כפי שנכתב

RoieL

New member
כפי שנכתב

הבטחתי הבטחתי וסוף סוף אין לי בר - מצוות על הראש:) אני פה
מה, חן לא אדומה?
מצטער שזה לא משורשר לאוף טופיק, המחשב שלי מסרב לפתוח את ההודעה המקופלת

chen010189

New member
חשבתי עליך הרבה בשבוע האחרון,

חחחחחחחחח ממש התאהבתי בך, אה? סתם, כל מה שאני מכירה בך זה רק את הניק אבל חשבתי לרגע ששכחת מאיתנו כי הבטחת שתחזור מיד אחרי הבר-מצווה אבל כיף לראות שבכל זאת חזרת.
קצת חוויות מהבר-מצווה כפיצוי על כל הימים האלה שהחסרת? (אתה יודע שמורידים על זה ציון בתעודה.... לפחות תשלים חומר
) ואגב, לידע כללי אני לא אדומה אני ירוקה מכבי חיפה שליטה.

מכבי חיפה שליטה!!!!!!!!

אגב כדורגל.... אח שלי הביא לי חתימה של ניר דוידוביץ כי הוא היה בליאו בק... מכבי תל אביב כדורסל רולז!!!!!

chen010189

New member
מתי הוא היה בליאו- בק?

ולמה אמא שלי לא סיפרה לי על זה?
, טוב נו, היא לא צריכה, אני לא באמת אוהדת שלהם. סתם מעדיפה אותם, אבל בן דוד שלי אוהד מכור, כל הקיר והארון שלו זה רק מכבי חיפה. פריטים תמונות וכד'. אז לו היא הייתה חייבת לספר
(למרות שיש לו כדור חתום אישית מכולם, הוא פגש את כולם כבר 3 פעמים, פעמיים בזכותי ופעם אחת בזכות אבא שלי, והיה כמעט בכל המשחקים שלהם בזכות אבא שלי)

שבוע שעבר

ביום שני אח שלי הביא את הכדורגל שלו שתמיד בבית ספר חתום עם חתימה של ניר דוידוביץ..... איזה כיף להשוויץ!!!!

chen010189

New member
אה אמא שלי ואמא שלו מכירות,

עכשיו היא סיפרה לי, שהיא מלמדת שם (אמא שלו) ואמא שלי מנהלת שם חשבונות אז הן מדברות הרבה, והיא גם ביקשה פעם הקדשה בשביל הבן דוד המכור שלי.
פגשתי את ג'ובני כשהוא רק הצטרף למכבי, ישר התקשרתי לבן דוד שלי
אין, הוא הכי מכור בעולם. תמיד שאנחנו עוברים ליד החנות מכבי חיפה בקניון ליד הבית אנחנו אומרים "אה.... כבר אי אפשר לקנות פה מתנות לאלירן, יש לו הכל"

איך קוראים למא שלך???

או לאמא שלו???? אמא שלי מתמצאת מאוד בליאו בק... היא יודעת לסדר לכיתת מחוננים של אחי את המורים הכי טובים

chen010189

New member
אני אוותר להגיד את זה בפורום.

אינטרנט
אבל לאמא של ניר דוידוביץ' קוראים לאה, לאה דוידוביץ'.
אני אשלח לך במסר את השם של אמא שלי, ותגידי לי אם אמא שלך עובדת שם איך קוראים לה יש מצב שאמא שלי מכירה גם אותה, אמא שלי מכירה את רוב העובדים בבית ספר אע"פ שהיא צריכה להיות סגורה כל היום בחדר שלה חוץ מהפסקות פיפי\אוכל.

chen010189

New member
אהה ואם כבר מדברים על ליאו- בק

קרן בקרמוס שליטה
(בשביל בן
)

אמא שלי לא עובדת שם....

אבל היא מאוד פעילה בנושאים שם.... היא מכירה שם כמעט את כולם... כולל המנהלים והכל אז יש סיכוי שאמא שלי מכירה את אמא שלך...

למעלה