כפות הרגליים....

ALON AA1

New member
כפות הרגליים....

ראיתי שאין כאן הרבה התחייחסות, אז מה דעתכן בנות יקרות, איך אתן אוהבות את כפות הרגליים שלכן? סגורות ומפתות או פתוחות שחושפות ציפורניים צבעוניות? כפכפים סקסיים ושפיציים או כפכפי עץ מסיביות וכ' ועוד שאלה קטנה: מה דעתכן על שרשרת סביב הקרסול?

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום אלון, שלום המון,

בהתנגנות של כבר כמעט טכס לאלה שכותבים בשבת והם במוד של: שבת בבוקר, יום יפה, אימא.. כן אריק אינשטיין בשיר המטמטם הזה, אז את כל זה אני מקדים לך כדי לרכך את המכה, כי, כי כמעט מחקתי אותך.
קרא בהודעת המנהל לגבי סקרים ושאלונים, ושיש לי קריזה מהשאלות, ת'גידי, את אוהבת את זה על העץ או בחוץ או עם זיין קצוץ. על מכסה מנוע או מול חלון של שכנים.
זו לא הכוונה בפורום פנטזיות אלא שתכתוב איך, איך איך איך, איך אתה מת לזיין על העץ, ולתאר, אוךךך לתאר, או על מכסה מנוע, ולתאר, או עם זיין קצוץ, ולתאר, אוךךךך לתאר ככה שכל גולשת וגולשת כבר תתייחס לתאור שלך. מה'זה תתייחס, התאור שלך יהיה כל כך מגרה, שכל הגולשים הזכרים לא יגיבו לך. כלומר יגיבו במשטמה, םאאק יו אלון, ולך להיזדייןןןןןןןן! שנגיד פאאק המאנייאק הזה בתאורים שלו יוביל את כל הגולשות אליו כמו פאד פאייפר וחליל קסמים. ואם הן תלכנה. מה אנחנו הזכרים נעשה? אה? זו הכוונה. ולא מחקתי כי יש משהו חינני בשאלת הסקר והמישאל שלך. זהו. כל הנאום הארוך הזה הוא בשביל לרמוז לך ככה, (בעדינות כזו'תי כאילו כזות, לא?) שמחכה נורא לכתיבה ממש שלך. על איך אתה עושה לה את זה בכפות הרגליים לכל איבריהן החושניים.
אופפפפפפפפפפפ

באגי תפסיק להוציא מכאן אנשים

מענינים. רק מה שאתה קובע יהיה פה? הטרור שאתה עושה לאנשים הוא נו נו בעיני. לדעתי גם אתה התחלת באיזה הודעה צנועה וקצרה. אז תעצים אנשים כמו שאתה יודע,אל תקצץ להם כנפיים.

שלום אלון בעיני דרך הכתיבה שלך

מרמזת ומענינת בטירוף. חשבת פעם על כף רגל של אשה ואיך כל חלק בה מקביל לגוף כולו? שרשרת סביב הקרסול-דבר מקסים.

ALON AA1

New member
פיונת

כייף לקרוא מה שכתבת...אז מה נרמזת? ספרי לי, כל עניין הרפלקסולוגיה בנוי על מה שאמרת....אז איזו שרשרת יש לך?

מלטף 1

New member
זה עניין של פאק-סולוגיה,,,,

נגעתי "בפסלוגה",,,זה עובד לה. נגעתי באחיזה רטובה לאורך כל ה-פסלוגה,זה עושה לה את זה. זה זה זה בדיוק,,, בליטוף מתענג קיפלתי את רגלה לכיוון שפתיי החושניות,,,,,אבל לשוני מתגלגלת בליטוף אצבעות רגליה,,,ממש-"פסלוגיה" אמיתית. תאמינו לי חברים ,זה עובד ,זה רץ ואין צורך ב-"חגיגת" כי,,, היא אוהבת רטוב, כי אני אוהב יותר רטוב, והרטיבות הפסלוגית גורמת לי גמירה גדולה לעבר האבר,,, ובזמן האבר בעבר הירדן,כולי בתוך כפות רגלה ה-פסלוגית. מוצץ לה, מרטיב בה, לוטף אותה, ומקרצף את ציפורני רגלה, היא בוכה, צועקת, רוצה, ומשתנקת, כול ה-פאק-סולוגיה לבנה כלובן ה-"וואפל" וזה ברוסית.

למעלה