כפכפים מסריחות

Elirany3

New member
כפכפים מסריחות

שלום רב, יש לי כפכפי גומי שהם די מסריחות, אבל מיוחדות מאוד (יש להם פותחן בקבוקי בירה בסוליה). אני חושב שהריח הרע נובע מהעובדה שהם שכבו די רטובות בתוך שקית ניילון במשך חודש והעלו עובש. מאז עבר זמן רב וניקתי את העובש כנדרש. אשמח לקבל עצה למניעת הריח הרע. שמעתי שאם שמים אותם כמה שעות טובות במי מלח (מים המלח..) אז זה הורג את החיידיקים שגורמים לריח הרע... אשמח לעצות נוספות תודה

שפית 333

New member
תנסי לטבול בגיגית עם מים חמים וסודה לשתיה

אני מפזרת בנעלי הספורט אבקת סודה לשתיה וזה מאוד יעיל

Elirany3

New member
??????????????

כמה זמן להשאיר בתוך הנוזל ? מה היחס של הסודה והמים ?? האם צריך לשים חפץ שישקיע את כל הכפכפים בנוזל ? האם ניסית זאת פעם שאת ממליצה על כך ?

קחי סמרטוט רטוב עם טיפה אקנומיקה הכי יעזור.

כמובן ללבוש כפפות חד פעמיות על הידיים. על המטלית הלחה מעט אקנומיקה ,הריח ייצא לגמרי , והעובש יעלם , לאחר מכן לייבש היטב במגבת נייר , ולהניח במקום פתוח ומאוורר, ולאחר ייבוש ואוורור טוב לפחות במשך שעה אחת , לפזר פנימה מעט טלק ריחני.

שפית 333

New member
סודה לשתיה היא מנטרל ריחות מצוין מנסיוני

מכיון שלא היו לי אף פעם כפכפי פלסטיק שהשארתי רטובות בשקית וקיבלו ריח עובש אז למטרה הספציפית הזו לא השתמשתי בסודה לשתיה. אבל לאור נסיוני בדברים דומים הייתי לוקחת שתי כפות סודה לשתיה מוסיפה מים חמים בגיגית וכמובן גורמת לנעליים לשקוע . משאירה שעה שעתיים שוטפת היטב ומייבשת.

למעלה