כפפות מי יודע מה הכפפות המומלצות? מה לבדוק כשקונים כפפה איפה לקנות? מחירים? תודה, שחר
A aradshahar New member 23/5/03 #1 כפפות מי יודע מה הכפפות המומלצות? מה לבדוק כשקונים כפפה איפה לקנות? מחירים? תודה, שחר
א אלעזר גור New member 23/5/03 #2 היי שחר אני לא מבין גדול בכפפות, אבל מה שאני כן יודע זה שאם תפרסם את השאלה גם בפורום אופניים הראשי, הרבה יותר אנשים יראו אותה. בכל מקרה, אני רוכב עם כפפות של חברות פוקס, מאוד נוחות ובצד החיצוני יש בד דמוי מגבת סופג. אני מאוד מרוצה. בהצלחה
היי שחר אני לא מבין גדול בכפפות, אבל מה שאני כן יודע זה שאם תפרסם את השאלה גם בפורום אופניים הראשי, הרבה יותר אנשים יראו אותה. בכל מקרה, אני רוכב עם כפפות של חברות פוקס, מאוד נוחות ובצד החיצוני יש בד דמוי מגבת סופג. אני מאוד מרוצה. בהצלחה
S sdanpo New member 23/5/03 #3 שלום שחר!!../images/Emo12.gif במו אלעזר ידידי , גם אני רוכב עם כפפות FOX ומאוד מרוצה מהן. יש כפפות זהות (בד מגבת + בד נושם בגב היד) של חברת AXO והן אמורות להיות זולות יותר. בהצלחה
שלום שחר!!../images/Emo12.gif במו אלעזר ידידי , גם אני רוכב עם כפפות FOX ומאוד מרוצה מהן. יש כפפות זהות (בד מגבת + בד נושם בגב היד) של חברת AXO והן אמורות להיות זולות יותר. בהצלחה