כף זכות..

כף זכות..

בחור רווק שלא הלך לא בשידוכים רואה שהוא מגיע כבר לגיל 28 והוא לא מצא עדיין את האחת שלו. הרבה דברים נראים לו מוזרים במיוחד שכמה פעמים שהוא בא לסגור וורט והכל היה נראה בסדר גמור, הצד של הכלה ביטל ברגע האחרון. הוא לא הבין למה.. איך עד עכשיו הן מסכימות וכאילו ממש ברגע האחרון מישהו דואג לקלקל לו.. יום אחד אחרי שמהצד של הכלה ביטלו הוא החליט לבדוק למה.. אך שלו התקשר לשדכניות כאילו הוא מהמשפחה של הבחורה ורוצה לשמוע על הבחור. כמובן היללו ושיבחו אותך ולקראת הסוף התחילו לגמגם ואמרו שפעם ראו את ההורים של הבחור יושבים לאכול במסעדה לא כשרה. ששמע זאת אחיו בא להוריו וסיפר להם שראו אותם פעם אוכלים במסעדה לא כשרה. האמא היתה המומה. היא סיפרה לו שבגלל שיש לה סכרת היא חייבת לאכול בזמן. יום אחד הם היו בחוץ והיה לה סנדווביץ` מהבית, לא היה באזור שום מסעדה כשרה אז הם התיישבו במסעדה לא כשרה ואכלו מה שהביאו מהבית (היא היתה חייבת לאכול בזמן בגלל הסכרת) אז כנראה ראו אותם שם וחשבו שהם אכלו לא כשר ותמיד לפני שכמעט סגר וורט אמרו את זה לצד של הבחורה. |שיהיה לכם יום מוצלח.. וחודש טוב.. אגב, אני נכנסת לפורום הזה פעם ב..... ואני רואה שהתחלף מנהל, אז בהצלחה למנהל החדש. הקודם התחתן? (בטח עכשיו אני שוב צריכה לחכות לאישור..)

2ת Wל ר2

New member
ולכן יש עניין..

לא להכנס למסעדות לא כשרות. גם כי כשרואים בנ"א חרדי יושב ואוכל שם חושבים שיש הכשר או חושבים שהוא אוכל לא כשר חלילה. אפשר למצוא אזורים (כגון בניין מגורים) שניתן לאכול שם באין מפריע וללא חשש.

מדובר על אנשים שחייבים לאכול בזמן

ולא כי בא להם עכשיו גלידה ביום חם ולא היה שומדבר באזור. לא אמורים לאכול בחדר מדרגות אלא אמורים לדון לכף זכות.

2ת Wל ר2

New member
כן. הבנתי..

הבנ"א האוכל אמור לאכול בחדר מדרגות. יש עניין של מראית עין. ואם כבר בדיעבד ישב במסעדה לא כשרה, הרואה אותו צריך לדון לכף זכות..

למעלה