כפרות עליכם!!! סתם, נזכרתי שלא עשיתי עדיין כפרות. רק רציתי שתדעו שאני כאן -צומי!!!!!!!!
א אבזץ New member 10/10/03 #1 כפרות עליכם!!! סתם, נזכרתי שלא עשיתי עדיין כפרות. רק רציתי שתדעו שאני כאן -צומי!!!!!!!!
א אבזץ New member 10/10/03 #2 ענק!!! כמו שמ"לא תבשל גדי בחלב אמו", עשו את כל החוקים הרבים של כשרות, אבל הגדי שכוח והחלב שכוח והאם שכוחה, כך מ"אני אוהב אותך" עשינו את כל חיינו יחדיו. אבל אני לא שכחתי אותך כפי שהיית אז. יהודה עמיחי שיר אהבה לכופרים/לכפירה. אבזץ.
ענק!!! כמו שמ"לא תבשל גדי בחלב אמו", עשו את כל החוקים הרבים של כשרות, אבל הגדי שכוח והחלב שכוח והאם שכוחה, כך מ"אני אוהב אותך" עשינו את כל חיינו יחדיו. אבל אני לא שכחתי אותך כפי שהיית אז. יהודה עמיחי שיר אהבה לכופרים/לכפירה. אבזץ.
א אסטרולוג New member 10/10/03 #6 במחשבה שניה... אני חושב על החברים שלך "משם", שעוסקים עכשיו בהכנות קדחתניות לחג, בודקים פיטמים עם זכוכיות מגדלת... לא מדגדג לך קצת? אין איזו צביטה בלב?
במחשבה שניה... אני חושב על החברים שלך "משם", שעוסקים עכשיו בהכנות קדחתניות לחג, בודקים פיטמים עם זכוכיות מגדלת... לא מדגדג לך קצת? אין איזו צביטה בלב?
ל לילית3 New member 10/10/03 #8 אולי גם הוא בודק פיטמים עם/בלי זכוכית מגדלת? ומה רע בפרפרים בבבטן? מה אתה יודע?