כפולה 3-המשך שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 3-המשך שבוע 4 מה נגלה עוד על דידי דין ?
מה השלב הבא של התכנית של קוקי, פוקי ואריק להפריד בין ירדן וצוק?

המשך שבוע טוב שיהיה , ואל תשכחו בחמישי כפולות עם ספיר אז ים אהבת חינם לכולם..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 61- ילדה של אימא

מה קורה שגאיה ובן באים ביחד לשעשעון זוגי? רק צחוקים וכיף , וכמובן שגיא הוא המנחה ..

איך הנכים האלה תמיד באים לתובל
גרשי, הזמרת הגדולה ביקום היא שוסי! לא ידעת?! שוסי!!!!!!! רוברט איש המוסד. מסכן גרשי.
&nbsp
כן, ברגע שראיתי ששם משפחתו של גור מתחיל ב-ד' אני הבנתי שיש כאן משהו. עלומים? אה, חבר, בוא, פריצה למנהל זה גם אתה עשית. ולמשרד של אימא שלו בחולמים!!!!!!! לא פחות ולא יותר!!!!!!!! אגב, זוכרים כששחר אמר שליבי סיפרה לו את הסיפור של באטמן? אני ישר אמרתי שגור השתמש בסיפור של "סופרמן" (כריסטופר ריב). גור ממש לא יוצא מקסים.
&nbsp
ריף סידרה לבן אחלה תפקיד. אז רגע... זאת בסוף כן אכדיה שהתפוצצה שם ובגלל זה אין גופה? אז איך היא זכתה בתחרויות עד 2013? ומה הקשר לנועה בתמונה? ה"ילדה".
&nbsp
יופי, צוקי, אל תצחק על ירדן. כן, נו, הוא טס עם החללית בראשית. את יודעת מה, צביה, אולי את יכולה להיות עם גרשום... הוא דומה לך.
&nbsp
נכון, למה הוא רחוק אלף יקומים מהיקום של גאליס, ועוד יותר מהיקום של גאליוסי? השיער הזה הוא פאה. בוא, חבר, אצלנו במלונה לא שופטים מי היית קודם. וגם בגאליס. ב-91? בן כמה גרשום? הוא אמור להיות בן שלושים ומשהו, קצת סותר שהוא היה בגיל גיוס ב-91. אל תדברו על גור. אימא שלו תמיד פה.
&nbsp
ברבש, אבל אל תשתמש במטאפורות מתחום כדורסל. הוא אמר "גיסתו".
&nbsp
יופי, עכשיו הם מדברים.
&nbsp
עמוס זה הבן של צוק מנישואים קודמים. אז פוקי לא רוצה שהוא יהיה איתו בקשר. כמו ביבי והבת שלו. איאן, את שחקנית נהדרת. לא, פוקי, פתגמים זה בן. איש איש בפתגמיו יעסוק. לא, צביה וגרשום מפקחים על הכול. פרק מיקרופון.
&nbsp
לא, גם אני לא סומך על שון לוי. עוד פעם מעבירים מסר בטקסט... בסדר, גם יונתן פרץ למשרד של המנהל של המלונה. תן לי לנחש! גנב לך קלטת של אימא, נכון?
&nbsp
עידו ברטל! אה... לא... תכל'ס, צביעת שיער זה חשוב.
&nbsp
אריק? מה הוא באמת עושה פה? צוק, די להסיק. אה... מעניין מה אריק שם על הלוויין...
&nbsp
בעקבות האח הגדול... רגע, שגיא, אתה טועה כאן... גם צליאק בנוסף לשלחופת?
&nbsp
אתה מספר את הסיפור של דינה?! בדיקות של מה, גור? חבר, פה זה לא גאליס. כן, גרשום, הוא שחקן טוב. הוא מצא את הבת?
&nbsp
בור ועם הספר? בן, כרגע אתה סתם מעתיק מהגששים. בן, היא צנועה, אל יתהלל חוגר כמפתח. בן בסצנה כמעט נורמלית. ודין מזכירה את אמילי בסצנות האלה. מתלבטת בין שני גברים. בקיצור, מי מהם מחזיק את הפרח עליו חלמת? אייייייייייכס, בן!
&nbsp
אוי ואבוי.
&nbsp
מנטורית של רוע. אין לך מושג למה היא מסוגלת. קוקי...
&nbsp
ליאב, זה נראה לך הזמן? מה דודלי בשבילם? יש ביניהם חשמל. אני חושב.
&nbsp
"עיתונאי"... השחקנית מוכרת לי. אכדיה? אכדיה היא הבת של... לא, אז את מי אכדיה חטפה? מי הבת? מה ההיגיון פה? או שצדקתי ומדובר באלימור?

שיר m

Well-known member
הוא בול עידו ברטל!

לא יודעת, לא הבנתי כלום, מי הבת של מי ומי ברחה למי ומי מתה אבל אין גופה ומי חיה אבל נשרפה.
&nbsp
העיקר שגור דין וזהו.

שיר m

Well-known member
מקריפ פה ברמה
מכות חשמל? מה נסגר? מי נתן לזה אישור? מה זה הסדרה הזאת?!
&nbsp
אבל כל משפט פה קורע. בחיי.
&nbsp
מדהים איך שבן מצליח לנהל שיחה עם גאיה כשהוא לא מבין תשעים אחוז ממנה

&nbsp
מסכן בן.
&nbsp
יופי שחר. תיזהר שלא תהפוך לאתרוג
&nbsp
היי נועה. היי ליבי. ביי ליבי. היי נועה. איך היא חיה עם עצמה
&nbsp
עמוס

&nbsp
סוףסוף קוקי נכנס לסיפור

שיר m

Well-known member
אם מישהו מוצא
את כפולות אי שם ברחבי האינטרנט אז שלא יפרסם בפורום

פרק 62- אה... משהו... לא יודע...
אז אכדיה זאת דידי דין?
&nbsp
איך יהיה באירוע של ליפג?
&nbsp
מה אריק איבד?
&nbsp
והאם מיגל יגיד לבן "השומר חברת אחי אנוכי"?

כשדין מזכירה אותך בסטורי זה אומר שיהיה פרק ממש טוב
השחקנית של האימא מוכרת לי... אכדיה, אני מציע להרוג את ליר. הוא הבעייתי.
&nbsp
אני חזיתי מההתחלה שאושר ואלימור יהיו ביחד. לא חזיתי שככה אבל הנה... עופר שכטר לא רקד ככה מאז שנכנס בו דיבוק במתים לרגע.
&nbsp
זה הסימן של אניגמה! נו, זאת הבת שלה. בלי שטויות, אוטיסט אובססיבי. שגיא? את מתכוונת לעידו ברטל?
&nbsp
לא יפה, בן. אבל היא תזכיר אותי בסטורי אז מה אכפת לי. בן לא משתמש בפתגמים נכון. לא, אושר, זאת לא הסדרה עם הדריסות. אושר לא בוגר.
&nbsp
קוסיטה? תשים את אושר רוקד קוסיטה. אגב, לאן רוברט נעלם?
&nbsp
קוקי, אתה לא רוצה לפתוח כאן קרב ריקודים איתו.
&nbsp
ליר, אתה תשלם על זה. זאת אסותא, אסותא... מורה למחול. מעניין של מי. לא, ירדן, הוא לא מבין אותך. הוא אוטיסט בתפקוד לא ממש גבוה. כמו שאת יודעת.
&nbsp
אז בסוף נגמרו להם בני המשפחה להכניס לשמות. קראו לה ליפג, מה חשבתם... יש הרבה חממות, מה? סמי הורי רוקד בצורה הכי מפגרת בעולם.
&nbsp
אז הוא היה רציני בנושא הזה. אגב, שיר, לשאלתך שכבר תעלה, כן, לפחות בן משתמש במשיבון נורמלי, מסביר מה לעשות ולאן הגעתם. הוא מאוד מנומס. גאיה, בחייאת, מה אכפת לך? הזכרת אותי בסטורי! מטאפורות יפות. אני אמרתי שיש ביניהם חשמל.
&nbsp
פתאום קלטתי, זאת לא הפעם הראשונה שבן מסנג'ר את נועה להופיע באירוע של מישהו... שכלום כבר לא יצא ממנה. מה זה מזכיר לך, נועה?
&nbsp
מה מסתתר בעברו של קוקי ולמה הוא חשב שהוא עם כוחות על? כן, לייק מג'סטין זה לא כמו לייק מאיאן. אבל הכי טוב זה אזכור בסטורי של דין. פתאום קלטתי שבני הדודים בן ורוי דינר התפרסמו גם בדמויות האקרים. ואני לא קלטתי שמשם אריק למד את הכול, מבן דודו רוי שהיה האקר מחונן. זה מה שהם מזמינים? קסדות?
&nbsp
גאיה, זה שהזכרת אותי בסטורי לא אומר שאת יכולה לעשות רומן דין את דין! בן לא יקבל את הדין!!!!!!!!!! ולא חשוב לי האזכור בסטורי שלך, גאיה, כי יש לי קשרים עם פוקי, ואלעז, ואכדיה! והסיבות שאת עושה את זה, זה יותר גרוע מהסיבות של אמילי!
&nbsp
אתה לא יכול לפרוש מגוט טאלנט, זה לא האח הגדול. סליחה, משפחת רואס היא משפחת הפשע והרשע הגדולה ביותר במדינה עד שאני החזרתי את נטלי למוטב! אושר, גם אתה הנחתת מטוס בשביל פיצה... אני משער. היו חושבים עליו שהוא צמח.
&nbsp
צוק, די, תשתדל לחפש את החללית בראשית. לא, היא לא מאחורי התמונה של צביה. קטטת חנונים!!!!!!!!! קטטת חנונים חתיכים מדי!!!!!!!!!!
&nbsp
אבל למה... למה היא צריכה את זה? היא קשורה לעליה הראשית? הם רוצים לתבוע?
&nbsp
זה קורע. החמצתם אותם בשנייה. כן, החברות הזאת אף פעם לא השתלמה לה. רק לו. כן, הוא פרץ לשם. ליר באמת מפחיד.
&nbsp
חשבתי שהוא למד לא לפרוץ לה.
&nbsp
רוגי. הו, היא עושה מלא בעיות. מעניין מה הוא אמר לה... שאתרוג מפיצה שמועות? גם אכדיה לא יודעת.
&nbsp
גם אני יודע מי זאת דידי דין... האמת שתמיד ידעתי. כל הזמן.
&nbsp
אפרופו דין, כבר אמרתי שהיא הזכירה אותי בסטורי והודתה על הסרטון שלי?

שיר m

Well-known member

"אמאאאא תעיפי כבר את האתרוג הזאת היא כמעט סכסכה ביני לבין נועה! את לא רואה שהיא רק הורסת הכל! עכשיו הם יודעים שפרצתי למשרד של המנהל! אוף אמאאאא קודם את דורסת אותי ואחכ האתרוג הזאת! דייי כברררר לא רוצה יותר מתי התוכנית שלך נגמרת כבר!"
&nbsp
גור. תזדקף. ראש ישר. יופי. עכשיו תשב בכיסא שלך וממשיכים בתוכנית.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מה הבנת בעצם עלל מה שקורה פה?
רגע. זה שאימא של נועה היא לא דידי דין . הבנתי כבר , אבל מי זאת? זו הבת של אכדיה? ואיך זה שאלימור היא אניגמה לאחר שהיא נמסיס עוזר ?
הכל מסובך בסדרה הזאת , אפילו יותר מנעלמפים

שיר m

Well-known member
היי הו לץ גו
פרק מצויין
&nbsp
אז צוק ואריק משתפים פעולה
&nbsp
קוקי ופוקי מתפרעים ומצחיקים
&nbsp
גאיה ומיגל זה סיפור אהבה לא רע בכלל
&nbsp
בן מבין עניין. אז במה מתכננים להפליל את נועה? ולמה נראה לי שזה מה שיציל אותה בסוף?
&nbsp
גור הבן של אכדיה, זה כבר בכלל לא סוד. הילדה זאת אניגמה. כמה נחמד.
&nbsp
איך אכדיה דינר סובלת את אתרוג בכלל.
&nbsp
ירדן, את גרועה בלשמור על החנות.
&nbsp
ושתדעו ש"מצאת-שמרת" זה מהתנך!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מלחיץ
אז מי זאת דידי דין?
שיר אמרה פעם שפרק של הסדרה הזאת מתחיל בלחץ , ממשיך בקומדיה ונגמרת בלחץ