כפות רגליים קרות

אביטל666

New member
כפות רגליים קרות

בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעייה של קור בכפות הרגליים. זה קורה בעיקר בבית כשהרגליים במנוחה. אני מסתובבת עם גרביים ונעלי בית. הבית מחומם ובשאר הגוף אני לא מרגישה קור, אבל כפות הרגליים מרגישות קרות ואפילו קפואות לפעמים. מה יכולה להיות הסיבה ? מקור הבעיה ? תודה

freearth10

New member
קור פנימי

היי אביטל, לדעתי הקור הזה שברגליים מצביע על קור פנימי. האם את סובלת גם מעייפות, נטייה לבצקות ולהשמנה, שתן בהיר וקושי בהתאפקות? מה שאני ממליצה זה להתחיל באיזושהי פעילות גופנית שתמריץ את הדם, לשתות משקאות חמים,ואוכל מבושל וכמובן טיפול רגשי בהרגשת האדישות והקיפאון הרגשי. מאיה

אביטל666

New member
תודה על התשובות

נטייה להשמנה בהחלט יש, אני בתהליך של ירידה במשקל מזה כשנה וחצי אם כי לאחרונה עליתי קצת קושי בהתאפקות - לפעמים פעילות גופנית - יש באופן סדיר לפחות 4-5 פעמים בשבוע אוכל מבושל ושתייה חמה - יש משניהם כל יום נטייה לבצקות - לא אדישות וקיפאון רגשי - על זה אני צריכה לחשוב קצת תודה

נשמע כמו בעית זרימה

ביכולה לנבוע מסטגנציה ( תקיעות) או מחסר דם. גם אני מציעה לך להניע אותם כמה שיותר ( ישנם את הגלגיליות לרגלים שעובדות על זרימת הדם.)ועם זאת לגשת לאיבחון לסיבת הקור וטיפול בהתאם. בהצלחה יעך

גם לי זה קורה מידיי פעם ../images/Emo186.gif ../images/Emo3.gif

אני בחורף האחרון גם לפעמים נתקלתי בתופעה הזו שכל הגוף חם ורק ברגליים קר
מצאתי כמה פיתרונות כמו לשתות תה חם, שמתי כרית מתחת לרגליים , שמיכה, גרבי צמר , תנור ליד . גם בידיים לפעמים זה ככה אני מניח שזה או מחוסר תנועה כשיושבים הרבה זמן במקום אחד בלי לזוז אני למשל שם את הרגליים מול התנור כל אימת שאני מרגיש קר
ועושה קצת תנועות עם הרגליםי להזרים את הדם .

אביטל666

New member
הן חופשיות בבית

מדובר ב 3 חתולות. כן, הן עולות חופשי על הספות וחופשיות כמעט לגמרי בבית חוץ מבחדר שינה, ושם הן נמצאות על המיטה אולי פעם בשבוע. אם זה משנה למשהו הן לא יוצאות מחוץ לבית.

אביטל666

New member
שלומי ../images/Emo140.gif

עוררת את סקרנותי. תוכל בבקשה להסביר מה הקשר לחיות ?

SideKick

New member
הקצוות נובעים מן המרכז...

כפות רגליים קרות, לפי תפיסת הגוף המתנועע, מקורן בחוסר תנועה וחוסר חופש באזור האגן. תוכלי לבדוק מהו המקור הרגשי שאת אוצרת באזור הזה של גופך, אך תוכלי גם להתחיל לנוע באופן מתקן ובעקבות כך לגלות מה נעצר ונאצר שם. מה שבטוח, כפות רגלייך הקרות באות להגיד לך משהו. נסי להקשיב להן וללמוד מהן מה קורה לך.

למעלה