כעשיו גם לי יש שאלה...

vashla

New member
כעשיו גם לי יש שאלה...

אם הייתן יכולות לבחור מה יהיו השירים שיתפרסו מהדיסק של ניק לערוצי המוזיקה במקום השירים שנבחרו (help me, etc.) במה הייתן בוחרות? בתור שיר ראשון, הייתי בוחרת ב:girls in the u.s.a במקום הלפ מי אח"כ, בתור שיר רומנטי, הייתי בוחרת ב:heart withouta home )i'll be yours) במקום דו איי הב טו קרי פור יו. ובמקום איי גוט יו, הייתי בוחרת ב: blow your mind. והייתי בוחרת עוד שיר, כי לדעתי צריך להיות שיר רביעי, אז אני מתלבטת בין, scandalicius לבין i just wanna take you home. ככה לדעתי הוא היה מוכר יותר אלבומים. מה איתכן?

america life

New member
אני

אני מסכימה איתך רק שינויים קטנים אני הייתי שמה את GIRS IN THE USA ואז את DIHTCFU-DO I HAVE 2 CRY 4 U וכמובן BLOW YOUR MIND ואני הייתי בוחרת ב SCANDLICIUS זהו וכן הוא היה מוכר יותר אלבומים אם כל סינגל שג'סטין הוציא הוא היה מוציא אחריו ועושה תחרות במקום להשאיר את ה"דרך" נקייה

hadasrulez

New member
גם אני

למרות שאני אוהבת את help me לפי דעתי במקום do i have to cry for you הוא היה צריך לבחור בheart without a home ובמקום i got you היו שמים את... טוב כאן זה קשה.... יש 3 אפשרויות blow your mind i stand for you is it saturday yet נראה לי שככה רושמים הדיסק לא לידי אין לי כוח לבדוק... אני ממששש אוהבת את הדיסק שלו ולפי דעתי הוא בהרבה יותר יפה משל גסטין קניתי את שלהם באותו יום ואני כמעט ולא שומעת את ג'סטין אבל חפיף כל אחד וטעמו האישי

N i c k i T

New member
הייתי משאירה את..

i got you ו-do i have to cry.. והייתי מחליפה את help me ב-blow your mind כמובן.. וגם אני מסכימה עם בר צריך להיות קליפ רביעי והייתי רוצה שהוא יהיה או is it saturday yet או i stand for you אבל באמת שהייתה בחירה קשה...האלבום של ניק מצוין פשוט לא הראו אותו הרבה בערוצי המוזיקה (בניגוד לג'סטין!!
) והוא לא הוציא סינגלים ממש טובים

vashla

New member
נכון?

אני פשוט משתגעת מכל האנשים שעומדים מאחורי כל הבידור הזה, הם יודעים להראות דווקא את הצד הגרוע. ככה ניק היה מצליח יותר..

N i c k i T

New member
ג'סטין ידע להוציא קליפים טובים מאוד

דווקא את הכי טובים מהדיסק שלו ורק ניק לא היה חכם מספיק אוףףף

למעלה