כף לי

שי12346

Well-known member
אנחנו כבר כ 3 שנים ביחד
זה רק הולך ומתחזק
קשר ארוך וכייפי
יש לכם ניסיון עם קשר ארוך ?

y007007

Member
בוקר טוב, היו לי כמה וכמה ארוכים של שנים, מסעדות, חו"ל יחדיו ממש כיף ....תאום ציפיות הצהרת כוונות, דיסקרטיות....לצערי הרב כולן בסוף התגרשו...כולן :( ששששששששששש.jpg

doriangray011

Well-known member
אנחנו כבר כ 3 שנים ביחד
זה רק הולך ומתחזק
קשר ארוך וכייפי
יש לכם ניסיון עם קשר ארוך ?
אני מניח שאני אלוף הקשרים הארוכים. קשרים בני שש עד עשר שנים זו הנורמה.
נאמר שאפילו סטוץ אלי נמשך חודשים. ככה זה מה שטוב נמשך כמה שאפשר.

וואו 3 שנים..
ואני חשבתי לתומי שרצתי בעבר מרתון למרחקים ארוכים..מדי.
מסתבר שיש יותר מופרעים.
סתם נו
תהנו מכל רגע ושרק יהיה כיף וחזק;)

doriangray011

Well-known member
וואו 3 שנים..
ואני חשבתי לתומי שרצתי בעבר מרתון למרחקים ארוכים..מדי.
מסתבר שיש יותר מופרעים.
סתם נו
תהנו מכל רגע ושרק יהיה כיף וחזק;)
צריכה לבחור את המתאים לרוץ איתו. אם כי לפי התמונה ריצה זה הדבר האחרון שהייתי עושה איתך.
שנה טובה ותרדי אל האדמה. ברקיע יש רק מלאכים. והם טובים ומוסריים. 😄

Yakir4179

Well-known member
אצלי מעל ל7 שנים ללא מגע מיני רק חיבוקים ונשיקות,מתכתבים בווצאפ לא נראה לי שלבעלה מפריע, הוא מכיר אותי אנחנו חברים בפייסבוק ואני מכיר את אימא שלו היא גם איתי בפייס, לא יהיה סקס מלא בינינו בגלל שזה חטא, היא גורמת לי אושר בקשר חברי עם נשים ללא אינטרס

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אצלי מעל ל7 שנים ללא מגע מיני רק חיבוקים ונשיקות,מתכתבים בווצאפ לא נראה לי שלבעלה מפריע, הוא מכיר אותי אנחנו חברים בפייסבוק ואני מכיר את אימא שלו היא גם איתי בפייס, לא יהיה סקס מלא בינינו בגלל שזה חטא, היא גורמת לי אושר בקשר חברי עם נשים ללא אינטרס
בדרך הזו,,תגיע עוד מעט לגיל 50 לבד,היא תשאר בזוגיות ונשואה אבל אם זה מה שגורם לך לאושר,להסתפק בפירורים, זה שלך.
שבת שלום.

Yakir4179

Well-known member
בדרך הזו,,תגיע עוד מעט לגיל 50 לבד,היא תשאר בזוגיות ונשואה אבל אם זה מה שגורם לך לאושר,להסתפק בפירורים, זה שלך.
שבת שלום.
היא לא אהבת נעורים וכו , בסך הכל כיף לנו ויש חיבור אמיתי משום מה מאזניים ותאומים זה פיצוץ.
גם כשכיף עם אישה אפילו תפוסה ואין מגע מיני, זה שווה את הכול למה שקורה בחוץ , מי שהולך לו לא נמצא באפליקציות וכו
הרגע הזה שהיא בוחרת בך לבעל לבן זוג זה המתנה משמיים

למעלה