כף לאבקת כביסה

7נתי7

New member
כף לאבקת כביסה

מישהוא אולי יודע איפה ניתן להשיג כף לאבקת כביסה כמו שהיו פעם בשקיות של אבקות הכביסה? לעוזרת שלי כנראה יש משהוא נגד הכפות האלו והיא זרקה לי את כולן.משום מה אין אותן יותר בשקיות של אבקות הכביסה. לאן הן נעלמו??????

שרונית28

New member
עומר היה תינוק קניתי פעם אחת אבקת תינוקלין

באריזת קרטון של 5 ק"ג ושם היתה כפית. אאל"ט אז גם באבקת פרסיל באריזה הקרטון (אם עדין יש) אמורות להיות כפיות.

happyhappy

New member
למה אין יותר כפות בשקיות של אבקת הכביסה?

כבר שנתיים לא רואה אותם... האם זו שיטה של חברות אבקת הכביסה כדי שנשתמש ביותר אבקה ונקנה עוד? הרי בלי כף, א"א לדעת כמה לשים ובטח יוצא ששמים יותר....

שרונית28

New member
באמת מרגיז ועוד יותר מזה מרגיז החוצפה שלהם

להקטיןאת כמות האבקה בכל שקית והמחיר לעומת זאת גדל. פעם השקיות היו מכילות 15. ק"ג אבקת כביסה היום רוב השקיות מכילות 1.25 ק"ג.

שרונית28

New member
שעומר היה יותר קטן הייתי מכבסת רק בתינוקלין

אבל לא תמיד הייתי מוצאת את הקופסאות של 5 ק"ג, אז הייתי נשארת בלי הרבה אופציות. היום אני קונה רק אריזות גדולות כל פעם משהו אחר תלוי מה יש בחנות.

כנסי לספור ורישמי את ה 1-800 של חברת טיפ

תתקשרי ותבקשי ישלחו לך חדשה חוץ מזה אם אין להן במלאי הן יגידו לך כמה מתוך כוס חד פעמית צריך להתאים לזה

7נתי7

New member
חשבתי שרק לי חסרות הכפות........

שמחה לראות שאני בחברה טובה......

happyhappy

New member
אבל כמה צריך לשים?

נניח למכונה מלאה של 6 ק"ג, כמה אבקה לשים?

mevav1

New member
אוי הכפות האלה..אני רואה שאני לא היחידה

שמחפשת אותם. כבר שנים רבות נראה לי שאין אותם והשתמשתי בכוס משחק של בתי עד שקלטה ואז עברתי לאיזה סתם משהו ולפני כמה חודשים קניתי מסיר כתמים קליה באבקה למכונה, בקופסא ורודה ועגולה ושם למרבה הפתעתי, הייתה כפית עגולה. אז אני מאושרת מהגילוי
וכשאני רוצה לשים כמות יותר גדולה, אני שמה שתי כפיות. לגבי לבקש מהחברה כפית מדידה, תשכחו מזה...טילפנתי לכמה ח ברות וביקשתי שיישלחו ולא שלחו. גם בפקס או השארתי הודעה ולא חזרו אליי. בקיצור, נראה לי שיש פה איזה משהו מכוון בזה שאין כפות.

למעלה