כפפות חצי

peegee

New member
כפפות חצי

איפה ניתן לרכוש כפפות חצי איכותיות מעור? ראיתי ב"מטרו" כפפות של ORINA אך אזלו להם המידות.

ספייק ®

New member
פיגי חביב ... !

אתה מוזמן להגיע פעם לאחר מן המפגשים ולראות במו עינך את גבם של כפות ידיי, וזאת לאחר רכיבה של מספר חודשים סה"כ בקיץ עם כפפות חצי. צורות השיזוף החלקי מהוות יצירת אומנות נדירה ויפהפיה, הבעיה שלה זה שהיא לא יורדת ...
מבלי להיכנס לויכוח של רמת המיגון של כפפות חצי - מבחינה אסתטית זה לא מומלץ. ספייק, שהזמין וצריך לקבל V-RACE תוך שבוע ...

Great Blue

New member
לפני שבועיים הייתי אצל אורטופד

עקב כאבים בפרק היד (הפעם לא מהאופנוע, אלא ממכות על המזרן) והוא התחיל למשש לי את הסימן מהכפפות חצי ואומר לי:"לא נורא - כמה ימים וזה יעבור..."- כמובן שהעמדתי אותו על טעותו.

silicon

New member
למה לא שלמות?

אני לא ממליצה על חצי- כדאי לשמור גם על קצות האצבעות, לא רק על כפות הידיים, you know. מאביזריון ניתן לקנות כפפות קיץ שבהן משולב עור עם בד חזק, ובחלק הקדמי של האצבעות יש גם "כונסי אויר" (כך הם קוראים לזה) שמכריח את הרוח לנשור גם בתוך הכפפה. מ-ע-ו-ל-ם לא הזעתי בכפפות האלה ! (ושרוני מאופנועית תסלח לי על הבוגדנות- פשוט קשה למצוא משהו במידה שלי...)

חס וחלחלה כפפות חצי

בתאונה שעברתי לפני יומיים היו לי כפפות פרו גריפ (150 ש"ח במטרו לפני הנחת מועדון) וכל כפות ידי שלמות. כפפות חצי היו גומרות לי על אצבעות ידי ללא ספק. לא לחפף ועדיף כפפות נושמות מאשר כפפות עור.

peegee

New member
חברה, שכנעתם אותי!

יש לי כפפות שלמות, אבל זה סיוט להכניס ולהוציא, לא לדבר על החום (הם אמורות להיות קיציות). לאן ללכת, על מי אתם ממליצים, בשביל כפפות קיץ אוריריות ובטיחותיות!!!!!!!!!!!

ספייק ®

New member
יש אחת כזאת!

V-RACE של ספידי. מעור, דקות, מיגוני קבלר, כונסי אויר באצבעות, מיגון על פרק כף היד, עיצוב ספורטיבי יפהפה. ספייק, שגם לו יהיו כאלה בקרוב!

ספייק ®

New member
באבזריון - יבואני ספידי

או בכל סוכנות אחרת שמוכרת ספידי. תוכל לראות את הכפפה באתר של ספידי לפי הכתובת המצורפת. ספייק.

peegee

New member
נראות משהו משהו....

בטח גם עולות..... May the road rise to meet you. May the wind be at your back peegee with the Yellow T-MAX

stilgur

New member
אם קשה לך להכניס ולהוציא, נסה.

CK1 או כל חומר סיכה אחר...
the best a gay can get (מאיפה אני יודע ?)
וכרגיל, לא שיש לי משהו נגד הומואים.... חברי הטובים ביותר הם... אבל זה קצת מסגיר.

boldjos

New member
כן כפפות חצי מצויינות !!!

בוא תראה את שני כתמי השיזוף שיש לי על גב כל יד !!! אי אפשר להיפטר מזה ! שני עיגולים מכוערים... אני מצייר שם שתי עיניים ופה שיחשבו שזה בכוונה... לך על כפפות מלאות יותר בטוח ומגן מיפני השמש...

vmax*

New member
רק מלאות ואל ....

תתפשר על המיגונים...שיהיה קבלר על האצבעות, לי יש אלפין סטאר...מצויינות מאופנועית

היו לי גם אלפיין סטארס, SP2, שמישהו

דאג "לשמור" לי עליהם אחרי ששכחתי אותם על האופנוע באוניברסיטה, באחד המקרים המעטים שלא כיסיתי אותו......

vmax*

New member
בדיוק כאלה יש לי......אוופס ../images/Emo12.gif

סתתאםםםם....שלי עלו 400 שקלים טבין ותקילין

למעלה