אני חושב ש-System Shock מעולה
והוא נמכר ב-20 עותקים בערך. גם Planescape Torment הוא משחק מבריק, שאף אחד לא קנה. יש בי המון הערכה ל-Eve Online, ממורפג עם 25,000 מנויים (ל-WOW יש מעל שישה מיליון, בהשוואה). הייתי מאוד גרוע בתור עורך ראשי של אתר ביקורות, אם לא הייתי יודע לבקר את עצמי תחילה. אני מציע, שוב, שתשחק ב-WOW לפני שאתה חורץ דיעה. אני אוהב את WOW כי הוא משחק מצוין לדעתי, ואני נהנה לשחק בו. כמו כן, מאחר וזה המשחק היחיד בערך שהבעתי עליו את דעתי האישית בהודעות הקודמות, קשה לי להבין איך אתה כבר מוצא קורולציה. על בסיס משחק אחד? לעניין הטענה שלך: לא אמרתי שכל משחק פופולרי הוא משחק איכותי. רחוק מכך. זה יהיה טיפשי להגיד כזה דבר. כל שאמרתי הוא, שהטענה ההפוכה, מטופשת אף היא. צריך להכיר את עולם המשחקים על בוריו לפני ששופטים אותו, בדיוק כמו כל שוק אחר. נחזור רגע לנקודה שהעליתי בהודעה הקודמת - משחקים שעושים על סרטים *הם מאוד גרועים*. נשאלת השאלה: אז למה עושים אותם? כי הם פאקינג פופולריים, זה למה, ואנשים קונים אותם כמו מטורפים. כבר אמרנו שאנשים הם טיפשים. הם לא מחפשים איכות במשחקים, הם מחפשים שמות. אנשים הולכים לסרטים בגלל השמות של השחקנים, וקונים משחקים בגלל השמות של הסרטים. לחברות אין שום אינטרס להשקיע מאמץ ביצירת משחק מעניין - הן רק צריכות שהוא יראה יפה, וישתמש היטב בכל המאפיינים הבולטים של הסרט. המשחקים המבוססים על הארי פוטר מוכרים כמו לחמניות, והם משעממים וגרועים אחד-אחד.