איך הנכים האלה תמיד באים לתובל
גרשי, הזמרת הגדולה ביקום היא שוסי! לא ידעת?! שוסי!!!!!!! רוברט איש המוסד. מסכן גרשי.

כן, ברגע שראיתי ששם משפחתו של גור מתחיל ב-ד' אני הבנתי שיש כאן משהו. עלומים? אה, חבר, בוא, פריצה למנהל זה גם אתה עשית. ולמשרד של אימא שלו בחולמים!!!!!!! לא פחות ולא יותר!!!!!!!! אגב, זוכרים כששחר אמר שליבי סיפרה לו את הסיפור של באטמן? אני ישר אמרתי שגור השתמש בסיפור של "סופרמן" (כריסטופר ריב). גור ממש לא יוצא מקסים.

ריף סידרה לבן אחלה תפקיד. אז רגע... זאת בסוף כן אכדיה שהתפוצצה שם ובגלל זה אין גופה? אז איך היא זכתה בתחרויות עד 2013? ומה הקשר לנועה בתמונה? ה"ילדה".

יופי, צוקי, אל תצחק על ירדן. כן, נו, הוא טס עם החללית בראשית. את יודעת מה, צביה, אולי את יכולה להיות עם גרשום... הוא דומה לך.

נכון, למה הוא רחוק אלף יקומים מהיקום של גאליס, ועוד יותר מהיקום של גאליוסי? השיער הזה הוא פאה. בוא, חבר, אצלנו במלונה לא שופטים מי היית קודם. וגם בגאליס. ב-91? בן כמה גרשום? הוא אמור להיות בן שלושים ומשהו, קצת סותר שהוא היה בגיל גיוס ב-91. אל תדברו על גור. אימא שלו תמיד פה.

ברבש, אבל אל תשתמש במטאפורות מתחום כדורסל. הוא אמר "גיסתו".

יופי, עכשיו הם מדברים.

עמוס זה הבן של צוק מנישואים קודמים. אז פוקי לא רוצה שהוא יהיה איתו בקשר. כמו ביבי והבת שלו. איאן, את שחקנית נהדרת. לא, פוקי, פתגמים זה בן. איש איש בפתגמיו יעסוק. לא, צביה וגרשום מפקחים על הכול. פרק מיקרופון.

לא, גם אני לא סומך על שון לוי. עוד פעם מעבירים מסר בטקסט... בסדר, גם יונתן פרץ למשרד של המנהל של המלונה. תן לי לנחש! גנב לך קלטת של אימא, נכון?

עידו ברטל! אה... לא... תכל'ס, צביעת שיער זה חשוב.

אריק? מה הוא באמת עושה פה? צוק, די להסיק. אה... מעניין מה אריק שם על הלוויין...

בעקבות האח הגדול... רגע, שגיא, אתה טועה כאן... גם צליאק בנוסף לשלחופת?

אתה מספר את הסיפור של דינה?! בדיקות של מה, גור? חבר, פה זה לא גאליס. כן, גרשום, הוא שחקן טוב. הוא מצא את הבת?

בור ועם הספר? בן, כרגע אתה סתם מעתיק מהגששים. בן, היא צנועה, אל יתהלל חוגר כמפתח. בן בסצנה כמעט נורמלית. ודין מזכירה את אמילי בסצנות האלה. מתלבטת בין שני גברים. בקיצור, מי מהם מחזיק את הפרח עליו חלמת? אייייייייייכס, בן!

אוי ואבוי.

מנטורית של רוע. אין לך מושג למה היא מסוגלת. קוקי...

ליאב, זה נראה לך הזמן? מה דודלי בשבילם? יש ביניהם חשמל. אני חושב.

"עיתונאי"... השחקנית מוכרת לי. אכדיה? אכדיה היא הבת של... לא, אז את מי אכדיה חטפה? מי הבת? מה ההיגיון פה? או שצדקתי ומדובר באלימור?