אתה מוזמן להגיע פעם לאחר מן המפגשים ולראות במו עינך את גבם של כפות ידיי, וזאת לאחר רכיבה של מספר חודשים סה"כ בקיץ עם כפפות חצי. צורות השיזוף החלקי מהוות יצירת אומנות נדירה ויפהפיה, הבעיה שלה זה שהיא לא יורדת ...
מבלי להיכנס לויכוח של רמת המיגון של כפפות חצי - מבחינה אסתטית זה לא מומלץ. ספייק, שהזמין וצריך לקבל V-RACE תוך שבוע ...
עקב כאבים בפרק היד (הפעם לא מהאופנוע, אלא ממכות על המזרן) והוא התחיל למשש לי את הסימן מהכפפות חצי ואומר לי:"לא נורא - כמה ימים וזה יעבור..."- כמובן שהעמדתי אותו על טעותו.
אני לא ממליצה על חצי- כדאי לשמור גם על קצות האצבעות, לא רק על כפות הידיים, you know. מאביזריון ניתן לקנות כפפות קיץ שבהן משולב עור עם בד חזק, ובחלק הקדמי של האצבעות יש גם "כונסי אויר" (כך הם קוראים לזה) שמכריח את הרוח לנשור גם בתוך הכפפה. מ-ע-ו-ל-ם לא הזעתי בכפפות האלה ! (ושרוני מאופנועית תסלח לי על הבוגדנות- פשוט קשה למצוא משהו במידה שלי...)
בתאונה שעברתי לפני יומיים היו לי כפפות פרו גריפ (150 ש"ח במטרו לפני הנחת מועדון) וכל כפות ידי שלמות. כפפות חצי היו גומרות לי על אצבעות ידי ללא ספק. לא לחפף ועדיף כפפות נושמות מאשר כפפות עור.
יש לי כפפות שלמות, אבל זה סיוט להכניס ולהוציא, לא לדבר על החום (הם אמורות להיות קיציות). לאן ללכת, על מי אתם ממליצים, בשביל כפפות קיץ אוריריות ובטיחותיות!!!!!!!!!!!
בוא תראה את שני כתמי השיזוף שיש לי על גב כל יד !!! אי אפשר להיפטר מזה ! שני עיגולים מכוערים... אני מצייר שם שתי עיניים ופה שיחשבו שזה בכוונה... לך על כפפות מלאות יותר בטוח ומגן מיפני השמש...