כפרות כנסו רגע

maayan1559

New member
כפרות כנסו רגע

אני לא מבינה מה הולך פה!... ת'אמת לא יוצא לי להיכנס הרבה כמו כולכן אבל כשאני ניכנסת אז יש פה קללות וריבים ובלגנים... ספרו לי מה הולך פה או באיסי 311278596 מעין

זה מה שקרה

הפורום פה באמת התדרדר... יש פה ילדים שנכנסים ורק מקללים, פותחים פה מלא הודעות חדשות ורובם 97% אם לא יותר ס-ת-ם על שטויות ועל דברים שכבר פתחו עליהם הודעות... כל יומיים מישהי אחרת "מאיימת" שהיא תעזוב את הפורום כדי שייתחנפו עלייה וזה כבר ממש מתחיל להימאס... אני מאוד אוהבת את הבויז ואת הבנות פה בפורום, כולן חמודות אבל המצב לאחרונה ממש התחיל להימאס... אנשים כבר מעדיפים להיכנס לפורום השני מאשר אליינו שאנחנו זה הרישמי..אני אומרת את מה שאניי חושבת בלי להעליב

נכון..צודקת ב1000000000%

דיי להתיחס לאנשים שנכנסים לפה בשביל לריב!! אני אומרת את זה בשביל לנסות שהפורום יהיה קצת יותר מסודר זה לא כולם כי יש בנות שלא מתייחסות
ומעכשיו כל אחד שנכנס לפורום שלנו בשביל לריב לא מגיבים
מי שמסכימה איתי שתקיש
ואני עושה את זה בשביל לנסות לעזור פה לפורום שלנו
אוהבת המונים
תמי

בר יוסף

New member
ובנוסף

כמעטטטטטטט רוב הבנות הכי מתוקות פה עוזבות אז זה פורום? סלחו ליי צריכים לעשות משו ודחוף

KiSs KiSs KiSs

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif באמת חבללל..

אם כולם יעזבו בגלל המצב הזה-הפורום הזה יהיה עוד יותר חראאאא!! אם על כל הודעה מעצבנת ששולחים לנו, עוד 3 בנות יעזבו ת'פורום- אז הפורום הזה יזכה בתואר "הפורום הכי מדורדררררר" צריך לעשות משו ו-מ-ה-ר

OoנויoO

New member
טוב תשמעו...

לדעתי הכל התחיל מהמריבות עם הפורום של הדיימונדז משם זה היה כל הקללות...ו"הריב" שיש לפורום שלנו עם הפורום שלהן...ורק שנכנסים לפורום והמריבות של אושרי שלי לא הוא שלי יש לנו ילדים הוא אצלי בחדר וכ'ו....=/ עוד משהו...הלא מנצל"שים האלה...ד=י להלחם בהם אתם לא מבינים שזה לא יעזור אתן סתם רבות ככה... לדעתי זה ככה...לא יודעת מה איתכם! צריכים לקחת את עצמנו בידיים!!

KiSs KiSs KiSs

New member
את דוגרי צודקת מאמי-

את צודקתתת!! כל החרא הזה התחיל מהריב עם הפורום של הדיימונדז אבל לדעתי עכשיו זה קצת נירגע בגלל ששני הלהקות אמרו שהם ביחס טוב אחת עם השנייה!!! (במיוחד ביחו'ש...שהתלהב במיוחד מהבנות של הדיימונדז..חעעע)

OoנויoO

New member
חחחחחח כרמל רציני אביחי התרגש מהם י

ותר מידי חחחחחחחח לא נורא שיהנו עד הסוף חחחחח כן זה באמת נרגע...

בר יוסף

New member
בואו נסכם!

ננסה קודם כל להחזיר ת'בנות שעזבו ובואו נעשה סדר ומי שמסכימה איתי תרשום! 1. ברגע שפותחים אשכול שיש בו: ירידות, קללות, רייבים או כל דבר שהוא על הגיים בויז= אנחנו? ל-א מתייחסות! חסרר למי שתגיבבב לו חזרה.! 2. האשכולות המיותרים- אם אתם רואות שזה אשכול מטומטם וחסרר משמעות? פשוט ת=ת=ע=ל=מ=ו ממנו! פחות אחד יותר נחמד ופשוט ת=נ=צ=ל=ש=ו אותו! 3. בקשר לריבים! בנות אתם ילדות קטנות? מספיק חאלס קחו את עצמכם ביידים ותפסיקו להתנהג כמו תינוקות! נמאס כבר מזה נמאס 4. ובקשר לבנות שרוצות לעזוב!בנות? אנחנו נשתדל להחזיר את הפורום למה שהוא היה ואתם? תשארו כאן איתנו:) זה בשביל הבנים! מקווה שאולי תפנימו את זה!

OoנויoO

New member
פשששש בר יפה חחח שמעי לדעתי פתחי על

זה שרשור חדש...ושהמנהלים ינעצו... ככה כולםםםםם יראו

KiSs KiSs KiSs

New member
מותקק-חשבתי שאת תתחילי ליצרוחחחח

כי בטח אביחי מאוהב באחת מהן או משווו!! ותהייה בבאסה כל היוםםםםם סתאאאאאאאאאאאאאאאם =]] הגזמתייי

למעלה