כפיתוש

zipihersko

New member
כפיתוש

לא יודעת אם הבנת נכון ,או לא... אבל... אומנם אני מכורה לצאט זה נכון, אם זה טוב או לא, אני לא יודעת אני צריכה להפסיק עם זה, אבל קשה לי , כיף כיף לי שם. לא תמיד נחמד, זה גם נכון, יש דברים מעצבנים, ויש ויש. אבל למה לעזוב, למה, כל אחד יכול לפעול כרצונו וזהו. אולי גם אני ירגיש ככה כמוכם עוד מעט, לא יודעת, בנתיים אני יודעת שגם נחמד לי לפעמים, וגם יש גם ימים מעצבנים זה גם נכון אבל לעזוב , למה? מה שאתם רוצים! נכון זה ממכר, אבל אם נהנים למה לא! לימונית

כפיתוש

New member
תגובונת של אמצע הלילה...

ב``ה לימ, כנראה שאת לא ממש הבנת אותי. התכוונתי בסה``כ להגיד שאחרי שנמצאים פה כ``כ הרבה זמן, מגיע זמן שרוצים כבר להקיא את הצ`אט ואת הפורום, ואם הרמה ירדה אז במיוחד (שונאת להגיד ת`משפט הזה, אין ברירה). סבבה לך שאת נהנית, גם אני נהנית לפעמים, רק שלמרות ההנאה יש כל כך הרבה דברים שמעצבנים, שיגיע שלב שנמאס בזה. כמו הקנטאור. אני נמצאת שם הרבה (בפורום כבר הרבה פחות), אבל זה לא ממש משפיע לטובה. לא ממש מסכימה עם ה- אם אני נהנית אז למה לא... אבל עזבי, זה לא לפה. אז ימשיכו לקשקש שם (בטח גם אני) עד שכולם יעופו מתפוז וישארו בו כל היורמים והארבעים ושתיימים... אזל, חבל, ז``ל. :) קנטאור, בחייך... ;-) (זה מה שיש לי לומר)

אממממ

את יודעת מה ? אוהבים פה להגיד איך שהיה פעם כשניצה ומיניה עכשיו גם לקנטאור אפשר להתייחס בלשון עבר ועוד כל מיניה שמות גדולים היו משתמשים קבועים פה אז הכל היה אחרת אבל זה לא נכון אם תכנסי לצ`אט כל בזהות שונה ללא מבט מוקדם מסוג כל שהוא תסתכלי על ה40 50 איש שנמצאים שם וסתם כך תשוחחי בכללי עם מי שיהיה שם או תשוחחי בפרטי עם מי שיפנה אלייך (וכמו המצב היום בצ`אט יפנו ויפנו רק תכנסי בשם של בת..) ותראי שיש המווווון אנשים חדשים ומוכשרים מעניינים בעלי כשרון כתיבה יוצא מהכלל את נכנכסת לצ`אט ומחפשת את מה שאת מכירה את הסגנון שאת זוכרת אבל גם כיום לא רע שם בכלל רק צריך להביט נכון ולהיות פתוחה לשמוע כל אחד... (גם אם קוראים לו יורמ..)

התמ-ים

New member
תגובונת של שעת בוקר מאוחרת

זה רק נדמה לי, או שגם הפורום נהיה סופר דיכאוני, לפני פורים ?! חבר`ה, תתעוררו ...

למעלה