כעס ...

מחשבות ...

ינוקא אתה מפספס משהו. אין שום בעיה עם מחשבות ,אך יש לראות את תפקידן כמצביעות על ההוויה.אתה נצמד למחשבות ,ומפספס את האפשרות לצמוח לאמת ההויה. אנו חוזרים ואומרים את זה מספר פעמים ואתה נשאר בתפיסתך ,ואין בעיה עם זה .אך ההצמדות שלך לרמת המחשבות משאירה אותך ברמת הסבל האנושי של אמונה בישות נפרדת ועצמאית .אור ואהבה.

הצמדות ....

אתה מדבר כל הזמן על חשיבות המחשבות .זאת הצמדות ,נשמה .המחשבות הן השלט שמצביע על האמת . זה המימד הגבוה יותר מהמימד הגשמי ,שאין לבטלו ,אך להבין את תפקידו.

ינוקא1

New member
אם היית קורא את דברי

בפורומים אחרים , היית אומר שאני כל הזמן מדבר על חשיבות החוויה האישית.

המודעות איננה מחשבה בלבד ואיננה חוויה בלבד , היא בין שניהם ומכילה אותן.

לכן אני אומר לכם : "תחשבו !" ,
ולהם אני אומר : "תחוו !"

קראתי את דבריך .....

האמת היא לא מחשבה ולא חוויה !!!!היא מה שהשניים מצביעים עליה .אור ואהבה .מצד אחד אתה אומר "המודעות איננה מחשבה בלבד ואיננה חוויה בלבד היא בין שניהם "ואחר כך אתה אומר "תחשבו ".נשמה -תחליט ,אם ההויה היא לא המחשבה ,למה לחשוב ?

ינוקא1

New member
כי אתם שקועים בדיעה הכוזבת

ש"המחשבה היא הקלקול" כפי שכתבת כאן בהודעה קודמת.

lightflake

New member
מאיפה אתה יודע את כל זה על האבן?

זה שקראת על זה, למדת על זה, וקיבלת את מה שלמדת, כל זה לא מספיק, אפילו אם תגיד לי שראית במו עיניך את האור המקיף הזה או שחלמת שאתה אבן או שהתחברת לאבן מבחינה מנטלית ותקשרת איתה,... זה לא ישנה, זה הכל רק סיפורים, חלומות יפים, כבר אמרנו פה הרבה פעמים שסיפורים, לא משנה כמה הם אפילו "מוכחים" כאמיתיים, ודאיים, נכונים... הם רק סיפורים, האמת הודאית היחידה מבחינתך היא רק האמת החיה כאן ועכשיו שהיא אתה באמת, כל הסיפורים באשר הם, הם רק פרשנויות, מבחינת אמת אבסולוטית אולי אפילו להשתמש במילה אבן זו טעות כי אין באמת הפרדה בין ה"אבן", ל"אדמה" שהיא מונחת עליה ול"אדם" שמודע אל כל זה, רק ההכרה האנושית שלנו מקטלגת את מה שהיא חווה ויוצרת הפרדות ואז מתחילה ליצור סיפורים לגבי כל אובייקט מופרד שכזה... זה בסדר גמור כחלק מההתפתחות של התודעה, וזה בסדר גמור כיוון שהחיים דורשים את זה על מנת שהאורגניזם יוכל לשרוד ולהתקיים, ברור שעלינו להפריד בין אבן לתפוח ולהיות מסוגלים להקים פרשנות הגיונית לעולם, אבל בחיפוש אחר האמת אסור לנו לשכוח שזוהי רק פרשנות לחוויה האנושית ושזה כל מה שזה, ולא להתבלבל ולהאמין שזוהי האמת האובייקטיבית כפי שאתה מציג את זה (אם יש בכלל אמת אובייקטיבית).

ינוקא1

New member
בחוויה האובייקטיבית

אם מישהו יזרוק עליך אבן , זה כנראה יכאב.
כנ"ל בחוויה האובייקטיבית , אם לא תוכל לחשוב ויהיה לך אלצהיימר זו תהיה בעיה .
כנ"ל בחוויה האובייקטיבית , אם מישהו סובל בעולם הזה , אתה לא תגיד לו "הכל אשליה".

הבעיה עם ההבנה שלך היא מאוד פשוטה :
אתה לא תנהג על פיה לעולם מבחינה מעשית !
אתה לא תרצה שיזרקו עליך אבנים , ויהיה אכפת לך אם חלילה יהיה לך אלצהיימר (ובלי קשר אני מאחל לך בריאות עד מאה ועשרים) , ואם תסבול או תהיה רעב , אתה לא תגיד לעצמך "הכל אשליה , אלו בסך הכל תיאוריות".
כך שאם יש "אמת אבסולוטית" היא בוודאי לא האמת עליה אתה מדבר , כי האמת עליה אתה מדבר אפילו אתה לא מתייחס אליה ברצינות.
(וכנ"ל אף אחד מה"מוארים" שלך).

והסיבה לכך שהחוויות שלכם אינן מעשיות בגרוש היא פשוטה מאוד :

אם הייתם בחוויה ישירה אמיתית , הייתם מסוגלים להכיל בתוכה גם את עולם החומר.
הייתם מבינים שאין סתירה בין חומר לרוח.

היית מבין שההפרדה קיימת והאבן היא עצמאית ונפרדת ממך , ובו זמנית גם האחדות קיימת : אני ואתה האבן כולנו חלק מאותו הציור.
כולנו רעיון אחד במוחו של הצייר.
ואז אין שום סתירה בין השניים !
כך אתה מכיל ומאחד גם חומר וגם רוח.
לעומת זאת דרכך להגיע אל האחדות היא להגיד "אין ציור , הכל בד חלק בלבד" ולטמון את הראש בחול.

וזה ממש לא משנה שכל חייך בהווה מתנהלים ההיפך ובפועל אתה מתייחס לציור כאילו הוא כן קיים ולא כאל אשליה.
האם לזה אתה קורא אחדות ?

זוהי האמת האבסולוטית -
האבן נפרדת ממני בציור , ובו זמנית אני והאבן חלק מהציור וחלק ממחשבת הצייר.
זוהי האמת שתנהג על פיה בפועל בחייך כאן , וגם האמת הרואה את האחדות שבהכל.
זה נקרא להיות בהוויה , וזוהי הארה.

האמת שרואה את האחדות שבכל .....

הגוף ,המחשבות ,התחושות ,כל עולם ההופעה נדרש -אתה יודע למה ,כי זה מה שיש והכל יצירתה של ההוויה .כולנו מדברים על אחדות ,הגיע הזמן לחקירה כדי להיות את זה ..וזה חוזר הרבה פעמים על עצמו .אור ואהבה.

ינוקא1

New member
הכל נדרש ?

אז איך זה שהאמונה במחשבות היא "הקלקול הראשוני" אם הכל נדרש ?

(כתבת את זה כאן :
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=228&messageid=166105218 )

או שמחשבה = המחלה האנושית ?

(כתבת את זה כאן :
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=228&messageid=166107845 )

אם באמת היית חווה שהכל נדרש , היית מסכים איתי מזמן.
אבל אתה מדמיין שהכל נדרש אך אינך חווה זאת.

לכן גם לך אני מציע חקירה אישית וחוויה ישירה ,
רק שהפעם תעשה חקירה אמיתית וחוויה אמיתית לשם שינוי.

מציע חקירה אמיתית .....

מה זו חקירה אמיתית ? איך אתה שעבורך המחשבות הן "שלך " מציע חקירה ? מה אתה רוצה לחקור ? יש לך בעיה בחיים שאתה רוצה לפתור דרך חקירה ? למה אתה רוצה לחקור ?מה הסיבה שאתה יכול להגיד לאדם מסויים לך ותחקור חקירה אמיתית ?אור ואהבה.

lightflake

New member
אין שום סתירה

האחדות בכלל לא קשורה להעדפות האלו, ברור שאני לא מעוניין שיזרקו עלי אבנים, אז איפה הבעיה? הכל זו תופעה אחת ובכל זאת גם בודהה בכבודו ובעצמו העדיף לאכול את הצ'פאטי ולא את האבן... היית מאמין ?

כל הסתירות האלו קיימות רק כשמדמיינים את זה ולא כשחווים את זה

חווים ,,,,,

תוכל בבקשה לומר לי ינוקא נשמה איך זה לחוות את זה ?נראה לי שהדימיון הוא אצלך לפי אופי הדבור של תודעתך .אם אתה לא יודע שאנו כבר מוארים מלכתחילה .ינוקא נשמה -להיות בהוויה אין מתכונים לזה ,כל אחד יש לו את דרכו .אור ואהבה.

ינוקא1

New member
עלובה האמת שנאמרת אך לעולם לא תהיה מיושמת.

צר לי אם לזאת אתה קורא "אמת".

ואם היית מגיע לאמת וחווה את האמת , היית מבין שהאמת גם נאמרת וגם מיושמת , שהאבן גם נפרדת ממך וגם מאוחדת איתך , שיש גם חומר וגם רוח.

אבל לצערי מעולם לא חווית אמת (חוץ מהפעם ההיא עם הLSD)..
כל השאר חווית רק קשקושים של "מוארים" שניסית לחקות.

ינוקא1

New member
ואם תהיה מעוניין בחקירה - חוויה

שתוביל אותך אל האמת האבסולוטית , אתה מוזמן לפנות אלי במסר ואשלח לך תרגול במסר.

לרציניים בלבד.

אמת אבסולוטית ....

מה זו אמת אבסולוטית ? דרך אגב לאמת אין דרך כי אנחנו כבר מוארים ולא מודעים לזה .אז תבין ינוקא נשמה ביזה מצב התודעה שלך .ותעצור .אור ואהבה.

קשקושים של מוארים....

ינוקא נשמה ,,,,מה זו אמת מיושמת ? מה זו אמת ? השאלה :מי אני ? איזו תשובה יש לך לתת מחוויה ישירה ? כאשר יש את הדיבור :"לצערי לא חווית אמת ". אתה חווית ? איך אתה יודע אם מישהו חווה או לא ? ינוקא נשמה -ההשתתפות שלי כאן בפורום מופיעה ממקום של אור ואהבה ,על מנת לפקוח עיניים לבריות ,ולא ממקום של וכוח מי מואר יותר .אך אתה לא פתוח לחדש וכל שאתה עושה זה לשלול ,חבל כי ההפסד כולו שלך .ותאמין לי שתשובותיך ,מעידות כאן אצלי באיזה מצב אמיתי התודעה שלך נמצאת .אור ואהבה.

lightflake

New member
טוב אין מה להמשיך עם זה

סתם להמשיך עם שטויות
כבר אמרנו מספיק בנדון
אתה ממשיך להתייחס לאמת כאילו זה איזה אובייקט מסויים ולא מה שיש עכשיו ומתרחש עכשיו במלואו
וכמובן ש*אתה* יודע אותה וש*אני* לא יודע אותה (זה היה אמור להדליק לך מזמן נורה אדומה הרי זה ברור שזה סתם משחקו הרגיל של האגו הילדי, אפילו לא מהמשחקים המתוחכמים יותר שלו, "אני יותר ממך", "אבא שלי יותר חזק" וכו'..)

רק בריאות ובהצלחה עם הספר

ינוקא נשמה ....

מה זה מחשבה עמוקה יותר -מחשבה היא מחשבה =המחלה האנושית .המחשבה מונעת מאיתנו להיות מה שאנו באמת .אתה נטוע בתפיסותיך ודיעותיך שזה בסדר גמור .רק מה שיש כאן לומר הוא שיש מימד אחר של תחושות ,ושל ההויה שערה לתחושות ,ואתה נמצא עדין ברמת המחשבות -אמונה בישות נפרדת ועצמאית וזו האשליה .אור ואהבה

למעלה