יש הרבה שנהנים ממני
א אשת השמש האדומה New member 10/3/13 #13 אתה כל כך טוב אליי אני שוקלת לחלום עלייך גם הלילה. אבל אני בהחלט מעדיפה שזה יהיה בעירום על פני הטייץ הירוק מהלילה האחרון.
אתה כל כך טוב אליי אני שוקלת לחלום עלייך גם הלילה. אבל אני בהחלט מעדיפה שזה יהיה בעירום על פני הטייץ הירוק מהלילה האחרון.
W wish2 New member 10/3/13 #3 לי זה נעים רק בהתחלה שלופתים את השד שלי מתחת לחולצה. זה חם ונעים ומגונן. אבל כשאתם נרדמים ומתחילים לנחוק קצת ומעיפים רגל כבדה ולא מתפשרת. אז אני דוחפת והולכת לפינה שלי. ולהתעורר נחדרת.. זה חלום.
לי זה נעים רק בהתחלה שלופתים את השד שלי מתחת לחולצה. זה חם ונעים ומגונן. אבל כשאתם נרדמים ומתחילים לנחוק קצת ומעיפים רגל כבדה ולא מתפשרת. אז אני דוחפת והולכת לפינה שלי. ולהתעורר נחדרת.. זה חלום.
J Jake Speed New member 10/3/13 #4 עורך הדין שלי הציע לי לשמור על שתיקה משהו לגבי "שלא יחשבו שאתה כוסית, ג'ייק" או משהו
ל לא מתדיין בקלות New member 10/3/13 #12 העו"ד שלי התפטר ברגע שיצאתי לצעידה לבוש טייץ צמוד בצבע ירוק יותר נמוך מזה כבר לא אוכל לרדת אני מחוסן.
העו"ד שלי התפטר ברגע שיצאתי לצעידה לבוש טייץ צמוד בצבע ירוק יותר נמוך מזה כבר לא אוכל לרדת אני מחוסן.