כפות הידיים..שאלה

כפות הידיים..שאלה

היי יש לא שאלה על עניין כפות הידיים. בחלומות הצלולים שלי, לא יצא לי לעשות בדיקת מציאות כי עד עכשיו לא היה לי ספק כבר "מהכניסה" ידעתי שאני במציאות חלום. באחד מהחלומות הגעתי לחדר מסויים, הסתכלתי ואמרתי לעצמי מה אני עושה כאן, אני יודעת שאני בחלום רק מה הקטע של החדר הזה. נכנסו אנשים, הם לא הבחינו בי, החלטתי להתקרב אליהם ואמרתי לעצמי בואי נראה אם הם מזהים אותך, לא קרה כלום הם המשיכו בשלהם. שיעמם לי, המשכתי להסתכל ונזכרתי שיש מה שנקרא להסתכל בכפות הידיים, ידעתי שאני בחלום אבל אמרתי בואי ננסה את העניין על מה אנשים מדברים איך אפשר לדעת שאת במציאות הזו דרך הסתכלות על כפות הידיים, נראה מה יקרה. מרגע שהסתכלתי, הסתובבתי , כאילו ריחפתי סביב עצמי, בחצי הסיבוב הקירות נפלו אחד אחרי השני, ובחצי השני קירות חדשים באו אך זה כבר לא היה החדר המקורי זה קרה פעמיים, צחקתי זה היה מגניב ציפיתי להתפתחות וזה קרה, עברתי למקום אחר שהיה ממש שומם ודי מפחיד, לא פחדתי כי יש לי רוטינה מסויימת, כאשר אני לא יכולה לשאת את המציאות הזו, אני אומרת לעצמי, קומי את בחלום צאי מכאן לא בשבילך {בערך זה הנוסח}. נכנסתי למצב מלחיץ המשפט הרגיל לא עזר לי, לא התעוררתי, אמרתי שוב וכלום. ואז אמרתי לעצמי, תסתכלי בכפות הידיים מהר הסתכלתי ואז סחרור קל וקמתי. מה התופעה הזו? מהו בכלל עניין בדיקת המציאות דרך כפות הידיים, פיספסתי משהו?

makron2

New member
בדיקת כפות הידיים

בעיקר נעשית ע"מ לברר אם יש איזה שהוא שינוי פיזי בכף היד עצמה(צורה שונה,ביגוד,פרטים שונים). במידה ויש שינוי כלשהוא אפשר להסיק מכך שחולמים ולעשות משהו קצת יותר נועז(לעוף). "מה התופעה הזו?" - אני מניח שמה שקרה בחלום הזה קרה בעיקר בגלל שלא היה לך ידע קודם על התוצאה של הבדיקה ובעיקר בגלל זה - "נראה מה יקרה" ו "ציפיתי להתפתחות וזה קרה",לפי דעתי זו הסיבה שנבנה הקטע הזה בחלום ומשם כמו שציינת התעוררת. בכל מקרה נשמע כמו חלום נחמד.

עכשיו הבנתי...ועוד שאלה

כנראה שהחצלולום היו ברורים לכן לא התפנתי לטכניקה הזו. אנסה אותה במודע בחצלול ונראה אם קורה משהו...ואנסה להכניס אותה לחלום רגיל ונראה..מעניין. בשתי כניסות לחצלול [ תחושה של צלילה לאחור, מן שאיבה ללנקודה אחת וכול מה שאני רואה נהפך לרמת פיקסלים ] ראיתי פס דקיק מאוד, בצבע ירוק זרחני, עולה ויורד כמו א.ק.ג זה ארך כ 5 שניות , כאילו זה "שער" מסויים זו התחושה שקיבלתי, כאילו אני בשום מקום ברייק מוחלט. מה הפס הדקיק הזה? התחושות שאני מתארת מוכרות משהו? הפס הירוק לא היה קשור בכלל לחצלול שהגיע אחריו. תודה

makron2

New member
ריק

קורה לפעמים בחצלולים,מגיעים לחושך מוחלט,לפעמים עם קצת אור לפעמים גם אי אפשר לזוז. זה לא קורה הרבה ובדרך כלל צריך לדמיין את עצמך נמשכת או מושכת את האור אבל עדיף לבצע פשוט הגברות צלילות לאורך החלום כדי למנוע חוסר יציבות בחלום. "בשתי כניסות לחצלול" - האם הכניסות לחצלול הם מתחילתו? לפעמים שנכנסים לחלום מתחילתו בצורה מודעת(במיוחד)ובחצלולים בכלל,חווים כל מיני תופעות ותחושות לפעמים גם "קצת" מוזרות. ובקשר למה שראית לפי דעתי זה פשוט ההמשך החלום,אולי חשבת לעצמך בחלום משהו בסגנון "מה זה הפיקסלים האלה" והם קיבלו צורה והתנהגו באופן לא צפוי(כמו שקורה לפעמים בחצלולים),שוב זו רק דעתי,בכול מקרה נשמע כמו אחלה חוויה.

silverhawk

New member
תוספת קטנה

שינוי סצנה בעקבות שימוש בשיטות להגברת הצלילות היא לא תופעה נדירה במיוחד. לדוג', גם בשיטת הסחרור שכיח שהסצנה משתנה. אני מניח שהמשותף לשיטות הללו הוא שמסיטים את התמקדות לדבר מה מסוים תוך התעלמות מהסובב, מה שמאפשר לסצנה להשתנות (בניגוד לשפשוף הידיים או הפק' הקוליות, לדוג').

למעלה