כפות רגלים לבנות

כפות רגלים לבנות

שאלה לי אליכם היום לראשונה הבטתי ברגליו של אחי ונדהמתי למראה 2 כפות רגליו לבנות מאוד מין צבע של בן יובש אבל על 2 כפות רגליו לאורכן מהאדמה ועד באוויר כולל . מן מצב של יובש (כאילו שם רגליו באבקה לבנה). מי יכול לעזור מעט בניתוח מצב זה? תודה ושבת נפלאה

freearth10

New member
אני לא רפלקסולוגית

ויכול להיות שאני ממש ממש טועה, אבל לי זה נשמע כמו אדם שאיבד את שמחת החיים שלו ואני הייתי בודקת את אזור האש. ובמקביל גם את אזור המיים כי יתכן שיש פלישה של המיים שמכבה את האש. מאיה

avorly

New member
ממעוף הציפור ,

שתי שאלות: האם יכול להיות שיש לו בעיה של שתיה? האם הוא לוקח תרופות חזקות כלשהן? והארה- גם הכיוון של מאיה נראה לי הגיוני.

ELADNIR211

New member
תגובה

אני צריכה גם לגעת ברגליים בשביל לדעת, לבדוק עד כמה יבש העור, טמפרטורה- אם רגליים חמות או קרות ולראות אם יש סימנים נוספים שיכולים להעיד על בעיה מסוימת. יש מקומות מסוימים שיותר מודגש היובש או שמידת היובש היא שווה בכל כף הרגל? אני יודעת שעור יבש זה "אדמה", כלומר עניין הצרכים [ כמו בטחון, עבודה,פרנסה, יציבות וכו'] פה מודגש ושולט בכל האלמנטים האחרים שברגל [אויר, אש, מים ]. זאת אומרת שהמחשבות, רגשות,דברים שיש לו בבטן לא יוצאים החוצה ולא מתבטאים מספיק בגלל הצרכים שמעסיקים אותו כל הזמן. מבחינה פיסית בגוף, כמו שאמרתי צריך לראות אם יש סימנים נוספים ברגליים כמו חריצים, יבלות וכו' בשביל לדעת. עור יבש יכול להעיד על בעיות מסוימות, אבל צריך לראות ולבדוק באופן מעמיק יותר. אני מציעה לאחיך שיילך לרפלקסולוג בכיר וייתכן שאפילו יציע לו, לפי הצורך,לעבור סידרת טיפולים וגם יפנה אותו לרופא משפחה, אם יש איזושהי בעייה מסויימת מבחינה בריאותית. בהצלחה! שירי.

avorly

New member
ELADNIR211 ,

ממעוף הציפור ביקשה עזרה בהסתכלות על המצב. היא בעצמה רפלקסולוגית בסטאג' של שנה שניה, לכן נתנו רק טיפים.

ELADNIR211

New member
תגובה

הבנתי, לא ידעתי שהיא רפלקסולוגית. בכל אופן שיהיה לה בהצלחה!

למעלה