כף יד

kaphyad

New member
כף יד

שלום אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש מחשב כף יד מסוג dell הייתי מעוניין לעשות זאת דרך מחשב נייח (שמחובר לכף היד) שאלתי היא: האם ניתן לראות את מחשב כף היד ככונן במחשב הנייח ?? ומשם לפרמט ??? האם צריך להעלות את המחשב בדוס לפני כן ?? או שהפרמוט מתבצע אך ורק ממחשב כף היד ללא קשר לנייח. ?

טוב...

בעיקרון "פירמוט" של מחשב כף יד מבוצע דרך המכשיר ללא שימוש במחשב (הפעולה קרויה hard reset ואם תציין באיזה דגם מדובר נוכל לסייע באשר לאופן הביצוע). באשר לאפשרות לצפות בתוכן מחשב כף היד ע"ג מחשב נייח הרי שלשם כך עליך לחבר את המכשיר למחשב ואז לגשת ל"מחשב שלי" ממנו ל"מכשיר נייד" ושם תוכל לצפות בכל קבצי מחשב כף היד.

kaphyad

New member
דגם המחשב .

הדגם הוא dell x 51 .... איך אני יכול לפרמט ולהתקין מחדש ...?? בתודה מראש, והמשך יום טוב

מתוך אתר הפריק

ודא שהמכשיר דלוק. לחץ והחזק את כפתור הכיבוי + לחיצה עם הסטיילוס בכפתור הרסט בגב המכשיר, הלחיצה צריכה להתבצע כ-2-5 שניות, לאחר מכן יש להרפות מהלחצנים, מסך אישור למחיקה יופיע על המכשיר, על מנת לאשר יש ללחוץ על כפתור ה-Contacts.

kaphyad

New member
תודה .וההתקנה מחדש מתבצעת באמצעות..

באמצעות הנייח ??

BravoMan

Active member
תלוי בתוכנה הספציפית.

את מערכת ההפעלה והתוכנות המובנות (WORD OUTLOOK וכו') לא תצתרך להתקין כי הן חלק מהROM, כלומר לא ניתן למחוק אותן. באשר לתוכנות שאתה הוספתה תצתרך להתקין כל אחת דרך ההתקנה שלה שלרוב זה EXE שרץ בנייח ולפעמים זה CAB שצריך להעתיק למכשיר ולהפעיל דרך סייר הקבצים (של המכשיר). בעתיד מומלץ להצתייד בתוכנת גיבוי כגון SPB BACKUP שתוכל לגבות את המכשיר לכרטיס זכרון, ואז לשחזר בלחיצה אחת (ללא צורך בהתקנת התוכנה מחדש).

למעלה