כעס

cheshire9

New member
כעס

מוכרח לומר שזה מוזר לי..... מכל מה שאני קורא פה אני מרגיש המון כעס מצד (כמעט) כולם כלפי בני הזוג לשעבר. קשה לי להבין - למרות שברור לי שכל מקרה שונה ויש לפעמים הצדקה לכך. היו לי כמה רגעי כעס תוך כדי התהליך אבל זה עבר מזמן. עדיין מרגיש רגשות כלפי האמא של הילדים שלי. עדיין בידידות מאד טובה איתה (אולי זה עוזר שהיא גרה בחו"ל....). חבל שזה לא הצליח - אבל למה כל הכעס הזה ? נדמה לי שזה מזיק לכולם - ובמיוחד למי שכועס. אולי זה הדבר הראשון שצריך לטפל בו לפני שממשיכים הלאה - לנסות להפטר מכל הכעס הזה.

צודק ..אבל אין מנוס מכך לדעתי המאוד אישית

ואני באופן אישי התגרשתי כי הוא לא התנהג אילי יפה!! ממש ככה! אז יש לי סיבות לכעס ונכון שזה מאחורי ותגיד לי להמשיך הלאה אבל אני לא יכולה לשלוט בזה - בכל פעם שאני רואה אותו עולים וצפים הזכרונות והוא ממש מעצבן אותי ואני לא יכולה לשהות במחיצתו. אני מקווה שהזמן יעשה את שלו..

קיפולים

New member
כעס הוא חלק מהתהליך

אני דווקא הייתי מאד סבלנית עם עצמי. הרשתי לעצמי לכעוס, להתאכזב ואחר כך ללקק את הפצעים. כעס יכול להזיק, אבל התהליכים שאנחנו עוברים הם לא תמיד רציונלים.

אני מסכימה, רק שלא תמיד מצליחה לשלוט בזה../images/Emo6.gif

בסה"כ בעלי ואני מדברים כל יום. רוב השיחות שלנו חיוביות. לפעמים אני נותנת לו לדרוך לי על יבלת ואז אני מתפוצצת
אני מניחה שעם הזמן זה ירגע

גמדונת25

New member
צודק במאה אחוז

היי אני עדיין לא התגרשתי, רק בתחילת התהליך אבל החלטתי עם עצמי שלא בא גירושים מכוערי ועצבים ולהרוס לעצמי את הבריאות וגם על הקטן זה משפיע.. לכן אני עדיין כועסת בתוך תוכי אבל לא כמו פעם כי זה לא בריא... משתדלת להיות רגועה למרות שזה קשה. אבל רק שתדע שלפעמים יש כל כך הרבה סיבות לכעוס שאי אפשר להימנע מזה!!!!!!!!

למעלה