כפפות ניאופרן

פרינה

New member
כפפות ניאופרן

היי. שאלה לעוסקים בתפירת ניאופרן. האם מצאתם דרך קלה יותר לחיבור שני חלקי הכפפה מאשר תפירה ביד? דבק פלאי כל שהוא? שיטה לעשות את זה במכונה בלי ליצור בליטה פנימית או חיצונית? או אולי מחט מיוחדת שמקלה על התפירה? כל החורים באצבעות שלי מחכים לתשובה בקוצר רוח.

נוריה

New member
אין פתרון חוץ מאצבעון ../images/Emo31.gif

באחת מחוברות north coast מפורסם איזה דבק שמיועד להדבקת הנאופרן אבל אי אפשר ליבא אותו דרך האויר עקב הגבלות בירוקרטיות ועד כה לא הביאו אותו לכאן בדרך אחרת כך שאין לי מושג אם זה בכלל עוזר. פתחי את החוברת, מצאי את שם הדבק (אני אוכל לעשות זאת רק ביום שני הבא) ואם יש לך קרוב שחי בארה"ב או שאת תבקרי שם, תביאי אותו איתך (את הדבק אני מתכוונת) וכולנו נשכיל. דיר באלאק שלא תעדכני... בכל אופן, אני מזמן כבר תופרת עם אצבעון עקב החורים באצבע. יש מכונות תפירה תעשיתיות שתופרות את שני החלקים אבל ראיתי אותן וזה לא יוצא יפה, ובהחלט עם בליטה. גם לא לכולם יש מכונת תפירה הולמת.

פרינה

New member
תודה נוריה

חיפשתי את הדבק ההוא באתר של north coast ולא מצאתי. הוא מופיע בקטלוג האחרון שלהם שניתן להזמין דרך האתר?

נוריה

New member
פרינה, ביום שני אהיה בקליניקה

ואבדוק. להזמין דרך האתר זה בעיה כי הם לא ישלחו לך לארץ אלא דרך היבואן שזה טבעונית (רוני) והוא לא יכול להביא את זה לארץ דרך האויר, כפי שכבר כתבתי לך. הדרך היחידה להביא את זה, למיטב ידיעתי, היא ע"י יבוא אישי, כלומר - שמישהו יקנה בחו"ל ויביא את זה איתו ישירות אליך. אבדוק ביום שני ואחזור אליך בנושא!

תפירת ניאופרן

הדרך הטובה ביותר לתפור ניאופרן הוא להניח את שני קצוות החומר נושקים אחד לשני ולא אחד על השני, ולתפור בתפר זיגזג רחב במכונה טובה. אני תופרת כך שנים ולא יוצא בליטות. בצורה כזו נשאר רק את החלק הסמוך לאגודל אותו צריך לתפור ידנית. דגנית

פרינה

New member
תודה לדגנית לנוריה. ועוד רעיון

תודה על העזרה. אני אנסה את התפירה במכונה ואנסה להשיג את הדבק הנ"ל. במקביל, קבלתי מכתב ממחלקת המכירות הבין לאומית של NORTH CAOST והוא מציע לנסות דבק שמשמש את יצרני הנעליים. אני אבדוק גם את זה. מבטיחה לדווח על התוצאות.

נוריה

New member
הי פרינה

לדבק ש- north coast משווקים קוראים cement sealer והוא לא מופיע בקטלוג שבאתר שלהם אלא רק בקטלוג של הידיים, וגם שם מציינים איזו הסתייגות לגבי משלוח באויר. התכונות שהם מתארים שם נשמעות ממש נהדרות עבורנו אך אולי באמת תכונות הדבק הינן כמו לדבק בנעליים. ואם יש מישהו מכוחותינו שמגיע לארה"ב - והוא יביא איתו איזו דוגמית של הדבק המיסתורי הזה... יקבל ממני את אות המופת בכנס השנתי של ריפוי בעיסוק! אפשר להגדיר את הפגיעה בידינו ואצבעותינו הענוגות כתוצאה מהתפירה כפגיעה תעסוקתית!!!

למעלה