נשיקת השיעול, יש להגיד. ריף הייתה חולה
אתרוג, למה את מתחבאת? פיזנטי פה! נכון? הוא פה! לאתרוג יש מנחות פיוס ממש משונות. אגב, קבלו סקופ מהלייב שהיה בקידז אתמול... ידעתם שספיר עשתה פעם אודישן לשמינייה? ומכל הדמויות, לדמות של... דריה (ששיחקה אותה סמדר חייט). עברו כמה שנים, והיא הצליחה לעשות את שני הדברים האלה - לשחק את "דריה" ולהיות החברה של תובל בסדרה.

ירדן מאוד מחויכת פתאום. לא בדיוק, זה לא הוא עשה... צוק משוגע לגמרי, תדעו. אם כבר דיברנו על משוגע... אגב, לצוק לא היו סצנות עם אתרוג, נכון? שוב הקוסמוס. הפעמון, אגב, זה מהקוסמוס גם כן.

מה המשחק שלך, סמי הורי? אתה נשמע מוזר. ואגב, דודלי, כשאתה גומר עם המחזורית, תביא את כל הבקבוקים שם, זה האזור שלכם. אבל מה הקטע של המשפחה הזאת... אין, ידעתי. בזמנו זהר אפלבוים דיברה על כבשת הרש, ושיר אמרה שזה בן לימד אותה. בבקשה. חשבתי שגם אתה Greenhouse. כביכול זה באמת. לא מבין מה הקטע של ליאב. רגע, לפני שאתה הולך, אפשר לשמוע על עוד בן משפחה עם שם מוזר?

סביח. עכשיו לאן זה מוביל אותנו... אה, זה לא ה... פיני ממש שוטר טוב. יותר מצדוק.

בגאליס אנשים משתנים מאוד מהר, נועה. לא ידעת? אתה יכול לבגוד באנשים ועונה אחר כך להיות נחמד. הו, למה הם נכנסים ביחד...? מלודיקה? מוזר... אתרוג, שוב פורצים לרכבים?

מונולוג מאוד יפה. זוגיות מאוד מוזרה. סדרה בהשראת האירועים? לא יעבוד, לא יעבוד. מה זה... זה כאילו לנועה תהיה סדרה. תזכרו את השעשועון. זה יש לו בעיות, כשהכסף מגיע הוא פתאום מתאהב ושוכח הכול.

למה הסצנה מאוד לא רצינית כשספיר מחזיקה את ההרמוניקה? כן, זאת אתרוג, וזה אתה.

זה ממש קשה להיפרד, היא יודעת את זה.

אני באמת חשבתי שהמשטרה רק משחקת משחקים... לפחות בתקופה של צדוק...

נפרדו בגללך, גור! בגללך! הנה גור מתחיל לפעול.

זה לא מיגל. איפה בן שינאם בעדו נאום חוצב להבות? אין, עם פרשת הממריצים זה יחסל אותו. גאיה שכחה מזה. היא נשמעת כמו בן. רק שבן היה מגיב אחרת לסגירת תיקים. מה, את הברזת מהאח הגדול? אז רק בגללך לאורי היה מקום... אין, היא יכלה לנצח את זה במקום הבן זיני המעצבן הזה.

תזדקפי, אתרוג. זה קשה, אני יודע. פחד.

ממתי לגאיה יש מפתח? כן, אתם משפחה, ולא צריך ל... כאילו, זה לא אחים, אבל זה עדיין מאוד לא נעים.

תשימו לב לשיחה הזאת! אני מאז הבוגד בקיבוץ ואחיו שם לב לשיחות של הרעים! הם לא בדיוק דיברו על משהו "רציני", הם לא בדיוק פסלו משהו. התיאוריה שגור רע עדיין נשארת. זה גם הגיוני בהתחשב בזה שאכדיה לא רצתה שיגלו לבן שלה מה היא מתכננת (לדרוס אותו).

תעזבי את הפלטה הזאת כבר. זה מעניין...

פצע תחת פצע. טוב, לפחות זה לא כמו עם אמה ותמר.