחיות?אחות ואם אין לך, היית רוצה? אולי אח גדול מה אתה אומר על אימוץ? בכיף אח שלי אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בנדוד יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: vapour rumours שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: טל בושם אהוב: אמרני תכשיט אהוב: דיסקית התמכרות כלשהיא: מוזיקה יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): צבא? חלום שחלמת והתגשם: לזכות באוסקר הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: קמתי הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לא קרה בן אדם אחרון שראית: אבא שדיברת איתו פנים מול פנים:אבא ובטלפון/פלאפון: עדי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? הרבה אנשים ביתספר: איזה מקצוע הכי אהבתם\אוהבים ללמוד? על איזה מקצוע הייתם מוותרים? איזה מקצוע אתם מרגישים שבאמת תרם לכם משהו לחיים? האם קרה לכם שניגשתם למבחן בלי ללמוד בכלל? אם כן - כמה קיבלתם בו בסופו של דבר? כמה זמן לפני מבחן אתם מתחילים ללמוד? האם אתם מכסים את כל החומר לפני מבחן או שתמיד נשאר נושא שלא נגעתם בו? מה המסת חומר הגדולה ביותר שלמדתם למבחן? מה הציון הכי נמוך שלכם? מה הציון הכי גבוהה שלכם השנה (בכיתה י"ב)? כמה ימים בשבוע לדעתכם צריך ללמוד ? מה הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בהפסקות בבית ספר? מה הדבר שתזכרו מבית ספר לכל החיים? לדעתכם- תצטרכו להלשים בגרויות אחרי שתסיימו ללמוד? מסיבת סיום- בעד או נגד? האם אתם מתכוונים להשתתף במסיבת סיום? מ1-10 , עד כמה באמת אתם חוששים מסיום הלימודים? לסיכום- בית ספר זה דבר שתזכרו כדבר:

למעלה