כפיות טובה!

Snapple

New member
כפיות טובה!

קראו את המאמר הזה! לא ייאמן אחרי שאנחנו שלחנו משלחת מיוחדת לעזור לטורקים אחרי רעידת האדמה הענקית שלהם תראו איך הם מגיבים!! לא ייאמן איזה זיכרון סלקטיבי יש לעולם!

Vendetta

New member
אכן אכן, גם אני ראיתי חדשות

וכמעט כל מדינה הצטרפה בחגיגיות להודעת גינוי רשמית על "ברבריותה" של ישראל בכניסה לשטחים "הכבושים". אם לומר את האמת, כשהעולם ממש שונא אותנו ונגדנו (ואני לא מדבר על סתם יחסים קרים, אלא על הסלמה ממש) אני שמח. וזאת מכיוון שככל שהמצב יסלים, התירוצים יאזלו לממשלתנו האימפוטנטית, עד שתאלץ לקחת יוזמה ולפתור (אף בקיצוניות) את המצב. עכשיו בוא נקווה שאמריקה תפסיק להיות בעדנו, ככה גם יפוג תוקף התירוץ של "אנחנו תלויים באמריקה...בלה בלה בלה".

yariv~2

New member
נקווה שאמריקה לא תהיה בעדנו?...

לא רוצה אפילו לחשוב על זה, לא בעת שכזו, הזמן שאנו הכי הרבה זקוקים לתמיכה שלהם. (ולא חשוב אם זה בעצם בגלל ההתרפסות המתמשכת שלנו)

metal_slug

New member
רוב הדברים שם מנופחים

התגובה של הותיקן לא הייתה כזאת בכלל, הותיקן רק הביע דאגה, בלי שום יציאות כמו "יחס בלתי אנושי" ובלה בלה בלה, אחד מהעיתונאים התראיין בקשר לכך. בקשר לתורכיה, אני לא רואה שום בעיה : אז הפגינו כמה מאות, אז מה. להזכירכם, גם כאן היו הפגנות נגד ההפצצה באפגניסטן, ואני לא זוכר שהבענו איזושהי התנגדות. בקשר לשוויצרים, זה היה ברור כבר לפני הרבה זמן : האיחוד האירופי נגדנו.

Snapple

New member
זה שונה לגמרי!

האפגנים לא באו ועזרו לנו פה כשהיינו בתקופה של משבר! לעומת זאת אנחנו שלחנו משלחות לעזור לטורקים כאשר הייתה להם את רעידת האדמה הגדולה! שלחנו רופאים, מחלצים, בגדים ואוכל וזאת התודה שלהם??

metal_slug

New member
תורכיה, שלא כמו מצרים או ירדן

היא מדינה דמוקרטית. הפגנות שם לא ממומנות על ידי הממשל. אי אפשר להאשים את התורכים אם מתקיימות שם הפגנות נגדנו, כמו שאי אפשר להאשים את האמריקאים בהפגנות נגדנו, ויש שם כאלה.

למעלה