כפולה 3- שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 3- שבוע 4 מה נגלה השבוע על עברה של נועה ?
איך צוק יגיב לבחירתה של ירדן ?
במי אכדיה תפגע הפעם ? ירדן?
למה ליאב מעונינית בבן? וזה יותר מזה שהוא חתיך..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 59 -הלם שוק תדהמה

אז מה יקרה אחרי נשיקת "הלבבות " של אריק וירדן?

Roei152

Well-known member
מנהל
משפחה לא בוחרים באס אם אס ..
בן נהיה חכם דפוק יותר מעונה לעונה ..
ים אהבת חינם של אתררוג .. בא לי שייק.. מרוב שוותים שמה שייקים בסדרה הזאת..
פיני מצחיק אותי .. גיא כזה קומי יותר מעידו מוסרי ..
&nbsp
&nbsp

נשיקת השיעול, יש להגיד. ריף הייתה חולה
אתרוג, למה את מתחבאת? פיזנטי פה! נכון? הוא פה! לאתרוג יש מנחות פיוס ממש משונות. אגב, קבלו סקופ מהלייב שהיה בקידז אתמול... ידעתם שספיר עשתה פעם אודישן לשמינייה? ומכל הדמויות, לדמות של... דריה (ששיחקה אותה סמדר חייט). עברו כמה שנים, והיא הצליחה לעשות את שני הדברים האלה - לשחק את "דריה" ולהיות החברה של תובל בסדרה.
&nbsp
ירדן מאוד מחויכת פתאום. לא בדיוק, זה לא הוא עשה... צוק משוגע לגמרי, תדעו. אם כבר דיברנו על משוגע... אגב, לצוק לא היו סצנות עם אתרוג, נכון? שוב הקוסמוס. הפעמון, אגב, זה מהקוסמוס גם כן.
&nbsp
מה המשחק שלך, סמי הורי? אתה נשמע מוזר. ואגב, דודלי, כשאתה גומר עם המחזורית, תביא את כל הבקבוקים שם, זה האזור שלכם. אבל מה הקטע של המשפחה הזאת... אין, ידעתי. בזמנו זהר אפלבוים דיברה על כבשת הרש, ושיר אמרה שזה בן לימד אותה. בבקשה. חשבתי שגם אתה Greenhouse. כביכול זה באמת. לא מבין מה הקטע של ליאב. רגע, לפני שאתה הולך, אפשר לשמוע על עוד בן משפחה עם שם מוזר?
&nbsp
סביח. עכשיו לאן זה מוביל אותנו... אה, זה לא ה... פיני ממש שוטר טוב. יותר מצדוק.
&nbsp
בגאליס אנשים משתנים מאוד מהר, נועה. לא ידעת? אתה יכול לבגוד באנשים ועונה אחר כך להיות נחמד. הו, למה הם נכנסים ביחד...? מלודיקה? מוזר... אתרוג, שוב פורצים לרכבים?
&nbsp
מונולוג מאוד יפה. זוגיות מאוד מוזרה. סדרה בהשראת האירועים? לא יעבוד, לא יעבוד. מה זה... זה כאילו לנועה תהיה סדרה. תזכרו את השעשועון. זה יש לו בעיות, כשהכסף מגיע הוא פתאום מתאהב ושוכח הכול.
&nbsp
למה הסצנה מאוד לא רצינית כשספיר מחזיקה את ההרמוניקה? כן, זאת אתרוג, וזה אתה.
&nbsp
זה ממש קשה להיפרד, היא יודעת את זה.
&nbsp
אני באמת חשבתי שהמשטרה רק משחקת משחקים... לפחות בתקופה של צדוק...
&nbsp
נפרדו בגללך, גור! בגללך! הנה גור מתחיל לפעול.
&nbsp
זה לא מיגל. איפה בן שינאם בעדו נאום חוצב להבות? אין, עם פרשת הממריצים זה יחסל אותו. גאיה שכחה מזה. היא נשמעת כמו בן. רק שבן היה מגיב אחרת לסגירת תיקים. מה, את הברזת מהאח הגדול? אז רק בגללך לאורי היה מקום... אין, היא יכלה לנצח את זה במקום הבן זיני המעצבן הזה.
&nbsp
תזדקפי, אתרוג. זה קשה, אני יודע. פחד.
&nbsp
ממתי לגאיה יש מפתח? כן, אתם משפחה, ולא צריך ל... כאילו, זה לא אחים, אבל זה עדיין מאוד לא נעים.
&nbsp
תשימו לב לשיחה הזאת! אני מאז הבוגד בקיבוץ ואחיו שם לב לשיחות של הרעים! הם לא בדיוק דיברו על משהו "רציני", הם לא בדיוק פסלו משהו. התיאוריה שגור רע עדיין נשארת. זה גם הגיוני בהתחשב בזה שאכדיה לא רצתה שיגלו לבן שלה מה היא מתכננת (לדרוס אותו).
&nbsp
תעזבי את הפלטה הזאת כבר. זה מעניין...
&nbsp
פצע תחת פצע. טוב, לפחות זה לא כמו עם אמה ותמר.

שיר m

Well-known member
פרק טוב
סוף סוף אני מאמינה לנועה... שמראה קצת רגש
&nbsp
גאיה ומיגל חמודים
&nbsp
בן מסתבך
&nbsp
גור, למרות הכל אתה מהרעים
&nbsp
אתרוג, לכי תטבעי בים אהבת חינם

פרק 60- לאן נעלמה דידי דין?

אז מה התכנית של אכדיה עם הדריסה?
&nbsp
האם בן יצליח לשכנע את נועה להגיע לבת המצווה של ליפג?
&nbsp
האם גאיה ומיגל יתקרבו?
&nbsp
ומי זאת דידי דין?

Roei152

Well-known member
מנהל
למה באמת צוקפוקי לא מופיע הרבה העונה?
נעלבתי..
קוקי ופוקי באמת לא מופיעים הרבה בעונה הזאת .. והם עובדים עם אריק להרחיק את צוק וירדן , סוף סוף התקדמות לכיון שרציתי ..
סילאן , אתה מתחיל לבלבל גם אותי בדיוק כמו בגאליס
נועה נכעצרת ומשתחררת מהר , אבל כדי לוודא זו אכדיה , נכון? בסצינת הדריסה..
&nbsp

בוודאי שאכדיה דרסה
השאלה היא למה היא רצתה להסתיר את זה מגור.
&nbsp
קוקי לא מופיע בכלל. פוקי, לעומת זאת, זה טרגדיה. טרגדיה, אני אומר לך!!!!!!!!!!!

האמת, שיר
שדידי ואכדיה הן לא אותה בחורה.
&nbsp
אכדיה הראתה לאתרוג שהיא זכתה בפרסים בתחרויות ריקוד עד 2013.
&nbsp
ודידי דין מתה לפני עשרים שנה. כך שאולי זאת אחותה.

דידי דין זה כבר שם משולש!
גור, אימא שלך הצילה אותך. וגם דרסה אותך. יש מצב שזה ניסיון לגרום לגור לרצות להרוג את נועה?
&nbsp
מה אכפת לך, שחר, אתה חבר מאוד טוב של אתרוג. אתרוג, ניסית ללמוד מתמר איך מזייפים פציעות דריסה?
&nbsp
נועה, לא נולדת לפני עשרים שנה. אאוץ'. אז הנקמה היא באימא של נועה? ידעתי שאסור לסמוך עליה מאז שהיא נטשה את סילאן.
&nbsp
רגע... מה לעזאזל הם רואים שם...? מוכר לי... למה הקול של השחקנית מוכר לי...? גם השחקן! מאוד מוכר! רגע, שחר, מה הבובה עכשיו, מה הסרט?!
&nbsp
כשאתה קולט שנועה קירל מצליחה לראות את אימא שלה פעמיים בסדרה, אבל תובל שפיר לא מצליח להביא אותה ליותר מפרק אחד בגאליס (החולמים לא נחשב). דידי אחות של אכדיה? אז נועה היא הנפש תחת נפש. מה את מספרת לה את הדברים האלה? מה היא, יונתן? היי, תגיד, שחר, ראית את הבחורה הזאת במחשב ש...? לא...? אתרוגור.
&nbsp
אני אגיד לך מי. רוברטו. הוא שם מצלמות לצילום. כן, זה להלחיץ את גור.
&nbsp
אבל הוא מדמיין דברים משוגעים! זה תיאור הדמות שלו! הטלפונים באמצע הנשיקות האלה. זה כמו עם ליטמן בכדברא.
&nbsp
אתה יודע, יכול להיות שמישהו אחר נסע בו... אתה חושב שהיא כזאת מטומטמת עד שהיא תסביר לך מה הקוד שלה? רגע, נועה, אז לא לשים אותו ברמקולים? שחר, אני צריך להסביר לך כמה זה לא הגיוני שהיא ניסתה לפגוע באתרוג כשהיא דורסת את גור?
&nbsp
היי גור. ברור שהוא כועס. פוטין חי... אכדיה נכוותה בפיצוץ.
&nbsp
יש לה א-ליבי!
&nbsp
כן, עכשיו גור מבין שזאת לא היא. זה היה גבר? איך הגעת לזה? עכשיו ברור שגור משקר.
&nbsp
מי שיקר למשטרה? הבן שלה? פחד.
&nbsp
כמה זמן לא ראינו את פוקי. נכון, הוא באמת מזניח אותו. איך איאן לא צוחקת? ולמה צוקי לא לוקח את צופוקי לעבודה של אבוש?! לא, בואי לא נדביק. איאן כזאת מוכשרת במשחק. וזוכרת אותי.
&nbsp
למה צריך להקליט את השיר הזה? כן, גרשום קורא הודעות. אגב, ריבלין נולד בספטמבר, אז זה הגיוני מבחינת תאריכים... שחר, אתה מבאס.
&nbsp
נכון, פוקי. נכון, פוקי. אבל פחות על ירדן, פוקי.
&nbsp
אני לא מאמין שעם הסלב היא הולכת לאסקייפ רום. למה איתו כן? ולא שיש לי משהו נגד גל פופולר או אריק שוברט. הוא בכלל היריב של דר...
&nbsp
המצב בין ה"משולש" הזה כזה מוזר... גם אני לא עוקב, צוקי. די עם הקמפיין של הקסדה!!!!!!!!!!!
&nbsp
מה קרה, אריק? אה... אלה... כן, אני חושב שמישהו יעצור את ירדן...
&nbsp
מעניין מה זה אומר על מה שאריק שם שם... מה הוא שם שם?
&nbsp
מה השארת, רוגי?
&nbsp
כן, גור, ברור ששיקרת. השאלה רק על מה...

שיר m

Well-known member
כן, הקולות של הסרט מוכרים

אהבתי את ה א-ליבי

גם לך היה מוכר? לא מצליח לשים על זה את האצבע. אבל אני חושב
שאת גם קשורה לסרט הזה.
&nbsp
וגם רועי.
&nbsp
יכול להיות שראינו ביחד?

שיר m

Well-known member
לא בטוחה אם אתה רציני
כי לי זה ממש מוכר אבל אני לא מצליחה לזהות בוודאות...

רגע רגע, זה מופע כפולה?

שיר m

Well-known member
די נו יוסי יש לי ראש בטטה ואתה מתסכל אותי יותר

למעלה