כף הרגל

כף הרגל

אני מקווה שאני מעלה את השאלה בפורום הנכון ואתחיל ישר מ-היכן כואב לי - כואב לי ב-רגל לפי הפירוט הבא : * מעל החיבור של הרגל ל-כף הרגל. * הכאב הוא רק במצב מסוים - כאשר אני מותח את קצות האצבעות ומפעיל משקל/כח על כף הרגל. * הכאב הוא רק ברגל שמאל * הכאב בא לידי ביטוי בעיקר אחרי מאמץ, אני חובב ריקודי עם ובאופן הדרגתי בזמן ההרקדה הכאב הולך ומתגבר, בחלק גדול מזמן הריקוד משקל הגוף ננשא ע"י קצות האצבעות. * נתון נוסף שאולי כן שייך/לא שייך הוא שקניתי נעליים חדשות, קשה לי להסביר בדיוק מדוע, אבל קשרתי את הנעליים הדוק ל-כף הרגל ואז התחילו להופיע כאבים - לא בדיוק אותם הכאבים שאני מתלונן עליהם היום, כאשר הייתי מוריד את הנעליים הירגשתי הרגשת רווחה והכאב נעלם. תקופה ארוכה לא נעלתי את הנעליים עד אשר ממש שיחררתי את שרוכי הנעליים וכך אני הולך היום ומרגיש בהן מצוין - אבל הכאב המתואר לא נעלם בזמן ההרקדה. תודה על ההתיחסות מתושלח הצעיר

rafagav

New member
לפני תשובה מקצועית - מעט פילוסופיה.

אם כואב לך כשאתה רוקד (וגם אני מאוד אוהב לרקוד ריקודי-עם) אז - למרות שממש חבל - עליך להפסיק לרקוד, עד שתמצא מזור... להמשיך לסבול ולחפש פתרון בלי לחדול ממה שגורם לך לכאב - זה בשום פנים ואופן לא הגיוני ולא רצוי!!

מה השאלה ?

א.מה יכולה להיות הסיבה ? ב. איך ניתן לנטרל את הכאב ? ג. האם יכול להיגרם נזק אם לא מטפלים בזה ? ד. לאיזה רופא כדאי/צריך/מומלץ לגשת ? - צריך בכלל לגשת לרופא ? תודה מתושלח הצעיר

כאב

א. מגוון סיבות שונות כגון דלקות, נזקים לסחוס ועוד. ב. תלוי בסיבה. ג. כן. ד. אורתופד בוודאי.

למעלה